Contribute
Register
Status
Not open for further replies.
Joined
Feb 16, 2017
Messages
92
Motherboard
Gigabyte Z170XP-SLI
CPU
i5-6600K
Graphics
GTX 1050 Ti
Mac
  1. MacBook Pro
Mobile Phone
  1. iOS
Hi i have order a new graphic card nvidia 1050 ti by gigabyte and i have to install it on my hackintosh.
Now i use a internal graphic card by intel. My question is what can I do for install ma ma new nvidia card? I have tu uninstall intel driver? What i have to do?
Thanks for help for my problem
 

P1LGRIM

Moderator
Joined
Mar 2, 2012
Messages
25,486
Motherboard
Lenovo ThinkStation p700
CPU
2x E5-2620 V3
Graphics
RX 560
Mac
  1. MacBook Pro
  2. Mac mini
Classic Mac
  1. Power Mac
Mobile Phone
  1. iOS
My question is what can I do for install ma ma new nvidia card?
Installation procedure.

Install the graphics card.
BIOS - Disable Integrated graphics - Set PEG as Primary
Use a digital connection - DVI or HDMI - VGA is not supported.
Boot with nv_disable=1
May need to update Clover
Install web drivers
Config.plist - Do not inject Intel or Nvidia graphics and no ig-platform-id
Config.plist - Disable SIP fully - CsrActiveConfig 0x67
Edit config.plist - NvidiaWeb = true as per Link
Will need to emulate native NVRAM - Problem 6
Remove nv_disable=1 from config.plist
May need to install Lilu.kext and NvidiaGraphicsFixup.kext to /Library/Extensions
 
Joined
Feb 16, 2017
Messages
92
Motherboard
Gigabyte Z170XP-SLI
CPU
i5-6600K
Graphics
GTX 1050 Ti
Mac
  1. MacBook Pro
Mobile Phone
  1. iOS
Installation procedure.

Install the graphics card.
BIOS - Disable Integrated graphics - Set PEG as Primary
Use a digital connection - DVI or HDMI - VGA is not supported.
Boot with nv_disable=1
May need to update Clover
Install web drivers
Config.plist - Do not inject Intel or Nvidia graphics and no ig-platform-id
Config.plist - Disable SIP fully - CsrActiveConfig 0x67
Edit config.plist - NvidiaWeb = true as per Link
Will need to emulate native NVRAM - Problem 6
Remove nv_disable=1 from config.plist
May need to install Lilu.kext and NvidiaGraphicsFixup.kext to /Library/Extensions
Thank you for the help i think it's work but now when i start mi hackintosh and go to clover boot i have a big logo and don't start automaticcally... what can i do for resolve it? Thanks again for your help
 
Status
Not open for further replies.
Top