igpu

  1. HackinMax

    GA-Z370N WIFI / i5-8500 / Intel UHD630 / Mojave Update and Request

    @CaseySJ @jaymonkey @jb007 This is in reference to my "SonOfZee" (As in son of zee b****) The configuration in the title will be of some interest to you as I have taken the skills taught in our previous FrameBuffer battle-royale (which, unfortunately, ended in a draw) and, made a bit of...
  2. mariorodrigues

    [SOLVED] Z390 Can not boot from M.2

    I followed this guide: https://www.tonymacx86.com/threads/success-gigabyte-designare-z390-thunderbolt-3-i7-9700k-amd-rx-580.267551/ The installation was smooth but when I try to install Clover on my M.2 SSD I get a black screen followed by a HDMI signal loss on my monitor. What puzzles me about...
  3. balaramanim

    Asus H370M Plus + i5 8400 + UHD 630

    Hi, I have successfully installed High Sierra in my newly build PC. But, for enabling Intel UHD 630 iGPU graphics, I followed post Intel Frame buffer patching. the hackingtool shows the recommended SMBIOS as MacBookPro 15,1. But, i could not get serial number for the model. The Clover...
  4. yorki

    Intel HD630 - Boots to black screen on Asrock H370M-ITX // Can't install

    Hi all, I have been trying to get to boot an Asrock H370M-ITX w/ i5 8400, 16GB Ram. But after booting in verbose mode and getting a list of text the screen goes black. No amount of time (at least half hour) brings anything back. It just hangs in that state. A flash drive with High Sierra was...
  5. pmcee

    ASUS Prime-A Z390 + i9 9900k + RX560 + Mojave - Graphics Problem

    Hi, I've installed Mojave OS and encountered hangups, freezes and glitches. - When I playback a Video (Youtube, Whatsapp) it sometimes freezes right away or sometimes plays 2 Frames in a loop and glitches a red window in between. - I tried to copy some stuff in finder yesterday and suddenly...
  6. Jacopopiazza

    GET HD530 AND GTX970 WORKING TOGETHER

    Hi, I’m trying to get my IGPU and my dGPU TO work together when rendering, likely in FCPX, using the quicksync function alongside the nvdia... But i can’t get the iGPU working it always stayies in idle... More infos on my build dGpu: ASUS Gtx 970 Cpu: i7-6700k IGPU: HD 530 SMBIOS: iMac17.1
  7. HackinMax

    Intel i5-8400 using UHD 630 Graphics

    I am working on my second build which is shown in my signature. I originally ordered a GA-Z370 Aorus Pro mini-iTX. But, when the merchant shipped the wrong board, I decided to roll with it. Regretting that just a bit right now. It has been a very long fight. And, up until now, I have managed to...
  8. Jzn21

    Solved > Dual AMD Radeon GPU breaks quicksync IGPU

    The last 6 months I worked with Dual RX 580's in my system, everything worked perfect. Optimal performance in FCPX: two cards were used including quicksync. Then I decided to upgrade to a Vega 64. Everything was perfect, slightly better performance than the Dual RX 580. I wanted more...
  9. Sumocomputers

    Final Cut Pro X Export Fails with "Master File" error after just a few seconds

    I am having issues exporting with Final Cut Pro 10.4.4 & Mojave 10.14.2. I always get the message: The Share Operation "Master File: Video_Filename.mp4" has failed, just a few seconds after the export starts (screenshot). I have tried exporting "Computer" aka h.264 to 4K & 1080P, with better...
  10. macintoshvatsalya

    Alienware 15 2015 audio issue

    No audio device is showing on System Preferences from voodoohda it enables but I need AppleALC for airplay, I attach (almost) everything that require to solve my issue . There is another problem around intel igpu means it enable shows 1500 mb on About My Mac But when it boot at lock screen ...
  11. a361445613

    Confusion about Whatevergreen usage

    It is a common sense that we must use Whatevergreen and Lilu to patch Intel Graphics Framebuffer on macOS Mojave or greater. So, the primitive way that old patches use must be transmitted to Whatevergreen-powered way right now, like DVMT patches, connector patches, and so on. When using new...
  12. ivangiordano

    Mojave and R9 390x work OOB but problem with iGPU and FCPX

    Hi, it's my first post here but i love this site. Thank you in advance to exist! I use a amd r9 390x and yes...i know it's not simple to use this gpu on hac but mine work like a charm oob. 113 fps in cinebench and 14,5 secs brucex, i think work oob 'cause this gpu is the classic sapphire edition...
  13. fatvorior

    Help for Dual Monitor hackintosh iGPU + GPU

    So I recently made a Hackintosh. These are the specs: i5-6400 @ 2.7 GHz 8 GB RAM 2133 MHz GTX 1050 Ti Asus H110M-CS Motherboard I installed macOS Mojave on my 128 GB SSD and got everything mostly up and running. But I am having a pretty annoying problem. The resolution on my 1080P screen which...
  14. embasy

    Help with gfxutil 1.77b

    Has anyone ever encountered problems with trying to find DevicePath for their iGPU using the gfxutil tool? Not sure if it's because I'm using a 9th gen Intel chip, but I'm having the hardest time trying to find the Pci path for my CPU's integrated graphics (currently running Sapphire RX 580 as...
  15. myatminsoe

    Using onboard graphic on macOS and Nvidia on Windows

    I have installed macOS Mojave. Since my Nvidia 1060 graphic card doesn't support hardware acceleration, I'm using onboard graphic and it works just fine. But the problem is I'm also dual booting with clover. I'm having to change the bios settings and HDMI cable every time I want to switch OS...
  16. patrickfogle

    [SUCCESS] Hackintosh will not boot with iGPU & Vega 64 GPU (running together) with Thunderbolt 3

    Thanks to the generous help of @jaymonkey and @pastrychef, I recently was able to successfully get my Z270 system (Asus ROG Maximus IX Hero with i7-7700k) running with both a Vega 64 GPU and the iGPU-Intel HD630 (headless) running together (like a real Mac)! See thread here...
  17. OlegZh

    Dell Inspiron 7577 4K version. No screen output or no acceleration.

    Hi, RehabMan and community. Maybe you have an idea how to enable iGPU but with 4K panel? I am either getting no acceleration with wrong platform_id or I see that video driver is started but I am stuck in that verbose screen. I can hear the sounds of OS when I press Enter in empty password field...
  18. kvn95

    HD 4600 doesn't work (no QE, VRAM 7mb)

    I've tried to make my HD 4600 mobile work with High Sierra, but so far no dice. LAPTOP DETAILS : Acer Aspire E15 572G-525V, Core i5 4210M, 12 GB RAM, HD4600 + 940M. I've attached my config.plist and kext directory here. I haven't patched my DSDT yet. I've noticed that if I enable "Inject...
  19. chiefbeats

    Prioritizing GPU over IGPU...

    For the purposes of this post, here are my current settings: GPU (Vega 56) and IGPU (Intel HD 630) are enabled in BIOS PCIE (Vega 56) is primary display (connected to monitor) Inject Intel disabled in Clover (prevents use of IGPU in Final Cut Pro X) Lilu and Whatevergreen kexts installed...
  20. carlocarnev

    No Display Wake after Hibernation nor Standby

    So hey everybody, sorry if I create another post on this already solved problem, but I can't seem to find a solution that works. Whenever my desktop's screen goes standby or I put my Hackintosh into Sleep mode, after it wakes up, the screen stays black, without signal (HDMI no signal). This is...
Top