x99

  1. DarkJoney

    High Sierra crashes after Web Installer (X99, GTX970)

    Hello, guys. I am stuck with the installing of High Sierra at my rig. I have used Hack previously, I had installed Yosemite on the same rig, and it was fully functional. But, drive where it was installed cracked, and I left this idea for the future. Now, I got a one more SSD, and decided to get...
  2. jamielipp

    CPU Power management not working

    Just recently upgraded from Elcapitan to High Sierra and noticed my power management is no long working have tried a few different things but cant seem to get the clock to throttle on Intel power gadget its always on full (4.1Ghz) I have attached my Config list and a screen shot of Kexts being used:
  3. Joker54

    X79/X99 first time Hackintosh

    Hello everyone, this is my first attempt to build a hackingtosh for video editing in Final Cut Pro X. I've some experience with old hardware and server cpus, but never built a mac. So bear with me :D Right now I have this for the build: GTX780 (3gb Zotac), BeQuiet 580W and some harddrives. I...
  4. KittenTamer101

    Asus x99 i7-5820k and Gtx 1070 High Sierra Trouble Installing

    So I have an extra 500gb hard drive in my system that i wanted to install OSX high sierra on to play around with every now and then. However everytime i try to install the install gets nowhere, when try to use -v i can see that it's getting stuck at [pci configuration begin]. I've tried to...
  5. motionworks

    2 x GTX 1080 Pascal = No Clover Boot Menu

    Hello There, I have just installed High Sierra (17C205) to my Hack successfully. But I have an issue.I Ihave used The Perfect Customac Pro - macOS High Sierra 10.13 on X99 - Full Success guide. I have 2 x GTX 1080 Pascal GPU (MSI Gaming X +) I fixed my GPU with AGDPfix (Black Screen +...
  6. jhonizzle

    USB 3.0 Port mapping GA-X99M-Gaming 5

    My usb 3.0 is working in High Sierra 10.13.2 on ports that aren't being treated as hubs. The HS03 port/hub is my four USB 3.0 rear ports, and all four ports are underneath device HS03 and in the factory DSDT are assigned HS15-18. I believe the SSP3 port/hub is the super speed corresponding to...
  7. kevin38423198

    X99 installation issues

    I'm not new to the hackintosh world, but it's surely been a while. First of all, happy new year. I recently built a massively overkill X99 system with the following specs: - Intel Core i7-6850k - MSi X99A-MPOWER - 16GB DDR4-3000 Corsair Dominator Platinum - Samsung 850 EVO 250GB - MSi GTX 660...
  8. MadGear77

    Boot Failed !! X99 Strix - 5820k - 980ti

    I'm getting this error code (image is attached) when i try to boot in any of the two (Pendrive or HDD). Installing High Sierra ver. 10.13.1 The Unibeast is 8.1 The Multibeast is 10.2 The clover version is v2.4k r4359 My specs are i7 5820k, Asus X99 Strix , Asus 980ti Strix and a 2TB WD Black...
  9. Boxy75

    MSI X99s Gaming 7 I7 5820K gtx 980 Hight Sierra

    hello guys, is my hardwares compatible with hackintosh ? I need help i try it from two days ago i had constantly somme error or crash at the installation state... Im really done ...
  10. MadGear77

    [Solved] Unable to use Keyboard & Mouse (X99-High Sierra)

    My specs is as follows: i7-5820k Asus X99 Strix Mobo ASUS GTX 980ti I'm unable to use the keyboard and mouse when i go to the lock screen. Does anyone have the same problem ? and how did you rectify it. I'm using the latest version of High Sierra 10.13 and please tell me the values and how to...
  11. RiggsUSA

    Alienware Area 51 R2 hackintosh (Need Help)

    Currently trying to get OSX High Sierra using Clover Ver 2.4k Rev 4297, installed on a Alienware Area 51 r2. Booting leads to a white stop sign. Booting with -v flag leads to “OsxAptioFixDRV: Starting overrides for \.AIBootFiles\boot.efi Using Reloc block: no, hibernate wake: no...
  12. jimmy305

    Circle with line through it error after apple logo

    Hello, I am am having trouble running the installer on my desktop after installing High Sierra on the usb. When I boot up into the USB and run the installer it posts the apple logo and then it shows a no symbol sign or a circle with a line through it. Please help Thank you Specs: i7 extreme...
  13. franekma

    Error allocating 0x12123 pages etc. Boot failed...

    Hi all, I'm trying to get macOS running on my custom-built PC for the third time in as many years. I had previously tried with Yosemite and El Capitan with varying degrees of success. This year, I'm trying with High Sierra and am met with a problem I can't shake. I built the system before I...
  14. Coonz

    Nvidia 1080GTX High Sierra black is black after web drivers

    SOLVED. Applied the AGDPfix and everything works as a charm. ------------------------------------------------------------- Greetings everyone, This is my first attempt on a Hackintosh build so please be kind and tender. After spending quite a few days to get the grasp of it i finally managed...
  15. joshua12

    X99 to Z270 or Z370?

    Hi all, So I am thinking of abandoning my X99 system as it is just causing way too many problems for what it's worth. My main workload is FCP X, Photoshop CC, Lightroom and a crap load of Chrome tabs. I plan on migrating almost everything to the new system excluding Mobo/CPU. So the question...
  16. Xandar

    [Solved] Dual Nvidia Constant Graphics Errors

    I'm running a GA-X99-UD5 with samsung pro 960 2TB NVMe's, a GTX 1080, for performance on my 4k, and a gtx 740 for booting and compatibility. I cannot seem to get the OS to play nice with these cards at all. I've tried everything. Any help would be appreciated. [SOLVED] I moved my 1080 from PCIe...
  17. Chacalou81

    HELP with X99 build and El Capitan

    Hello all, I am coming across some issues with my system when trying to install El capitan MB: Gigabyte X99-SOC champion https://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-X99-SOC-Champion-rev-10#ov GPU: EVGA GeForce 210 DDR3 https://www.evga.com/products/product.aspx?pn=01G-P3-1313-KR All went smoothly...
  18. Ste97Casty

    High Sierra not booting

    Hi, I'm trying to install High Sierra, I can reach clover bootloader and then appears that on my screen, then it reboots. I followed this guide https://www.tonymacx86.com/threads/the-perfect-customac-pro-macos-high-sierra-10-13-on-x99-full-success.227001/ and I also added FakeID to ati...
  19. itrimble

    I need help. ASUS X99-Deluxe

    Unable to get Nvidia Graphics Web Loader graphics to load. Asus X99-Deluxe CPU 5820k 32GB Ram Raid 1.5 TB GTX 1080 GTX 1070 Sierra 10.12.6 I can only load with Web Graphics Disabled. Lates Clover Install. Unable to get Audio through HDMI
  20. blackmailswitch

    Asrock x99m Extreme 4 FREEZE

    ok, just like said RehabMan, I upload Problem Reporting file for brave people that could illuminate me in this annoying problem... from time to time when I attach a usb drive system just hang, I think its usb fault.. thanks
Top