Contribute
Register

gpu

  1. tadros

    Solved > Help needed please - Sapphire Radeon Nitro+ RX Vega 64 fans will not spin up in Mojave 10.14.5

    Hello all, I am fairly new to all this. I built my rig, which you can see all the specs below, Mojave is working fine, but I notice every fan control app I try to download does not see any fans at all, and the fans on my GPU will not work. I have tried messing with the VGTab app and that did...
  2. qjpioneer

    i5 8400 Intel UHD Graphics 630 Only 5 MB

    Hi Im new here this is just my first build hackintosh Relevant Parts: Motherboard: Gigabyte B360 Aorus Gaming 3 Wifi CPU: Intel i5-8400 GPU: No I tried change SMBIOS/Product model ->18.1 18.2 18.3 14.1 and intelGFX and ig-platform-id But no one works, any help ?? Thank you
  3. Jphilli

    2 GPUs - One for W10 and One for OSX

    Hey everyone, Curious how this interaction would work and if it is possible to have a RTX 2070 for Windows and a RX580 for OSX? I just ordered all the parts for a new rig and I've always wanted to do a dual boot machine. All my parts are good to go by coincidence! My noob thinking says it...
  4. bwilliams2002

    Mojave Kernel Panic after GPU Switch.

    So after buying a AMD RX 580, I plugged it in to my machine hoping to upgrade HS. I made a bootable USB to test and see if Mojave would work without any flaws and I was VERY wrong. I plugged the USB in and proceeded to the installer, and the installer stopped mid-way through the apple loading...
  5. jamezhamez

    Nvidia GPU only works on HDMI external display

    On my hackintosh build, I've installed the web drivers and everything is working (I think...). However, the GPU only connects when I connect an external display into my laptop, does that mean if I want to run apps using the GPU I have to use it only on the external display? I have a Xiaomi...
  6. webguga

    Problem installing my rx570

    Hello community! I've installed my Hackintosh this week but I've been facing some trouble by installing my RX 570 GPU. Somebody can please help me? I already have lilu and Whatevergreen on the clover EFI kexts/other folder But no success so far. My build: Core i5 7400 Gigabyte GA-H110M Gaming...
  7. dwelsh

    GPU for 9900k Music Production Build

    Hi all! Would love to hear your feedback re:GPU's on a 9900k-based Music Production rig. The following parts below are everything I'm heavily considering, the biggest questing mark at this point being GPU's. Video editing is not something I do often, and I get by pretty easily on my 2015 Retina...
  8. sadida17

    Freezes / Sluggishness after GPU swap

    Hey guys, my 980Ti died a couple weeks ago and so I got a Sapphire Radeon VII as a replacement. The card works perfectly under Windows (one random crash so far). I've reinstalled the macOS-partition, did a clean install, and went for the latest 10.14.5 beta 3 to get Radeon VII support. For some...
  9. Harry-ed

    System shutdown on boot with GPU power connected

    Hi, I'm working on my first build and trying to get everything working. Now I've run into something strange. The system won't start with power connected to the GPU but it will start fine without or with just one cable connected. I've followed the installation guide and installed macOS Mojave...
  10. Harry-ed

    Forgot the Framebuffer Patch

    Hi all, I am new here and this is my first post/build. Now, I've followed and installed Mojave and everything went fine. I went trough the post installation instructions and rebooted. Then there was the blackscreen. I forgot to look in to the framebuffer patch, and the GPU is apparently not...
  11. dracoflar

    Mojave GPU Buyers Guide

    Updated version:
  12. chevalier

    RX570 occasional white screen

    Hi everybody, I've build a hackintosh machine with these hardware. CPU: i5-8400 Motherboard: ASRock H370M-ITX/ac GPU: ASRock RX570 4G Phantom Gaming SSD: SAMSUNG 970 EVO 250G NVMe Memory: Team DDR4 2400 16GB Wi-Fi: Lenovo BCM94352Z Everything looks like perfect, including Wi-Fi, Bluetooth...
  13. RolandSCH

    GPU for Davinci Resolve

    Hi all, I'm planning to build my second Hackintosh, which will be mainly used for editing and color grading video using Davinci Resolve. In my "old" hackintosh I use a GTX980 which is not really powerful enough, since it only has 4gb. Does anyone have any recommendations for me? I looked at...
  14. brianwong11031

    Need Help With Graphics Issue

    Hello, I cannot get "hardware acceleration" with Premiere Pro. I also cannot see "Intel HD Graphics" in "About My Mac" But I can enable airplay. There's only a VGA port for IGPU on my Motherboard. I cannot get output from it. Thanks for your help. Cheers, Brian
  15. Chambets

    Prospecting, GPU choice

    Hi I'm considering building a CustoMac Pro, following the Buyer's Guide of this tremendous site. They recommend one GPU only for this build, the Sapphire RX 580 Pulse 8GB. Is this the sole GPU compatible with the recommended Motherboards? If not, have you tried another GPU, with have turned...
  16. brianwong11031

    A terrible GPU issue with Clover

    Hi there, I would like to know that can I get my RX470D working on my high Sierra Hackintosh? If your answer is yes, please tell me how to get it working on Hackintosh. Thanks. Cheers, Brian
  17. chirionutz

    QE/CI acceleration with Ati 5470m gpu in Mojave OS

    I want to ask if it is possible to get full qe/ci with this gpu in Mojave OS? I managed to get fixed the resolution (HD) only for my Dell 3010N laptop, but the os is very slow. I attach the clover folder and clover configuration for a better idea of my build. The problem is that vram only...
  18. xingwhitecat

    Solved > R9-290 detected 4GB but no acceleration.

    I've been searching for solution quite a while but can't seems to find any answer. I'm running on 10.13.6, here's some kexts I installed in Library/Extensions. FakeSMC IntelMausiEthernet Lilu WhateverGreen realtekALC NullCPUPowerManagement I also attached my clover config below if needed. So...
  19. Ballie

    Hackintosh gpu drivers issue gtx 1080 ti

    #1 Hello there, I've been trying to install my graphics drivers for quite a while now. I've been using the following tutorial: https://www.tonymacx86.com/threads/...er-on-high-sierra-black-screen-panics.234390/ due to the fact that this helped me about a year ago when I build my previous...
  20. erwan123

    Dual Nvidia Gpu

    Hello there, I have a workstation with two Nvidia GPU. I run on High Sierra 10.13.6 and everything was fine until I added my second GPU (GTX 1060). I use it for 3D render, not for gaming or SLi etc. MacOs is very fluid, but when I use Cinema4D or Houdini the viewport is very slow. I have...
Top