Contribute
Register

HP Probook Installer Clover Edition

Joined
Jan 1, 2011
Messages
82
Motherboard
hp ProBook 450 G2 (Clover)
CPU
i5-4210U
Graphics
intel HD 4400
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
How about .14.2 + the modified patch?
Yes, it works. I was the one who posted the modification/combination.

EDIT: Try this

- Remove FakeID in config.plist
- Remove 2 FakePCIID kexts in 10.10

Report what works for you!
I'll report back when I get home.

Edit: Nope, removing those three things doesn't get hdmi audio back. I rebuilt cache and restarted the laptop three times, doesn't work.
 
Joined
Oct 22, 2012
Messages
3,494
Motherboard
HP Elitebook 8470p
CPU
Intel Core i5 3320M
Graphics
Intel HD 4000, 1600x900
Mobile Phone
iOS
Yes, it works. I was the one who posted the modification/combination.



I'll report back when I get home.

Edit: Nope, removing those three things doesn't get hdmi audio back. I rebuilt cache and restarted the laptop three times, doesn't work.
Post your current CLOVER folder.
 
Joined
Jan 1, 2011
Messages
82
Motherboard
hp ProBook 450 G2 (Clover)
CPU
i5-4210U
Graphics
intel HD 4400
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
FakeID and both kexts are still there.

Try without both.
As I said before, I removed them together with FakeID id in clover config file. rebooted 3-4 times. It didn't work.
 
Joined
Jan 1, 2011
Messages
82
Motherboard
hp ProBook 450 G2 (Clover)
CPU
i5-4210U
Graphics
intel HD 4400
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
Please try Beta 6
As reported here(http://www.tonymacx86.com/hp-probook-yosemite/128774-hp-probook-installer-clover-edition-99.html#post954935), it didn't even get to installed a single file in EFI partition. You fixed it later in RC2, which brought it to no hdmi audio.

If not work, try 6.2.14.2 again.

6.2.14.2 is ok, but with graphic glitches at startup. With the fix that i posted here(which you later included in RC2) glitches are away + hdmi audio is ok as it should.
 
Joined
Oct 22, 2012
Messages
3,494
Motherboard
HP Elitebook 8470p
CPU
Intel Core i5 3320M
Graphics
Intel HD 4000, 1600x900
Mobile Phone
iOS
As reported here(http://www.tonymacx86.com/hp-probook-yosemite/128774-hp-probook-installer-clover-edition-99.html#post954935), it didn't even get to installed a single file in EFI partition. You fixed it later in RC2, which brought it to no hdmi audio.




6.2.14.2 is ok, but with graphic glitches at startup. With the fix that i posted here(which you later included in RC2) glitches are away + hdmi audio is ok as it should.
Lol, found the culprit already:headbang:

It's because you does not press F4 at Clover screen when patching DSDT, so some SSDT is not accessible.

Repatch DSDT again and it will be fine.
 
Joined
Jan 1, 2011
Messages
82
Motherboard
hp ProBook 450 G2 (Clover)
CPU
i5-4210U
Graphics
intel HD 4400
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
Lol, found the culprit already:headbang:

It's because you does not press F4 at Clover screen when patching DSDT, so some SSDT is not accessible.

Repatch DSDT again and it will be fine.
I did pressed F4 at Clover screen, Anyway I just did it again. Same result: no hdmi audio.
 
Joined
Oct 22, 2012
Messages
3,494
Motherboard
HP Elitebook 8470p
CPU
Intel Core i5 3320M
Graphics
Intel HD 4000, 1600x900
Mobile Phone
iOS
I did pressed F4 at Clover screen, Anyway I just did it again. Same result: no hdmi audio.
Please wait, I'm checking the log....

EDIT: Again, please do those:
- At Clover screen, press F4 or Fn-F4, depend on your system
- Use PBI CE RC3 to patch dsdt again.
- If you get the error message, it means your ACPI tables are not extracted correctly.
- If you don't see error message and HDMI audio does not work, post CLOVER folder again.

As I see from the last CLOVER folder, you missed a SSDT table containing HDMI device.
 
Top