issue

  1. fscara

    High Sierra Restart when Shutting Down

    Hi everyone! I'm new to hackintosh (MacOS High Sierra 10.13.6), and I'm trying to figure out how to solve this annoying issue. Basically when I try to shut down my hackintosh, it restarts. And every time it turns on, it says "Your computer restarted because of a problem". First thing I tried is...
  2. harrisonpapa

    Can not change monitor resolution and refresh rate

    I installed my Catalina (10.15.4) system last night. I have a STRIX Vega 64 and an i7 6700k. My monitor is able to handle 1440p at 144hz but Mac defaults this to 1440p at 60hz. I do have the option to change to 144hz in the settings but when I do the ui lags badly, however the mouse does not...
  3. SebDub

    Need help - Fixing Thumbnail Preview on Mojave for others files than jpeg ?

    Hi, when you follow the [ROUGH GUIDE] Fix for Finder Preview not working on Mojave 10.14.1+, this is pretty well done by Averett to fix the jpeg issue. But what about all the other kinds of files to previews, such as basic ones for graphics design work : .psd, .ai, .pdf, .png, etc.. As ben2z...
  4. Pokemonguy

    Help with Asus - i3 7020u 620hd mojave

    I have been attempting for quite some time now to make this work, and now believe it's time to ask for assistance before i lose my mind. Various configurations allows me to boot into a slightly glitched installer. The 3-4 times I've been able to install the OS it has been super glitchy and...
  5. Synaticz

    First Build - Installation stuck at IOConsoleUsers: gIOScreenLockState 3, hs 0, bs , now 0, sm 0x0

    Hello, i got a old office pc for cheap from my work and wanted to try to get Mac OS running on it. It is a Optiplex 7020 with a i5 4570, Intel Graphics 4600, 8 GB of RAM and 500 GB of HDD. It is my first time trying this so maybe im just really dumb. I first followed this guide...
  6. LeoGFX

    [In Desperate Need Of Help!] No audio at all OR No audio after sleep

    Hello everyone, so I've been using happily my hackintosh for the last 1 year and a half, until it hit me. I wanted to try and install Catalina on my machine, so I had to mess around with a bunch of stuff, but in the end I just gave up. Currently, I'm running on 10.14.6 with the following specs...
  7. pinyonet

    Mouse/Keyboard lost

    After charge the first bar with the Apple logo, after boot, there is coming a animation message with the apple mouse saying that I need to connect it, someone with the same issue or know how to fix it? My keyboard and mouse are off when happen this. Thanks
  8. jdenson

    Sleep taking over 60 seconds and wake to black screen(Clevo - N871EP6)

    Hey all, Just wondering if someone could help me out with this issue. I've been working over the past week to get this laptop to play well and I've had mixed success. System Specifications: macOS Catalina Intel Core i7 - 8750H 16GB RAM Intel UHD 630 However, the system seems to have some odd...
  9. halorocker89

    Surface Laptop stuck on +++ on first boot

    Sorry if I forget to include some information--I'm kinda new to this. I've successfully Hackintoshed my desktop PC, but some configuration changes and the Nvidia primary GPU have made it completely impractical for the couple of things I need a Hackintosh machine for. I have the original Surface...
  10. aniskhan001

    Copy of apfs.efi failed: Creating High Sierra installation media from Catalina

    This looks like an old issue that has a fix. However, I think my case here is different. Please read the post. :!: The USB stick is formatted as GPT :!: I'm trying to make a bootable disk for macOS High Sierra :!: The machine I'm using to create the bootable disk has macOS Catalina installed...
  11. Briccoenjoy

    Nvme SSD disable my USB3.0 ports

    Hello, i am an happy hackintosh user, some problems here and there but always fixed, I installed my new MP510 nvme ssd, enabled on bios, used the "KernelAndKextPatches" fix to get him recognized and it worked, so i initialized the Drive to MacOs journaled (i need it to stream data not for OS)...
  12. jackowski

    Playback skips and freezes in iMovie and Davinci Resolve.

    Hi, Until now, I used MacMini 2012 with 2.5 GHz i5 processor, 16GB RAM, SSD and Intel HD4000 graphics. I build my Hackintosh to improve iMovie editing. I am very pleased with the overall operation and stability. I thought the new Hackintosh would be much faster than my old Mac Mini (i7 8th gen...
  13. DevMau5

    Hackintosh Shutdown/Sleep/Reboot issue after bad usb contact

    Hi, Four months ago, I built an hackintosh with the following specs (From Buyer's guide advice) : - Z390 I AORUS PRO WIFI as a MB - Intel Core i7-8700 - Corsair Vengeance LPX 16GO (2*8GO) DDR4 3200MHZ - RX 580 Aorus - EVGA 650 GQ PSU - NZXT X42 cooling system - NZXT Mini ITX case H200i The Mini...
  14. Waffle

    Installed Mojave on HP ENVY, but I'm having issues

    Hi, I installed Mojave on my HP ENVY 17t-j100, GPU is GT 750M. Everything was fine and I managed to get into the desktop. I'm very new to this whole macOS on PC deal, for the first installation I accidentally deleted my C drive and had to format my PC (I never used a mac before). Now its running...
  15. ccigas

    Post Installation Issues XPS 9550

    Hello, I am attempting my first Hackintosh install for the last 24 hours or so and I can install Mojave (10.14.5) fine, but once I get into post-install my issues start to come up. I have a Dell XPS 15 9550, Toshiba 256GB SSD, 16GB RAM, i7 6700HQ. I tried following several different guides...
  16. eddielol123

    i3 8100 msi h310i pro cannot even boot installer

    hello all, I just built my new Hackintosh pc and I cannot boot the installer for Mac OS, I used several EFI Folders and I got different errors for each one. I even did a vanilla install but I was stuck on end randomseed. here are the specs of the PC intel core i3 8100 (using integrated HD 630...
  17. douglassnoww

    Solved > Graphics Card not showing up in System Information "about this mac"

    Hello all, I am having an issue I am unable to find answers to. I have a Gigabyte z370 HD3 and a Gigabyte RX Vega 56 gpu running with an Intel i7 8700k cpu. I have installed mac os using UniBeast and Multibeast and have had no issues with sleep, audio or much else. However, I notice that in the...
  18. onursarigul

    Mojave 10.14.4 Black Screen After Monitor Reopened

    Hi guys, I just installed the Mojave and having a problem with my screen. When I turned off and turned on my monitor it's going black and does some glitchy things like showing a little screen for a moment and repeats some sort of things like that but no screen I'm afraid. I did a little research...
  19. Intel

    Clover boot stuck

    Hello. Im stuck after clover, before i had problem with ramdisk, in config.plist i fixed it(i think). Now i have new problem and i cant fix it. Please give me some advices how to fix it. Hp z800 w4100firepro 2x6core cpu.
  20. Slickademo

    Vega 64 Mojave 10.14.3 issue

    I am trying to do a fresh installation of Mojave on my system. For some reason my Sapphire Vega 64 will not display correctly after apple loading screen. I've tried different outputs and monitors. It only shows a small box and partial screen. Makes it impossible to set up new system. I have...
Top