usb 2.0

  1. Bingdotcom

    Gigabyte z390 Aorus Pro Wifi Internal USB connectors not found

    Hello, i'm still tuning my build and i've added a WiFi/Bluetooth card recently. Wifi has been working great, right out of the box. but i have no Bluetooth detected. i believe i've done somthing wrong, i dont see the usb2.0 ports listed, although my case usb is plugged into port 1 and seems to...
  2. alexramone

    << Solved >> Help with USB 3.0 in GA-Z97X-UD5H-BK (Mojave)

    Since Mac OS Sierra I'm trying to make USB 3.0 works in my Hack. I've tried by installing USBInjectAll and other solutions that come with Multibeast but never works for me, because I don't understand it yet. The search for an ID and replace to another. I tried to read a lot of tutorial about...
  3. giovanicascaes

    USB not working after upgrading Clover

    Hi. I upgraded from Clover 3371 (or so) to Clover 4700 and my USB (2.0) ports have stopped working. I was on Sierra, now on Mojave and problem persists. I tried various combinations of options in Clover, also tried Rehabman's USBInjectAll kext and EHC1 to EH01 patch, but no success. Did...
  4. kingseamus

    Audio Drop Out -- Trying to Find Culprit in Logs

    [Mac Pro 5,1, 10.12.6] For months now, my audio interface (Apogee Duet 2, USB-powered) seemingly randomly cuts out, causing my speakers to pop loudly, then power cycles indefinitely. These drop-outs are not obviously tied to any activity on my Mac--it could happen when I'm checking email on...
  5. BrandonVolesky

    Reboot after Apple Logo - No Loading Bar

    I'm currently booting into clover successfully. I only have USB 3.0 ports, but I'm using a USB 2.0 drive to boot from. Secure Boot - Disabled XHCI Mode - Enabled Boot Mode - Legacy Definitely would appreciate any tips. Thanks!
  6. dangale

    Lost all USB ports after adding third party usb 3.0 kexts from multibeast

    My USB 3.0 ports weren’t working, so I opened Multibeast and selected the “third party USB 3.0” support option. After reboot, my mouse and keyboard were dead. I checked the ports with my thumb drive, but nothing came up. What would you suggest my next moves be?
  7. SimplyRyan

    Help injecting USB 2.0 ports Thinkstation S30 4351

    I'm running 10.12.6 at the moment, everything works right now except USB. I'm currently using GenericUSBXHCI.kext to get USB 3.0 functionality, but I'd like to actually fix both USB 2 and 3 correctly and not have to rely on GenericUSBXHCI.kext. I'm sure it's just a matter of renaming the ECHI...
  8. Wookiezuechter

    Only one usb 3.0 port working on front panel with usb 3.0 device

    Hi Guys, yesterday I did a clean install of 10.13.1 and used MB 9.2.1. It works pretty well except the USB 3.0 ports. All ports are working with USB 2.0 devices, but only one of the front panel USB 3.0 ports is able to recognize USB 3.0 devices. As a config template I used this guide...
  9. pzrrl

    All USB Ports is not working properly

    Hi, this is my first build and I am having a trouble of not having the USB ports working properly. I have installed MacOS already, other things work fine except the troublesome USB ports. GA-Z270M-D3H i7-7700K Inno3D GeForce GTX 1050 Ti X2 Samsung 850 EVO 250GB Kingston DDR4 2400MHz 8GB I have...
  10. zebres3000

    Issue with rear USB ports 2.0 on Sierra MB Asus P7H55-LX

    Hi All Motherboard Asus P7H55-LX. (with last BIOS ) Clover is loader, Installer version: v2.3k r3766. Sierra on it vas installed very well. But is very strange issue with USB ports. Front ports work always: with and without any hacks, injectors, other solutions,etc(work by default always after...
  11. demindevassy

    How to format USB DRIVE that we used for installation!!

    I would appreciate if you help to assist me!! I created bootable MBR USB for Mavericks and one another Uefi clover disk for El Capitan..Now we cannot reuse or format both USBs..I searched on internet throughout a year..couldn't find solutions yet.tried codes on terminal it's says permission...
  12. DTB77

    I don't have any USB 2.0 Ports what should I do?

    Hi guys I am extremely new to Hackintosh, sadly I encountered my first Problem already, I just bought the NUC5i3RYH yesterday and realising shortly after I prepared everything (Installed UniBeast, Clover on to my USB 2.0 flash drive) that I do not have any USB 2.0 Ports only 3.0s! What should I...
  13. danileex

    USB ports doesn't respond after sleep

    hi guys , hope u can help here, i don't speek english , so i hope u can understand me too. My problem: i did a clean install of Yosemite but i have some problems whit the USB ports ( 2.0 and 3.0 ) after sleep. i read some post how to solve it , but didn't work for me , the solution...
  14. DIALUP1085

    Usb 2.0 does not work properly

    My usb 2.0 ports keep going in and out it started when I just installed my hackintosh. I do not know how to fix it please help! :banghead:
  15. leeno123

    USB help

    Hi, I have a GA-H77N with i3 3225. My problem is that my usb 3.0 ports and 2.0 work fine but when I put a 2.0 device in a 3.0 port then it doesn't power it and detect it. I'm not bothered about 3.0 to be honest, but if I can keep it it would be nice. How do I fix my issue? Thanks E.
Top