no audio

  1. thebigkahuna

    ALC1150 Audio Driver Install with MultiBeast

    I seemed to have missed the audio driver in my install. Or it didn't work properly. Is it possible to use install just the driver I need through Multibeast? I don't want to remove all the other drivers that are installed and working I just want to install the audio driver. Is MB the way to do...
  2. riycemd

    Clover boot but no Audio. :(

    I recently decided to install El Capitan. I followed the guide and I got everything up and running however there is no sound. I tried doing the alternative script through terminal but that didn't help either. I have my old Mavericks OS as my back up just in case I wouldn't be able to install...
  3. capidecallu

    No audio in El capitan 10.11.1 on Acer M3630 ALC888

    Hi guys today I installed El Capitan on my old pc, i followed the tonymacx86's guide word by word and everything is working fine except the audio. Going on preferences -> sound i have no soundcard detected. How i can fix this? My old pc specs are as follows: Acer M3630 mobo: Acer Eg31m...
  4. scogzy

    10.9.5, Mavericks, 2015-007 update experience

    Greetings, Wanted to share my experience installing the update 2015-007 from Apple in hopes that it will help someone. Hate to admit it "B U T", Sunday, 10/25/2015, I absentmindedly selected to install the latest update from Apple from the popup windows. The system has been running for...
  5. thomaspuzio

    No audio device - GA-X48-DQ6 with ALC889A

    System runs with 10.10.5 I have no audio device listed in the system report. I used easybeast with ALC885/889a selected. Display works. Ethernet works. Hard drive visible on desktop and accessible. I'm just missing the audio device and my DVD drive which is connected to the PATA connector on...
  6. tgmac

    Dell Latitude E7450 - Post install stuff need help with

    Hey Guys, Got a new toy to play with and was hoping anyone could shed some light here.. Installation following the El Capitan clover guide successful, had to use bootflag cpus=1. Upon boot, following still not working and need help with. * internal keyboard and touchpad (plugging usb...
  7. carlosavilajr

    HELP URGENT INFO Request No Audio on Gigabyte x99 G5P and ext interfaces.

    No Audio on Gigabyte x99 Gaming 5P Requesting help after 5 days of attempts with no results, My Specs Gigabyte x99 Gaming 5P, 32 Gigs DDR4 Ram Memory, CPU i7 5820K 3.3 Ghz. GPU AMD Radeon 6870 Graphics Card. Currently on OS X 10.10.5 Everything is working just fine except for the audio...
  8. dvdmcwilliams

    Voodoohda 2.8.4 low rear and front audio and no mic

    Well, i got the following problem with my hackintosh, the sound works perfectly via hdmi connecting the headphones to the monitor, but the problem comes when i try to connect the headphones to the rear or front audio in the mother/case green connector, the sound is too low, i tried configuring...
  9. kuzmantito

    Having trouble with my build

    After a week of running well, other than the lack of audio, I am unable to boot up and the last screen I get to is the loading black bar at the end before the OSX prompts your for user and password. Here is my current build, any help is appreciated, this is my first build: Gigabyte Black Edition...
  10. iBuild

    Yosemite 10.3.3 startup issue

    https://youtu.be/WI2F2W6nLpA <-- Link to vid showing errors. I updated to Yosemite 10.3.3 and had no audio at all after. Attempting to fix that, I updated to MultiBeast 7.3 and tried new audio driver combinations. After no success, I tried to reload my original MultiBeast settings (100%...
  11. San44bala

    No Audio in My Dell Inspiron 15 3521

    Hey guys need your serious help, i have realtek alc 3221, please help me outThanks in advance
  12. gianluzzz

    Help! I'm a newbie...Graphic stutters and no audio

    Hi Everyone! It's my first time i'm installing an MAC OS on pc so I need a lil bit of help to get everything I need to know to make Yosemite working on PC. I've a ASUS Z87 Saber - i7 4770k (Readable from Yosemite) - and GTX780 (readable too). First of all, I've just looked I video where he...
  13. phiko73

    Audio Turning Off After Sleep 10.10

    Hey! Been having problems with my audio since I updated to 10.10. This is never an issue I ran into when was running 10.8. Never used 10.9 so I don't know what would have happened but have heard people experiencing issues there too. What is happening is that after sleep my computer's audio...
  14. vinz.vinz

    Audio ports switched O.o

    I am using an ASrock H77m-itx on Mavericks. I am using the old mountain lion driver .kext for ALC892, becuase some people said, that the drivers from the new Multibeast version won't work. Everything worked fine, until the Audio Output stopped working. But surprisingly it just switched ports...
  15. guardian_br

    No audio in Realtek ALC892 (and system freezing) after 10.10.2

    No audio in Realtek ALC892 (and system freezing) after 10.10.2 [SOLVED] Hi everyone. This is the first time I post on the forum, and this problem is driving me crazy. Before 10.10.2 my system worked just fine, but after the update I lost audio and follow the site's instructions to restore...
  16. 19millercm

    New Build, No audio (ALC1150 Audio)

    Hello. My build is, Intel core i7-4790 Gigabyte H97-D3H motherboard Corsair Vengeance DDR3 ram (2x8 GB) Seagate Barracuda 1 TB HDD 3.5-Inch Internal Bare Drive I recently built my very first hackintosh as a project for myself and I was not prepared for the challenges I am having with my...
  17. nckmh

    Booted fine for a day, now hangs at startup (Yosemite 10.10.1)

    I'm having trouble with my build. I've had a good build for awhile (GA-Z77X-UP5 TH, i7-3770K, GTX 660), but my graphics card fried and needed to be replaced (RMA'd). I got a GTX 750 TI to replace it, and after much hassle finally got it to work. (This involved a couple of different installs from...
  18. kerorita

    No AUDIO on Yosemite 10.10.1 GA-Z77-DS3H ALC887

    Hi .. a friend of mine, told the moderator " Toleda ", could help me, so I ask for his/her expertice I have read the guide for HDA .. but sorry I'm not so wise I've been running since my hackintosh, since Tiger, without troubles but now I need help. I was a gift from my bro. I'm booting with...
  19. HackInBuild

    Is there a fix for this?

    Alright, so I have had my hackintosh for almost six months now, and I have a strange problem that does not seem to want to go away. My problem is that whenever my computer goes into deep sleep mode (screensaver stops, power light turns off, ect.) I always seem to loose audio. While this isn't...
  20. ngrapp1

    CustoMac Mini Deluxe Mavericks Audio Not Working

    Hey Guys, I put together a wonderful CustoMac Mini Deluxe this weekend inside a FT03-Mini. No longer envious of the Mac Pro trashcan model. Anyway. I installed Yosemite initially, but it would have these occasional and sometimes frequent freezes (sometimes more than one an hr). Then after not...
Top