Contribute
Register

Stopped loading bar while installing Mojave.

Joined
Mar 30, 2019
Messages
5
Motherboard
ASRock X79 Extreme9
CPU
Intel Core i7 4930k
Graphics
NVIDIA GeForce GTX TITAN
Hello! I have entered Hackintosh world few weeks ago. Now during the installation, I select the EFI device, and I select "Boot to install Mojave". It start but the loading bar still without moving of the starting. I have done everything that it's says on the guide to install Mojave on an ASRock X79 extreme9 with a i7 4930K processor, 32GB RAM and nvidia GeForce GTX TITAN. I've also got a Samsung SSD 840 Pro series. For the installation I'd uses 2 USB, both with more than 8GB. I also added the apfs.efi on the folder "Other", and I also tried on the legacy BOOT mode. I also check that some configs of the BIOS were not compatible with the installation, and I disable it. If somebody could help me... THX
 
Last edited:

BreBo

Moderator
Joined
Oct 17, 2011
Messages
9,659
Motherboard
Gigabyte GA-Z87X-OC
CPU
i7-4770K
Graphics
GTX 970
I have done everything that it's says on the guide to install Mojave on an ASRock X79 extreme9 with a i7 4930K processor, 32GB RAM and nvidia GeForce GTX TITAN.
Your graphics card is not supported in Mojave due to the lack of Nvidia web drivers.
 
Joined
Mar 30, 2019
Messages
5
Motherboard
ASRock X79 Extreme9
CPU
Intel Core i7 4930k
Graphics
NVIDIA GeForce GTX TITAN
Joined
Mar 30, 2019
Messages
5
Motherboard
ASRock X79 Extreme9
CPU
Intel Core i7 4930k
Graphics
NVIDIA GeForce GTX TITAN
use your intel graphics or swap your video card with AMD card or try High Sierra
I'll try with another OS, because my Intel processor does not have Integrated Graphics... And I don't have an AMD Video Card.
 
Top