Contribute
Register

Dell Latitude E7450 - Post install stuff need help with

Joined
Jan 27, 2013
Messages
129
Motherboard
Dell Latitude E7450 (Clover)
CPU
i5-5300U/Broadwell-U
Graphics
HD5500, 1920x1080
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
iOS
Was referring to your statement/response earlier....

You can force USB2 devices on XHCI to EHCI with FakePCIID+FakePCIID_XHCIMux.
Figured it out anyways... FakePCIID+FakePCIID_XHCIMux is kexts that needs to installed in S/L/E

It now reflects as follows...

Screen Shot 2015-12-10 at 07.14.43.png
 

RehabMan

Moderator
Joined
May 3, 2012
Messages
191,692
Motherboard
Intel DH67BL
CPU
Core i7-2600K
Graphics
Intel HD 3000
Mac
MacBook Air
Mobile Phone
iOS
Was referring to your statement/response earlier....



Figured it out anyways... FakePCIID+FakePCIID_XHCIMux is kexts that needs to installed in S/L/E

It now reflects as follows...

View attachment 166470
Yes, as should be expected.
 
Joined
Jan 27, 2013
Messages
129
Motherboard
Dell Latitude E7450 (Clover)
CPU
i5-5300U/Broadwell-U
Graphics
HD5500, 1920x1080
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
iOS
Installed Sierra QMI Kext with no difference which leaves to the conclusion the Kext, referring to Sierre QMI Kext is outdated and only works with Yosemite (10.10)
 

RehabMan

Moderator
Joined
May 3, 2012
Messages
191,692
Motherboard
Intel DH67BL
CPU
Core i7-2600K
Graphics
Intel HD 3000
Mac
MacBook Air
Mobile Phone
iOS
Installed Sierra QMI Kext with no difference which leaves to the conclusion the Kext, referring to Sierre QMI Kext is outdated and only works with Yosemite (10.10)
It would not be surprising. The USB stack was completely re-written in 10.11. For example, BrcmPatchRAM had to be significantly modified to work with the new USB interfaces. There is a compatibility layer, but it is incomplete and not 100% (typical Apple).
 
Joined
Jan 27, 2013
Messages
129
Motherboard
Dell Latitude E7450 (Clover)
CPU
i5-5300U/Broadwell-U
Graphics
HD5500, 1920x1080
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
iOS
Now Dual Booting with Windows 10 no issues.

Seems like I have a bluetooth issues... Almost as if my Bluetooth connection to the mouse is a bit "laggy" and interrupted.
 

RehabMan

Moderator
Joined
May 3, 2012
Messages
191,692
Motherboard
Intel DH67BL
CPU
Core i7-2600K
Graphics
Intel HD 3000
Mac
MacBook Air
Mobile Phone
iOS
Now Dual Booting with Windows 10 no issues.

Seems like I have a bluetooth issues... Almost as if my Bluetooth connection to the mouse is a bit "laggy" and interrupted.
Which bluetooth hardware do you have installed?

If Broadcom, did you install the required firmware uploader? (BrcmPatchRAM2+BrcmFirmwareRepo)
 
Joined
Jan 27, 2013
Messages
129
Motherboard
Dell Latitude E7450 (Clover)
CPU
i5-5300U/Broadwell-U
Graphics
HD5500, 1920x1080
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
iOS
Which bluetooth hardware do you have installed?

If Broadcom, did you install the required firmware uploader? (BrcmPatchRAM2+BrcmFirmwareRepo)
Should reflect in signature now on this post updated it earlier today.

will double check on those but pretty sure I have BrcmPatchRam2 will double check the other one a bit later.
 

RehabMan

Moderator
Joined
May 3, 2012
Messages
191,692
Motherboard
Intel DH67BL
CPU
Core i7-2600K
Graphics
Intel HD 3000
Mac
MacBook Air
Mobile Phone
iOS
Should reflect in signature now on this post updated it earlier today.

will double check on those but pretty sure I have BrcmPatchRam2 will double check the other one a bit later.
Make sure you have no other solutions for BCM94352 except those mentioned in the FAQ.
 
Joined
Nov 24, 2012
Messages
639
Motherboard
HP Probook 6470b
CPU
Intel Core i5-3320M
Graphics
Intel HD 4000, 1600x900
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
Can someone write a short summary about what you managed to get working and what not, specially focused on more problematic things like keyboard/trackpad and audio.

thx
 
Joined
Jan 27, 2013
Messages
129
Motherboard
Dell Latitude E7450 (Clover)
CPU
i5-5300U/Broadwell-U
Graphics
HD5500, 1920x1080
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
iOS
Can someone write a short summary about what you managed to get working and what not, specially focused on more problematic things like keyboard/trackpad and audio.

thx
Earlier in the thread I've mentioned that everything is working for except the WWAN module
 
Top