Contribute
Register

HP Probook Installer Clover Edition

RehabMan

Moderator
Joined
May 3, 2012
Messages
191,123
Motherboard
Intel DH67BL
CPU
Core i7-2600K
Graphics
Intel HD 3000
Mac
MacBook Air
Mobile Phone
iOS
Sorry I have another error attached. Could you please help?
Make sure you partition your drive as GPT. The OS X installer does not support MBR. It is all covered in post #1.
 
Joined
Oct 22, 2012
Messages
3,494
Motherboard
HP Elitebook 8470p
CPU
Intel Core i5 3320M
Graphics
Intel HD 4000, 1600x900
Mobile Phone
iOS
Joined
Jan 1, 2015
Messages
15
Motherboard
HP probook 4540s, core i5, 8G Ram
CPU
core i5-3210, 2.50 GHz
Graphics
HD 4000 & ATI Radeon
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
20150105_134115_Mostafa Abd El-Sameea.jpg
THANK YOUUUUU for your patience. I installed it successfully.
now I should install the drivers, right?
 
Joined
Jan 1, 2015
Messages
15
Motherboard
HP probook 4540s, core i5, 8G Ram
CPU
core i5-3210, 2.50 GHz
Graphics
HD 4000 & ATI Radeon
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
20150105_145643_Mostafa Abd El-Sameea.jpg20150105_145556_Mostafa Abd El-Sameea.jpg

Sorry again. I tried to shut down and restart. I get the attached error. Is the system crashed? Before restarting I tried to install probook installer 6.1 to install the drivers.
 

RehabMan

Moderator
Joined
May 3, 2012
Messages
191,123
Motherboard
Intel DH67BL
CPU
Core i7-2600K
Graphics
Intel HD 3000
Mac
MacBook Air
Mobile Phone
iOS
View attachment 120653View attachment 120654

Sorry again. I tried to shut down and restart. I get the attached error. Is the system crashed? Before restarting I tried to install probook installer 6.1 to install the drivers.
Why do you have Chameleon on your system. This guide uses Clover.

The ProBook Installer 6.1 (for Chameleon) should not be used.

Start over. Follow the guide exactly: http://www.tonymacx86.com/hp-probook-yosemite/143675-guide-install-yosemite-hp-laptops-clover-uefi.html
 
Joined
Jan 1, 2011
Messages
82
Motherboard
hp ProBook 450 G2 (Clover)
CPU
i5-4210U
Graphics
intel HD 4400
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
Joined
Oct 22, 2012
Messages
3,494
Motherboard
HP Elitebook 8470p
CPU
Intel Core i5 3320M
Graphics
Intel HD 4000, 1600x900
Mobile Phone
iOS
All is ok now with RC2, except that I have no hdmi audio, although I see you´ve included the correct patch(http://www.tonymacx86.com/yosemite-laptop-support/145427-fix-intel-hd4400-hd4600-mobile-yosemite-19.html#post926735), which worked for me, getting rid of of startup graphic glitches while keeping hdmi audio working ok. I do not know why it doesn't work now! What other patch(es) is(are) creating the problem? Who knows :(
How about .14.2 + the modified patch?

EDIT: Try this

- Remove FakeID in config.plist
- Remove 2 FakePCIID kexts in 10.10

Report what works for you!
 
Top