nvidia drivers

  1. BenJi2D

    Nvidia drivers not working, quick question!

    Hi there people! You can skip all of this and go right into the quick question btw, I'm just giving my short story here. I successfully managed to install High Sierra on my i7 4790k GTX 1080 Ti ASUS Maximus Vii Hero last year (I'm telling my config, because it may be important), but then I had...
  2. nikhil99

    Kernel Panic and driver issues After Install

    Hello there. I'm new to hackintosh ,any help and suggestion is appreciated. My pc specs are i3 3220 , dh61bf intel motherboard , gtx 1050ti , 12gb ram.I have two HDD and I have installed win10pro on one and sierra on another following few guides. The problem is I got kernel panic every single...
  3. brownknee

    High Sierra 10.13.6 - GPU Laggy

    Hello, I recently made the jump from 10.10.1 to 10.13.6. I never bothered updating before now, because my system worked with no issues and I never had a reason to upgrade until recently. My old GPU died on me (GTX 760) so I got a new one and went ahead and made the OS upgrade to 10.13. The new...
  4. sistemof30

    Asus Geforce GTX 1060 3 gb problems screen black uncheck nv_disable=1

    hi, i have a problem with my video card Asus Geforce GTX 1060 3 gb install step for step, but not work, active "Nvidia web drivers" and uncheck nv_disable=1 in the clover configuration and restart, but the show apple loading, sleep monitor, then active again Nv_disable for start with normally...
  5. IncognitoJoe

    Mac OS High Sierra will not boot after installing NVidia Drivers

    So I started a fresh install of Mac OS High Sierra, and I was doing my second boot on this HDD. I installed the Web Drivers (for my GT545) and now every boot, I get this. (Cannot even use USB to boot the HDD, installer loads fine). Thank you for any help.... NVidia Web Drivers For Mac OS High...
  6. milkywaymaps

    [Solved] Kexts/Drivers Not Allowing Boot. In Continuous Loop. Verbose Attached

    After the initial install I was able to boot in and everything was gravy. When I started using multibeast to install drivers is where everything went to 'ell. Ultimately I was able to still boot in using the boot args "nv_disable=1" & "-disablegfxfirmware" (I still have no clue what...
  7. RFMusicComposer

    Skylake Build - Can't fix Black Screen - Gtx 1050 ti - Please help!

    Hi fellow Hackintoshers, I've been struggling for a week with my new build. Everything seems to work fine except (I suppose) the GPU which is giving me way too many headaches. I hope you can help me out! BUILD iMac 17,1 Mobo: GA-Z170x-Ultra Gaming rev 1.0 (BIOS: f22) CPU: i7 6700k 4.0gHz GPU...
  8. MitchTee

    [Solved] PLEASE HELP Black screen after nvidia install high sierra

    Im at the end of my tether. It doesn't matter how many guides I follow, I just can't get it to work. Brand new build, I chose parts off the parts list in the thought I might be able to sail through the process. Everything seems great except graphics. I've followed the guide on here, put lilu and...
  9. Loti997

    Black screen after updating to 10.12.6

    Hi, I am using Asus x540l , intel hd 5500 , nvidia 920m I have installed MacOs sierra 10.12.2 and Windows, I fixed drivers in mac , I even used ADGP fix which I thought would fix the problem after updating but it didnt, it seems that I needed to install Nvidia web drivers. How can I install...
  10. jlcdgd

    nvidia drivers for OSX 10.12.6 (16G1031)

    Are there any nvidia drivers for OSX 10.12.6 (16G1031 after last 10.12.6 system update)? I have made the changes in the kext to make it work but I am not sure if it´s enough. Thanks in advance
  11. WahlyWorld93

    No DVI Output on NVIDIA GTX 960

    Hey Everyone, I recently purchased a 2009 Mac Pro and upgraded it to 5,1 firmware and Sierra 10.12.6. For the sake of those who find specs helpful in isolating the problem, it's the 2.66Ghz 8-core, 24GB RAM, Booting from an OWC SSD drive in a PCIe slot. I also put in it a Nvidia GTX 960...
  12. titust1

    Can't load NVIDIA drivers on Sierra 10.12.5

    Hi guys, My installation worked just fine with the exception of the NVIDIA driver. What I have: MTB: Gigabyte GA-Z170X-UD5 TH / 100 series chip-set (listed as supported) installed with MacOS Sierra 10.12.5 Graphics: MSI GTX 1080 Pascal (supported) with Driver: 378.05.05.15f01 (recommended by...
  13. silvercircle

    How long will Nvidia support OS X?

    I wonder why Nvidia is still providing drivers for OS X. It is great and I hope they will continue to do so but Apple is not using any of the cards (if I'm correct). Hacintosh users are a small group, Mac Pro's are not suitable for the new cards because the other hardware is the bottleneck on...
  14. ordnajela

    1st build help, loading fail after gtx 970 web drivers install

    Hi guys this is my second attempt to finish my build, this time with El Capitan (I found out the hard way that I can't instal Mavericks with my hardware) , everything went fine until I installed the Nvidia Graphics Card drivers for my GTX 970 I was following this method precisely...
  15. prototypeDCB

    MacOS Sierra switches to default graphic driver when connecting VGA monitor

    Hello to everyone, I have updated from OS X El Capitan to Sierra 10.12.1 and my secondary display has stopped working. My main display is a Dell U2414H, which is connected through DisplayPort and works fine. However, the problem arises when: - I connect both monitors (the secondary display...
  16. Bernas19

    GTX 980 (3 Screens) Cant Boot Without "Nv_disable=1"

    Hello, So, i have an Hackintosh running 10.10.2 and it's all been fine until some weeks ago. I have a 4K Display and it was all good but then i changed to 3 1440p displays and now i cant boot without Nv_disable=1 (that makes the Mac Unusuable) I'm running the latest Drivers from Nvidia. 2 of...
  17. barriereboss123

    Can't install nvidia drivers

    So I made my first hackintosh:D but I'm having problems with nvidia's drivers at first i couldn't open the driver management so i re configured the computor with multibeast and it worked but after that my computer turned off and it was back to really a annoying laggy glitchy computer so i tried...
  18. trawkus

    Loss of HDMI signal at login (Yosemite) using NVIDIA drivers?

    My build is as follows: ASUS Z97M-Plus mobo i7 4790 processor (3.6 GHz) ASUS GeForce GTX 750 Ti graphics G.Skill Ripjaws X Series 16GB Memory My issue is that the HDMI output signal (video) drops out immediately before the login screen under Yosemite 10.10.2 when using the NVIDIA drivers...
Top