graphics acceleration

  1. safarlebu

    Help me get a black screen! (aka disable nvdia framebuffer on a multiple-gpu with mixed ATI / Nvidia cards)

    Hi I've been using a color-grading station with a mix of ATI and Nvidia card for several years. ATI for display/GUI, Nvidia for Cuda / gpu-accelerated renders. This worked beautifully, up to 10.12. I had to upgrade to High Sierra (10.13.6), that is the minimal OS required for DaVinci Resolve...
  2. Laumme

    Graphics - how fix it ?

    Hi everyone, I installed MacOS Mojave Hackintosh and everything works well but not the iGPU : intel hd graphics 630 How can I fix it ? It's very annoying... Also, I must boot into my usb for boot macOS.. Thanks you !
  3. mrvtec

    Mac OS 10.15 Intel HD4400 Artifacts/Glitches

    Hi i have upgraded to mac os 10.15 from mojave but i was having the same issue im running a Surface Pro 3 i5 i4300U 8gb Ram, i have everything working perfectly except HiDPI resolution since this is a surface we cant set the DMVT so i have set this using framebuffer patch in my config plist...
  4. bufferOverflow

    Intel UHD630 display blinking

    I'm trying to convert a HP EliteDesk 800 G4 Small Form Factor PC into Hackintosh. I've sorted out most of the things on this machine except the in-build UHD630 iGPU. Currently it shows as "Intel UHD Graphics 630 1536 MB" and works flawlessly until it blinks (screen goes completely dark and comes...
  5. alehus1990

    HD graphics and audio problems

    Hello, I am experiencing difficulties with my HD4600 graphics and audio. My MB is Z97-P and CPU is i5 4570. This is my clover config: <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?> <!DOCTYPE plist PUBLIC "-//Apple//DTD PLIST 1.0//EN" "http://www.apple.com/DTDs/PropertyList-1.0.dtd"> <plist...
  6. asharkey

    Expected Final Cut Performance with Headless AMD RX 580 8GB + Intel 630 IGPU

    Hello, My post is in regards to what type of IGPU processing/memory usuage should I expect to see when running final cut? Currently when exporting in FCP i get no more than 25% from the IPGU, and working in the timeline/rendering generally much less. The RX 580 seems to max out near 100% and...
  7. Rahul792001

    STUCK AT LOGIN SCREEN (NVIDIA GRAPHICS ISSUE)

    So, i was just trying some color presets and messing with color calibration in mac os display settings, and suddenly my hackintosh rebooted and now i can't login,when i enter my password it doesn't let me in and redirects to login screen .Now im stuck at login screen (im able to login when i use...
  8. jt1900jt

    Graphics Acceleration not working on Whiskey Lake 2019 Razer Blade Stealth 13 w/ UHD620

    Laptop Specs: CPU: i7-8565U Graphics: UHD620 w/ MX150 RAM: 16GB of some generic stuff Storage: New Samsung 970 EVO 250GB Wifi: Replaced with BCM94352Z DW1560 At this point I have basically eveything working on this machine minus graphics acceleration including tracked, battery, airdrop...
  9. FerTheRev

    Problems with the graphics card

    Hello people. I am new posting but I have been reading them for a long time and I have some experience with hackintosh, they are really a beautiful community. I make this post to ask you if you have a solution to the problems I am having, I use mac for the university. More than anything for...
  10. SujitHifi

    Solved > Help: Dell Optiplex 7010 Intel HD 4000 no QE/CI or Metal support on Mojave

    Hello Friends, I am a huge fan of this forum. I followed the following hackintosh build guide for my Dell Optiplex 7010 with Core i5-3475S with Intel HD 4000 and FHD Dual monitors on 2 DP ports...
  11. isujay902

    Solved > Graphics : Nvidia Geforce GT 1030 | Not Working On Sierra 10.12.6

    Hi Community, I'm facing with huge issue and i can't able to fix it please community help me regarding this. After loading in Clover Bootloader then i go for external drive(bootable flash drive), So there apple logo loads and i get stucked after apple logo it shows stop sign !! Please help Me...
  12. A.Tony

    How can i see if my Hackintosh is using the full potential of my Graphics Card?

    I have the following setup: Asus Z390-A i7 8700K Asus Strix Vega 56 Samsung NVME M.2 BenQ Ew3270U My question is, how can i see if my Vega 56 is being used correctly or if is is being used at all? Is there any way to check it? Also is there any settings i should turn on for the Vega56? I heard...
  13. matme

    Intel UHD 630 iGPU not being recognized (Display 7 MB)

    Hi! I'm newby hackintosher, and this is my first build: Motherboard: Gigabyte Z390M Gaming CPU: Intel Core i5 9600K GPU: Intel UHD 630 (iGPU) Installation went pretty well also getting audio and network to work was easy as well. My only issue is that my UHD 630 doesn't seem to get recognized...
  14. Citronsaft

    Lenovo Flex 3 1580 - Cannot Get Accelerated Graphics with HD 520

    I successfully installed macOS Mojave (10.14.2) on a Lenovo Flex 3. Most things are working fine, except the graphics. It looks like there is no acceleration at all. It runs pretty slowly, there are some graphical glitches, and none of the effects (blur) work. Attached is the Clover folder with...
  15. Evolinox

    GTX 780Ti (KEPLER) with macOS Mojave don't really works...

    So I just installed macOS Mojave kind of successful... everything works fine except Graphicsacceleration on my 780Ti, thought it is supported natively on Mojave, but can't get it to work properly... Can#t boot without nv_disable=1 In About Mac Tab it shows up as nVidia GeForce GTX 780Ti 1024MB...
  16. knowwhatimsayin

    METAL , MOJAVE & AMD Radeon RX 570 ARMOR 8G OC

    Hi, I have the MSI Radeon RX 570 ARMOR 8G OC and it's "working" nicely on Mojave 10.14.3 but.... I can't get Metal to work, I can't seem to get any graphics acceleration to work... Hackintool says my card is Metal ready. I used to have an Nvidia card and there are web drivers but I can't seem...
  17. Intelism

    AppStore+Graphics+DualBoot....problems after Installation of Mac OS Mojave

    Hi I just installed Mojave on my brand new build hackintosh and i got a few problems Spec:Intel Core i5 2500K with Intel HD 3000 iGPU Sapphire Pulse RX570 Gigabyte Z77-HD3 1.I can't get full hardware acceleration(h.264&h.265 encoding) on my machine, it cause a huge slow down on Premiere Pro CC...
  18. appletwo

    EVGA GTX760 glitching on OS 10.12.6 and GA X79s Up5

    Hi there. I've just installed via unibeast a clean OSX Sierra on my GAX79s Up5 with i7 3930k and EVGA GTX760. Everything seems to be working fine after a bunch of adjustments in the config.plist and EFI kext folders. I managed to update to 10.12.6 with no issue, injected USB3 GenericUSBXHCI...
  19. poles

    Solved > Can't get graphics acceleration from Intel UHD 630 of i3-8100 on mojave 10.14.2

    I have been trying to get graphics acceleration on my new system almost for a week. But whatever I do, it only shows 4Mb video memory. Though I know i3 8100 has native acceleration from Mojave. Mobo: Asus Prime H370-Plus CPU: i3 8100 Graphics: UHD 630 OS: Mojave 10.14.2 Things I have tried...
  20. SuperMilesio

    NO Graphics Acceleration in El Capitan!!

    Hey guys, Im having major problems with the graphics card in my hackintosh. I heard the model I'm using is supposed to be natively supported, but when i boot into the computer using the gpu, halfway through the apple loading screen, it blacks out. The only way i can get into the computer is...
Top