Contribute
Register

post install

  1. feklhr

    Solved > Catalina post installation Stuck on “apfs module start”

    Catalina post installation Stuck on “apfs module start” Hi guys! I was able to successfully install Catalina using a fully working Majove install. Basically put, I started the install from a hard drive with Majove installed on it to a different drive. I did this because I did not want to...
  2. rain.nh

    [HELP]Mojave post installation problems

    I have installed mojave 10.14.6 in my HP 15-an050nr - Star Wars Special Edition and i followed this guide. After Installing successfully I have followed this guide to have my wifi DELL DW1707 wifi card work. Now The Issues are. 1. My wifi is too slow. its roughly getting 1mbps of download speed...
  3. israelmuca

    GTX 1060 Black Screen on 10.13.6 (17G7024)

    Hey folks, Thanks for your constant help and awesome tools. I'm currently doing a build for a friend and it's working great, except for the Graphics. What I did: Did my install per the guide, used Clover and some tips from this thread from a user who has very similar hardware to mine. Did a...
  4. felixfoertsch

    Working AMD graphics card, but flickers on right screen edge, if 120 Hz is enabled

    Hey guys! I had a GTX 1080, but I need Mojave for work and since NVIDIA can't get their act together... So I rolled back to my older Sapphire Radeon R9 380X 4 GB NITRO, since AMD and Apple seem to be BFFs now. It worked out of the box, I was able to upgrade to Mojave without a problem...
  5. brownknee

    High Sierra 10.13.6 - GPU Laggy

    Hello, I recently made the jump from 10.10.1 to 10.13.6. I never bothered updating before now, because my system worked with no issues and I never had a reason to upgrade until recently. My old GPU died on me (GTX 760) so I got a new one and went ahead and made the OS upgrade to 10.13. The new...
  6. davidjacobsen

    Struggling with Post-Install on High Sierra Rollback

    Hello all! I'm a long time Hackintosher, I ran OS X Tiger on a Dell XPS Studio of sorts for my first build, and since, I've done everything in between. I'm not as technical as some of you on this forum so I thought I'd reach out as this seems like a very basic problem that perhaps I've...
  7. SamuelJacob

    High Sierra Post Installation Problems (Help)

    Hello, This is my first thread - really hoping for some help & I'm very grateful to come into this community! I have a few problems and I'll name them in order - Hopefully someone has some answers. #1. I had to take my Graphics Card (GTX GeForce 680) out while I installed onto my new 480GB...
  8. brainstormer

    [Solved] Adding a Graphics Card Post Installation

    Alright, so I will try to keep it short and to the point. I got back into hackintoshing after a couple of years. Installed High Sierra on my PC wiht the following specs: Motherboard: Asus ROG Strix Z270F ATX Gaming motherboard. Graphics Card: No external graphics card, only the internal memory...
  9. t0bias

    Clean Yosemite Install won't boot (stuck after /etc/rc.installer_cleanup not found)

    Hi everybody, I set up a new Hackintosh-Computer based on a ASUS Z8NR-D12 Mainboard and two Xeon X5650 Processors and a NVIDIA GeForce 9500 GT which seemed to work just great OOB - or at least the installation went perfectly well. I never got this clean Yosemite Installation to boot, though...
  10. charlie90

    Line through a white circle after Multibeast post install

    Hey, I'm creating my first Hackintosh build for a friends recording studio. After a few failed attempts I got High Sierra installed using unibeast and performed the multi-beast install (all as per the step by step instructions listed on this site) - only the driver for audio installed as the...
  11. MacMan

    MultiBeast 10.2.0 - High Sierra 2017-12-18

    MultiBeast, the ultimate post-installation utility, has been updated to version 10.2.0 for macOS High Sierra. MultiBeast is an all-in-one post-installation utility designed to enable boot from a hard drive. It also features a collection of drivers and customization options. Release details can...
  12. N8261D

    USB Thumb Drive not Detected in Finder, System Profiler, or Disk Utility

    Hello all. I am running OS X 10.6.8 Snow Leopard and Downloaded Unibeast to install El Capitan. However, my NONE of my 4 flash drives are detected by my computer. Can someone please help!? I have an Intel core i5 Ivy Bridge Processor, 4GB Memory, 1 TB HDD, and Integrated Graphics. (Dell...
  13. iosiris

    HP 250 G6 High Sierra installed , some problems with post can you help me?

    Hi guys Hope you can help me I Just finish to install my new HP 250 G6 with High Sierra, and i just have some problems I use this guide to create the media and do the install process (the media was created on my iMac intel mid 2007, OS X 10.11.6) Guide used...
  14. jasiri.myrah

    Boot holds at SMC: successfully initialized

    I installed Yosemite 10.10 successfully with Unibeast. But when starting Yosemite it stucks at SCM: successfully initialized. When I run with the safemode with boot flag -x the system works. But without it doesn't. I have also tried to install the bootloader with MutliBeast, so that the FaceSMC...
  15. deadislandrecords

    TB2 Audio Interface not detected via TB2-TB3(USB-C) Adapter

    Hi there, Just got everything up and running on my hackintosh, running Sierra 10.12.6 All is well aside from the most important part of my entire build... I need my Thunderbolt 3 (USB-C) port to detect my Thunderbolt 2 Audio Interface (Apollo 8). I'm currently using Apple's TB3-TB2 adapter and...
  16. ProgrammingMachine

    OS X El Capitan on MacBook 4,1 (early 2008)

    Background (unnecessary info): My friend gave me an early 2008 MacBook to help get me through last semester. I just bought a new Inspiron 7000 so I've decided to try installing a newer version of OS X on the unsupported Mac since I no longer depend on it for schooling purposes. MacBook 4,1 has a...
  17. chasbris

    Odd rainbow pattern at login screen

    Hi all, Finally got around to finishing my 4770 build and so far so good, except a minor error with my graphics. When I booted for the first time and after installing Nvidia web graphics I encounter a rainbow pattern at the login screen, and very distorted/glitched icons, but only certain icons...
  18. sabzwari

    Need help with battery status not showing (showing x), Sierra

    I am totally newbie to mac world and have been windows user all my life. Just discovered recently that osx can be installed on windows machine, discovery was really exciting news pushed the trigger for installing Sierra on my laptop. Followed guide...
  19. davidcampos

    I7 4930K GTX 970 freezes after post install

    HI, this is my system : i7 4930K, 32GB Ram, GTX 970, Gigabyte GA-X79-UD3 A few years ago i installed 10.10.1 with not so much problems, and need to update to 10.12.1, doing a clean install in a new HD and all goes well until i reboot after the post install, no mater what i do i always get stuck...
  20. RandyBoBandy

    Intel HD 530 Graphics

    Hey Everyone, I'm currently posting this on my new Hackintosh! Just about everything works that I've tried so far other than the internal graphics. The screen keeps tearing and ripping and is just unpleasant in general. Since i have the i5 6600k it should be Intel HD 530 graphics but the...
Top