Contribute
Register
Joined
Feb 19, 2016
Messages
212
Motherboard
ASUS ZenBook UX430UA-DH74
CPU
i7-8550U
Graphics
Intel 620 1920x1080
MacOS 10.11.3
i7-4790k 4.0GHz on Z97x Gaming 3 motherboard
Final Cut 10.0
GTX 960 4GB, 32GB 1777MHz DDR3

My BruceX Benchmark score: 26


MacOS 10.12.6
i7-8770 2.0GHz on ASUS UX430 laptop
Final Cut 10.1.3
Intel HD 620, 16GB 2133MHz DDR3
My BruceX Benchmark score: 82
 
Last edited:
Joined
Jun 22, 2013
Messages
64
Motherboard
GA-Z77X-UP5 TH
CPU
i7-3770K
Graphics
HD 7970
Mac OS 10.3.3 - FCP 10.4
Asus Z370 Tuf Plus
Coffeelake i7-8700k 4.9 GHz
8 GB Ram
NVIDIA 1060 6gb (with quick sync enabled)
BruceX Test 5K - 28 seconds

it was about 37 seconds with quick sync disabled (was still hoping an 8700k would get me to somewhere like 10-15 seconds, i dont get whats missing)


@nineniner An AMD card. FCPX is optimized for AMD cards.
 
Joined
Oct 19, 2011
Messages
2
CPU
I7 4770K
Graphics
Asus Strix GTX 1070 8GB
Mobile Phone
  1. Android
Hello

i7-4770K
8gb Ram DDR3 1333
Asus Z87-A
Asus Strix GTX 1070 8gb
Mac High Sierra on an 256gb SSD
Time Render= 2min33sec

What im doing wrong?
 
Joined
Jun 9, 2011
Messages
16
Motherboard
Z97X-UD7-TH
CPU
4790k
Graphics
2 x RX280s
as above, you'll do better with a radeon card even an older one like a 280 got me into the teens. 8 series mobo is also a bit older, what kind of speeds are you getting to that SSD with black magic disk test?
 
Joined
Oct 19, 2011
Messages
2
CPU
I7 4770K
Graphics
Asus Strix GTX 1070 8GB
Mobile Phone
  1. Android
as above, you'll do better with a radeon card even an older one like a 280 got me into the teens. 8 series mobo is also a bit older, what kind of speeds are you getting to that SSD with black magic disk test?
280write and 450read
 
Joined
Nov 24, 2017
Messages
5
10.13.2 - FCP 10.4
i7 7700K
32GB DDR4 RAM
Gigabyte Z270 Wifi
AMD RX560
Samsung EVO 500GB SSD

Hi everyone, I've got a small issue here, each time I lunch the BruceX export, My computer restart instantly... What does that suppose to mean? Power management issue? I never had this issue with other app.

I also I the arctifact issue during editing, this is very annoying (see in picture) do you have any idea what can I do?

Thanks for the help.
 

Attachments

  • Sans titre 2.jpeg
    Sans titre 2.jpeg
    996.5 KB · Views: 357
Joined
Nov 22, 2016
Messages
15
CPU
i7-6700K
Graphics
Gigabyte Z170X-UD3
Something is wrong with my build.. :(

FCP v10.13.4
Mac OS 10.13.3
i7 6700k @4.8ghz Water-cooled
32gb DDR4 RAM
Gigabyte Z170x UD3
Gigabyte G1 Gaming 980ti
Samsung EVO 500GB M.2.

When my Hackintosh starts transcoding, my whole system becomes slow and unresponsive. I get artifacts while editing, and sometimes in the final product after sharing.

TOTAL TIME = 18.4 mins

I have quick sync enabled, as MacX video converter reports hardware encoding is enabled. I'm using the Shiki kext.
I'm not sure what else to try, this thing is so bad I edit on my MacBook pro 13" 2015.
 
Joined
Jul 7, 2015
Messages
168
Motherboard
MSI Z490-a Pro
CPU
i7-10700k
Graphics
UHD 630
Mobile Phone
  1. iOS
Mac OS 10.3.3 - FCP 10.4
Asus Z370 Tuf Plus
Coffeelake i7-8700k 4.9 GHz
8 GB Ram
NVIDIA 1060 6gb (with quick sync enabled)
BruceX Test 5K - 28 seconds

Mac OS 10.3.3 - FCP 10.4
Asus Z370 Tuf Plus
Coffeelake i7-8700k 4.9 GHz
8 GB Ram
AMD Asus Strix rx 480 8gb (with quick sync enabled)
BruceX Test 5K - 13 seconds
 
Top