gigabyte

  1. jiny505

    [HELP] Z390 + UHD630 Graphics not work

    Hi, Guys. Thanks for your Installation Guide and I installed Mac OS 10.15.7 with Unibeast 10.3.0. But I can't complete Multibeast steps. After setting Multibeast, the screen doesn't show. (No signal) So, I copy EFI folder from Unibeast memory to Volume/EFI. And now I can run with Mac OS, but no...
  2. finnmac

    How to set up Wifi on MacOS Catalina with Gigabyte Z390 I Pro Wifi with Intel CVNi interface

    Hi, I've just finished building and installing my first Hackintosh but i'm really struggling to understand how to install the relevant drivers / kexts to enable Wifi. Some help would be massively appreciated! I'm running MacOs Catalina 10.15.7, Aorus Gigabyte z390 I Pro Wifi, Intel i9...
  3. smolwich

    Would my setup work with hackintosh Catalina or High Sierra?

    Hello, I've gone through multiple threads, and still haven't figured out if my setup would work. Motherboard: Gigabyte X58A-UD7 CPU: Intel core i7 950 @3.07GHz System Type: x64 based PC Legacy BIOS mode (would this be a problem?) GPU: Nvidia Quadro FX 1800 (Haven't seen this listed as not...
  4. Graaanityy

    [SUCCESS] Big Sur on GA-Z87-D3HP + i5 4570 + GT740

    Motherboard: Gigabyte GA-Z87-D3HP CPU: Intel Core i5-4570 @3.20GHz GPU: Gigabyte GT740 2GB GDDR5 Audio: Realtek ACL892 RAM: 2x4GB Kingston HyperX DDR3 1600MHz HDD: TOSHIBA MQ01ABD050 (was built in PS4 Console before) Ethernet: Intel I217V Gigabit Ethernet Kexts I used for installation...
  5. Tamerlanchiques

    Gigabyte Radeon RX Vega 56 Gaming OC HDMI black screen issue

    Bought Gigabyte Radeon RX Vega 56 Gaming OC in order to switch from my old GTX760 one. When boot from clover I see that: Usual apple logo and filling linear progress bar. And when progress goes after 50% pink lines appears And then I just got black screen after few seconds. But if plug HDMI to...
  6. code4power

    doesn't see my internal SATA interface, on external USB my macOS works perfectly.

    Hello guys! it doesn't see my internal SATA interface, on external USB my macOS works perfectly. Can you help me please, how to fix this error, what I did wrong?
  7. AlvinGenius

    [SUCCESS] Catalina 10.15.6 on GA-B150-HD3 using OpenCore 0.6.1

    Hello guys, I was able to successfully installed macOS Catalina 10.15.6 using the OpenCore 0.6.1 Hackintosh Guide What's working : Audio, iGPU, iServices, and Ethernet. Bugs : Sleep/awake. I'm gonna include the EFI in the attachment in case you need it as well for reference. PS: I've...
  8. sahew

    "macOS could not be installed on your computer"

    Hackintosh Build: CPU: Intel Core 15-9600K Mobo: Gigabyte Z390-UD RAM: Crucial Ballistix Sport DDR4 1x8GB PSU: Corsair RM 650x SSD: Crucial MX500 1TB SATA 2.5" drive Optical Drive: LG WH16NS40 Blu-ray Rewriter I recently finished building a Hackintosh and after completing the BIOS settings...
  9. Arkadelic

    Solved > Bluetooth Issue: Can only connect native apple devices to bluetooth

    Solved! See Bottom. Hey All! Hopefully I'm providing sufficient information about my build and my problem: my wifi card is a GIGABYTE (GC-WB867D-I), wi-fi portion only works on windows (using ethernet on MacOS side), Bluetooth device ID is 0x8087, 0x0025 and I'm running High Sierra (10.13.6)...
  10. raphah96

    MacOS and BIOS clock are not matching... 4 hours difference...

    I installed macOS Catalina last Tuesday, a 100% vanilla installation, so the system is very stable, didn't have any problem so far, except for the clock, that is not matching my BIOS clock. MacOS will always be +4 hours compared to the BIOS, and when I boot to Windows, it uses the BIOS clock, so...
  11. elgreyghost

    Clover not Opening Up macOs Catalina Installer

    Trying to get Catalina installed on my new hackintosh and after booting "macOs from Install from USB" and once started the Apple logo appears with a progress bar that goes about halfway and then the screen goes black. I've attempted to "enter alternate boot modes such as verbose and safe mode...
  12. haem

    How long have you been using one Hackintosh system in particular?

    I'm using my daily driver Hackintosh build for over a decade ;). Every year around my birthday I keep thinking about building a new Hackintosh for myself. I have built many systems over the years for my family and friends. Strangely enough I can't remember how this hackintoshing even started...
  13. wyrdup

    Any reason why a front panel USB upgrade won’t work?

    I’m running a stable Clover / High Sierra build and I don’t want to mess it up. I’m trying to use my front expansion bay to install a hub, something like this: https://www.newegg.com/p/0J2-00G6-00042 On a Gigabyte Z97X-UD3H will this plug and play or am I playing with fire? I’ve poked around...
  14. xbitcom

    [Success|Guide] Gigabyte G1.Sniper B7 with Intel CPU & NVIDIA GPU - macOS High Sierra (10.13.6)

    [Success|Guide] #Gigabyte G1.Sniper B7 with #Intel CPU & #NVIDIA GPU - #macOS #HighSierra (10.13.6) My Hackintosh Hardware Specs: • Motherboard > Gigabyte G1.Sniper B7 rev 1.0 • CPU > Intel Core i7-6700 3.40 GHz • RAM > 32 GB 2133 MHz DDR4 (4x8GB DIMMs | 2 → Kingston and 2 → A-DATA) • GPU >...
  15. jzrodriguez98

    Solved > [Success] OpenCore 0.5.9 on Haswell Build GA-Z97-HD3

    Finally I was able to move from Clover to OpenCore on my hackintosh build. It boots really fast and even with the famous boot chime. I attached the OC files for anyone who wants to give it a try. I followed the Github step-by-step guide...
  16. MacDaRippa

    Someone Please Throw Me a Bone Here!!!!

    Hey guys, So I’ve been out of the game for awhile after I had a drive crash and just started living off my laptop. Now I’m back and trying to get my build working again, and I just can’t seem to get things up and running. So I started with a fresh Snow Leopard install using iBoot and Retail CD...
  17. arsevrukov

    BCM943602CS, Gigabyte Z370XP SLI and MacOS Catalina 10.15.5. Bluetooth works strange. Please help!

    Hello everyone! I have an issue with my BCM943602CS card and Mac OS Catalina 10.15.5. Wi-Fi works great, but bluetooth works... weirdly. I'm trying to connect apple magic keyboard and apple magic trackpad 2. There are 3 cases: 1. My hack is turned off (not in sleep mode or hibernation, it's...
  18. labojazz

    Sound problems - Clicks and Pops using Focusrite Clarett 8PreX on Intel i9 9900K Hackintosh (Gigabyte z390 Designare)

    Hi everyone, I've been having a recurring issue when running Avid Sibelius Ultimate on my Intel i9 9900K Hackintosh with OS Mojave installed on it. The playback is glitchy, with clicks and pops. It gets worse when I open up the mixer panel in Sibelius. When I export audio out of Sibelius...
  19. romanmykytiuk

    Gigabyte Z390M - Empty Clover

    Hey guys. I appreciate the Internet that there is a forum like this where you can share your thoughts and get new knowledge. I bought a new motherboard - Gigabyte Z390M, CPU: i5-9600K, GPU: Sapphire RX 580 Nitro +, RAM: Ballistix 16GB - all from Buyer's Guide here. I changed the bios...
  20. batmac

    Solved > Issues Installing Catalina - Fresh Install

    Hello all - Not sure what happened to my Hackintosh but I never backed up my file - in short I manually updated files in the EFI (Clover etc) manually by copying them over and overwriting which has worked before but this time around I've messed up because the drivers folder was clustered and I...
Top