Recent Activity

Activity stream for all registered members at tonymacx86.com.

  1. RehabMan
    Sep 23, 2017 at 3:06 AM

    RehabMan replied to the thread Aspire 7750G laptop..

    No verbose boot photo included.

  2. RehabMan
    Sep 23, 2017 at 3:05 AM

    RehabMan replied to the thread HD 5500 BDWFramebuffer not loading.

    I suppose a non-working/not up to spec IMEI might cause the same issue. You think your CPU is ES/QS?

  3. VioletDragon
    Sep 23, 2017 at 3:02 AM

    VioletDragon replied to the thread Fix Sleep on Sierra.

    Attach SSDT-UIAC along with ioreg. [Guide] How to Make a Copy of IOReg | tonymacx86.com

  4. VioletDragon
    Sep 23, 2017 at 2:59 AM

    VioletDragon replied to the thread Safari Crashing Webkit 10.12.6 Sierra problem?.

    Ive seen some Genuine Macs over on the Apple Forums which uses Radeon Graphics is also having the same problem. I'm afraid to say that...

  5. VioletDragon
    Sep 23, 2017 at 2:57 AM

    VioletDragon replied to the thread Can't Boot into High Sierra - apfs.efi?.

    You'd be better to use Xcode than Clover Configurator.

  6. VioletDragon
    Sep 23, 2017 at 2:57 AM

    VioletDragon replied to the thread fit-headless (GS) HDMI Headless Adaptor..

    Works out of the box. Using it on my Server.

  7. VioletDragon
    Sep 23, 2017 at 2:55 AM

    VioletDragon replied to the thread Intel hd 4600 dual monitor unreported problem..

    AppleIntelFramebuffer@0 shows display0 using Port Type <00 04 00 00>. Needs to be changed to <00 08 00 00> if its a HDMI or DVI Port....

  8. VioletDragon
    Sep 23, 2017 at 2:47 AM

    VioletDragon replied to the thread Intel hd 4600 dual monitor unreported problem..

    You only need to add Port Patches if a HDMI or DVI Port is showing as Port Type <00 04 00 00>.

  9. Hack4th
    Sep 23, 2017 at 2:38 AM

    Hack4th replied to the thread macOS Sierra Does NOT Boot with MacPro3,1 MacPro4,1 System Definitions.

    Would you please walk me through this process? I have done it quite a few times and it never changes from Mac Pro 3,1.

  10. cookievu
    Sep 23, 2017 at 2:30 AM

    cookievu replied to the thread Asus - UX430UA - Kaby Lake Intel HD Graphics 620.

    Sorry, Why i can't boot to my hackintosh and i try use your config.plist. :| Then I forgot to replace it:eek:

  11. Manshear
    Sep 23, 2017 at 2:29 AM

    Manshear replied to the thread Problems with Clean Install Sierra 10.12.6 GA-Z77X-UD5H GTX 660ti.

    I've got sound, but not through the MoBo. So I'm in the same boat as you for getting sound out of the MoBo. I'm able to get it...

  12. ElectronShaper
    Sep 23, 2017 at 2:28 AM

    ElectronShaper replied to the thread X58a-UD3R macos Sierra with the very old guard.

    Hi folks, I need some advice. I have my Sierra build all working. Installed the base system with Unibeast, then post install with...

  13. RehabMan
    Sep 23, 2017 at 2:27 AM

    RehabMan replied to the thread VoodooPS2Trackpad starting: Problem installing Sierra.

    Read FAQ, "Problem Reporting" https://www.tonymacx86.com/threads/faq-read-first-laptop-frequent-questions.164990/

  14. RehabMan
    Sep 23, 2017 at 2:26 AM

    RehabMan replied to the thread About Sleep/Wake.

    "instant wake" You didn't patch for it. See ACPI patching guide: https://www.tonymacx86.com/threads/guide-patching-laptop-dsdt-ssdts.152573/

  15. RehabMan
    Sep 23, 2017 at 2:25 AM

    RehabMan replied to the thread Asrock Beebox s i3 6100 and DW1830.

    Not a laptop. Moved to network forum. Read FAQ, "Problem Reporting"...

Loading...