Contribute
Register

x99

  1. Chris303

    New hack X-99 & GTX1070. Fails with “gIOScreenLockState” and “does printf work??”

    Hi All. I am currently trying to get a new installation working. I have some prior experience following this process with an older build and I have some general knowledge of *nix commands etc. Apologies for the long post, I am hoping to give full details up front. I have followed the standard...
  2. Mads8927

    X99 build can't get past error

    Hey, so I am pretty new to this whole Hackintosh scene and I am trying to get Mojave installed onto my current PC. I've watched numerous videos, more than I can count forum posts and downloaded so many kexts now that I am lost in it all. I can't seem to get past this point. No matter what I do...
  3. sen12

    Radeon Vega 64 instantly crashing under high load

    Hi! I just upgraded to a vega 64 (sapphire 8 gb reference edition) from my 980 ti, to run mojave and overall have better performance in macOS, however I'm running into problems. I managed to get dual monitor working with lilu and whatevergreen, and even managed to stop my fans from simulating a...
  4. psycrow

    Issues with i7-6800k + Gigabyte x99 Ultra Gaming (v1.0) + Nvidia GTX 980

    Hi everyone, I'm trying to do my very first hackintosh on this machine and so far, i've only got stuck with apple logo on boot (before install). I've tried a bunch of configurations and i'm always getting stuck at End RandomSeed+++++++++++++++++. I've also unplugged all hard drives and have...
  5. Depka

    10.13.6 Audio problems with Nvidia driver

    Hi guys, my setup is: MSI x99a Gaming 7 Intel 6800K MSI GTX 1070 32GB RAM SSD Kingston UV500 480GB I'm having this kind of issue with nvidia drivers: As you can see audio is working well on my external USB RME Babyface device, but when i move mouse it's doing these weird noises and stops...
  6. dwumpus

    X99m Gaming 5, i7-5820, NVidia 970/AMD 580 on Mohave - Notes

    Hi everyone, I just wanted to roll a word about my Hackintosh experience and using the tips found on the tonymac site! First, I really appreciated the guides, and the tools. It seems universally with most folks who have built their hackintosh, that it is a learning experience; and the trip...
  7. JordanPrice

    USB 3.0/3.1 No Longer Working

    USB 3.0/3.1 worked perfectly during installation. Sometime after MultiBeast or Clover Configurator it stopped working. I have gone back into both programs, unticked anything to do with USB, saved, restarted, still didn't work. I then went back in and re-ticked all boxes referring to USB, saved...
  8. rayyanthameem

    Bench mark scores are different in Sierra and HighSierra

    Hello, I've two SSD one is macOS Sierra and the other is HighSierra. And the Geekbench and Cinebench scores are different under same settings, same hardware. Here is my complete hardware: Motherboard: Gigabyte GA-X99-Designare EX (rev. 1.0) CPU: Core i7-6900K RAM: 64GB G.Skill Ripjaws V...
  9. tokia

    macOS does not boot with newer BIOS

    Hello, I have a working macOS 10.14.2 installation as long as the motherboard BIOS version is 3101 or earlier. With any newer BIOS such as 3202, the screen is stuck on "PCI configuration begin". How can I debug this and find the cause? I have compared settings between these versions, compared...
  10. sen12

    [Solved] Mojave with MSI X99A SLI plus

    Hi! I’m currently running a Sierra install on my system with an MSI X99A SLI Plus, 5820k, 32 gb Kingston 2400 ram, and a 980 ti, but now with the new features in Mojave I decided to upgrade, however this is where my problems start. I tried going off kgp’s guide, but no matter which osxaptiofix...
  11. elponcho

    USB writing and reading problem - X99 High Sierra / iMacPro1,1

    Hello All, i closely followed KGP guide "how-to-extend-the-imac-pro-to-x99-successful-build-extended-guide" to upgrade from MacOs 10.11 to 10.13. Everything work like a charm ... except more than ±30Gb USB3 file transfer. There is no system error or problem while reading the (big video) file...
  12. br4n_d0n

    Issue installing on ASUS X99-A/3.1

    I'll admit I haven't tried a hackintosh in a very long time so I'm quite rusty at this, but since the Mojave beta came out I've been unable to install no matter what I do and the problem is that it reboots with like 75% into the macOS install before I can catch a glimpse of the errors being...
  13. xXAUsSTaR

    Need help! PCI Implementation of GTX 1070 in System Profiler

    Hello! I have the following problem. I can't get the HDAU Controller of my GTX 1070 to be shown up in System Profiler. I went through the X99 Guide of KGP and got everything working except the ASMedia ASM1074 USB Controller and the correct implementation of the GTX 1070 in System Profiler. On...
  14. dsaogpnb

    My X99-m WS Build runs extremely slow and laggy

    Hi, I am a newbie here and in hackintosh world. Here is my build: CPU:i7-6800K MOBO:Asus X99-m WS Graphic Card:AMD Radeon Pro WX4100 RAM: 4 * 8GB DDR4 HD: Hitachi 500GB regular HD driver By following this link , I can successfully pass the verbose and install the 10.13.6. But the process is...
  15. JaydenFrank

    How can i Get my Focusrite clarett 8pre running on Yosemite?

    Im new to this hackintosh World. i bought my hackintosh, so i didnt do anything actualy, Im a Artist/Music producer Using Logic Pro X would mean the world to me if you could help me getting my clarett to work with my rig<3 I bought the Asus ex3 in hope that it would only be to install the...
  16. korireed

    X99 High Sierra 10.13.5 Installation Failures - Need Help

    Hello! I am very new to this community, so I want to apologize in advance for any blatant missteps I'm making. I was originally following the 10.13 Installation Guide using UniBeast 8.3.1 and MultiBeast 10.3.0. I was able to install successfully on my platform and boot after several struggles...
  17. Chachu

    [Solved] Installation of High Sierra in MSI X99A SLI PLUS – i7-6800k

    Hello, I currently have a working build with Sierra 10.12.6, attached the EFI folder I am using ("EFI 10.12"). I want to update to High Sierra, and I've been struggling to get it working in my current build for the past week. I´ve followed several guides from this forum as well as from other...
  18. sanick

    System to challenge: 5820k, x99 Sabertooth, 560ti

    Hello folks, When I finally built my first hackintosh was 8 years ago with i7-920 with a great help from you guys here. Now I am trying to create another one with the below specs: - i7-5820k - x99 Sabertooth - 560ti Twin Frozr - Ripjaws DDR4 16g - Kingston V300 250gb - Seagate Barracuda 1tb -...
  19. enrysnemeth

    Help Installing With X299 Asus Apex

    hi, i have a new platform and i never work with x99 or x299 before so i need help. i dont know what to set in clover, what kext i need and what i need to do far a good installation, i have a efi folder that i used before for my z170 platform (i7 6700k, asus z170i or msi z170a gaming 5, 16gb ddr4...
  20. JingleDjango

    ASUS x99 Deluxe II & i7 5820K

    I have an issue that isn't strictly Hack related but I thought maybe I could find some help here. I'm starting a new build based on the x99 platform. I thought I'd try to save some money buying used components on eBay. I don't think I'll make that mistake again. Unfortunately I've had no luck...
Top