Contribute
Register

(Success) Gigabyte Z370 HD3P i5 8600k GTX 960 Coffee Lake!!!

Joined
Mar 21, 2018
Messages
6
What did/do you think of NZXT’s BLD service? Looks really nice....any chance of more pictures?
I absolutely love their service! The computer came perfectly assembled. I ended up putting in my own 1080ti I had from a previous EGPU build I did with my 2016 macbook pro that ended up not cutting it for me hence the purchase from BLD. I also put in a 3tb HDD and a 240GB SSD. I run Mac High Sierra with no hiccups at all now on the 240gb SSD while running Windows 10 Pro on the San Disk Pro 860 NVME SSD. I just got it done this morning and the process was relatively smooth with some small bumps in the road. I honestly think this is a perfect service for people in the hackintosh community, gaming community, and novice to pro content creators.
 
Joined
Mar 21, 2018
Messages
6
I absolutely love their service! The computer came perfectly assembled. I ended up putting in my own 1080ti I had from a previous EGPU build I did with my 2016 macbook pro that ended up not cutting it for me hence the purchase from BLD. I also put in a 3tb HDD and a 240GB SSD. I run Mac High Sierra with no hiccups at all now on the 240gb SSD while running Windows 10 Pro on the San Disk Pro 860 NVME SSD. I just got it done this morning and the process was relatively smooth with some small bumps in the road. I honestly think this is a perfect service for people in the hackintosh community, gaming community, and novice to pro content creators.
Heres some pics.
IMG_1184.JPG IMG_1185.JPG IMG_1188.JPG
I have no idea why these are uploading upside down.
 
Joined
Jan 4, 2011
Messages
860
Motherboard
Gigabyte Z370-HD3
CPU
i5-8600
Graphics
RX 560
Mac
MacBook Pro
Mobile Phone
iOS
Which Nvidia web drivers are you using, are they stable?
 
Joined
Jan 4, 2011
Messages
860
Motherboard
Gigabyte Z370-HD3
CPU
i5-8600
Graphics
RX 560
Mac
MacBook Pro
Mobile Phone
iOS
Don't know why they are glitchy for me then :banghead:
 
Joined
Mar 21, 2018
Messages
6
Don't know why they are glitchy for me then :banghead:
Im even running my monitor at 100hz with G-Sync enabled. I dont know how I got lucky but it was a very easy proccess to set up. I couldnt get mine to work to save my life then all I did was update to the latest High Sierra and reinstalled the Nvidia web drivers and boom it worked.
 
Joined
Jan 4, 2011
Messages
860
Motherboard
Gigabyte Z370-HD3
CPU
i5-8600
Graphics
RX 560
Mac
MacBook Pro
Mobile Phone
iOS
Hmm I've been struggling with my new build for weeks, I dumped my 960 and bought an RX 560 it was driving my three monitors find but then it started freezing randomly, replaced my RAM, that didn't fix it so I am back to my 960, but I can't boot up with all three monitors plugged in or I get black screen, so I have to boot up with just one and then plug the other in. Nvidia drivers are buggy but barely tolerable. Frustrating.
 
Joined
Jan 4, 2011
Messages
860
Motherboard
Gigabyte Z370-HD3
CPU
i5-8600
Graphics
RX 560
Mac
MacBook Pro
Mobile Phone
iOS
Can I ask you, do you have Nvidiagraphicsfixup.kext and lilu.kext installed in L/E and or your Colver/Kexts/Other on your EFI folder?
 
Joined
May 22, 2011
Messages
133
Motherboard
ASUS ROG MAXIMUS VIII GENE LGA 1151 Intel Z170
CPU
Intel i7 6700
Graphics
MSI GTX 1070 Gaming X
Mobile Phone
iOS
Benchmarks:

960 is giving you that?o_O
My GTX 1070 hardly gives 95fps in MacOS but 117fps in Windows. Does cinebench for OpenGL also take CPU into consideration while testing the GPU?
 
Top