Contribute
Register

R7 250X / HD530 Dual monitor help

Joined
Dec 6, 2016
Messages
3
Motherboard
Gigabyte z390i pro Wi-Fi
CPU
i7-9700k
Graphics
RX 570
Mac
iMac
Classic Mac
iMac
Mobile Phone
iOS
MOBO : Asus z1701 pro gaming
CPU: I7 6700K
GPU : r7 250x
RAM : 16gb
Profile : 17,1

First Hackintosh build, everything went great thanks to the instructions of the TONYMACX86 Guide (dude is raw)
however i've ran into some issues concerning graphics

My IGPU HD530 is now seen hd7000 7mb Vram (previously recognized as hd530 1536mb Vram)
Please How can i get HD530 Back?

after installing the amd controller 7000 kext .. My GPU r7 250x is recognized as AMD RADEON HD7770 series 7mb Vram
How can i fix that 7mb Vram? and also add dual monitor setup
right now im using frame buffer futomaki, the others i've tried didn't really help

and last .. after i change the primary display to IGPU in bios settings, pluch the monitor in the hdmi port of the MOBO try to boot clover i get the blinking underscore
however clover bootloader is functional when my monitor is plug and booting from the GPU (r7 250x).

funfact.. after doing a bios update.. bluetooth was enable in mac os.. but still no wifi
i mention this because i didnt change the wireless card that came with my motherboard which is supposed to be incompatible with mac os

thanks in advance
 

P1LGRIM

Moderator
Joined
Mar 2, 2012
Messages
23,435
Motherboard
Lenovo ThinkStation p300 ⌘
CPU
i7-4790K
Graphics
HD 4600
Mac
MacBook Pro, Mac mini
Classic Mac
Power Mac
Mobile Phone
iOS
The Rules said:
Profiles need to contain at least your primary system to assist others with helping you
 
Joined
Dec 6, 2016
Messages
3
Motherboard
Gigabyte z390i pro Wi-Fi
CPU
i7-9700k
Graphics
RX 570
Mac
iMac
Classic Mac
iMac
Mobile Phone
iOS
I apologize, I rectified the error
Thanks
 
Top