Contribute
Register
Status
Not open for further replies.
Joined
May 28, 2013
Messages
200
Motherboard
Gigabyte GA-X58-UD3R
CPU
i7-980
Graphics
RX 580
Mac
  1. iMac
  2. MacBook
Mobile Phone
  1. Android
Gigabyte Gaming 7 z370 Mobo.

Just recently switched to a dual RX 580 setup to run 6 monitors. I got it working however with 2 graphics cards AND my Alpine Ridge thunderbolt card it won't boot. If I remove the thunderbolt card it will work just fine.

I am running F10 bios. I've tried removing one Nvme drive and it didn't fix it.

I need thunderbolt for my audio interface. Any suggestions? Update bios? Try new installation of Macos Mojave?

I'm starting to think my only solution is to switch to a z390 Designare Mobo with built in thunderbolt.
 

jaymonkey

Moderator
Joined
Aug 27, 2011
Messages
3,986
Motherboard
GB Z490 Vision G
CPU
i9 10850K OC @ 5.2 GHz
Graphics
Vega 64 LC + HD 630
Mac
  1. MacBook Air
  2. MacBook Pro
  3. Mac Pro
Mobile Phone
  1. iOS
Just recently switched to a dual RX 580 setup to run 6 monitors. I got it working however with 2 graphics cards AND my Alpine Ridge thunderbolt card it won't boot. If I remove the thunderbolt card it will work just fine.


@Slickademo,

With two GPU's + AR TB you will need to enable the "Above 4G decoding" in the BIOS.

Cheers
Jay
 

jaymonkey

Moderator
Joined
Aug 27, 2011
Messages
3,986
Motherboard
GB Z490 Vision G
CPU
i9 10850K OC @ 5.2 GHz
Graphics
Vega 64 LC + HD 630
Mac
  1. MacBook Air
  2. MacBook Pro
  3. Mac Pro
Mobile Phone
  1. iOS
Last edited:
Status
Not open for further replies.
Top