4600

  1. MaxBoz

    Lenovo Y50-70 graphics :(

    Hi to everyone! I was struggling with many little problems since my first hackintish running Sierra, but there is a major one that is making it barely usable. The screen is glitching every time it turns off or machine wakes from sleep. I have no idea what's going on (I'm not really technical)...
  2. kingduglu

    HELP NEEDED - Lenovo T540P with 3k and Dual GPU

    Okay Guys idk im completely desperate about this laptop... As it has Intel 4600 Graphics, Nvidia GT730m Optimus graphics and a 3k display I just don't get it to work... I wasted like 30 hours on this now and I got to the point where I thought it would be a good idea to ask you guys for help. I...
  3. yungyulli

    intel 4600 graphics upgrade possible?

    is it possible to have 2GB of vram on for my integrated graphics? I have a 17-4710hq and on the manufactures website it says it can have up to 2GB of ram, but on my hackintosh I only have 1536mb. I want to edit some videos on my hackintosh so i'd want the most ram my graphics can put out. does...
  4. Jayme07

    HELP! - Mac OS Sierra (ASUS Z97-P)

    Hello, I am wanting to create a Hackintosh machine although I am unsure if my configuration is capable of doing so, so I thought I would post and ask the community as I have never set up a Hackintosh machine before so I need some help. I have followed this guide here ...
  5. Pimenttuga

    i5 4670k + Asus z87-plus + Intel graphics

    Hello every one This is my first post on this forum and i hope i could have some help and support on this journey of mine! YES! im building a hackintosh... actually, im converting my 3 year old pc into a hackintosh for my father and as a result, i will be able to buy for myself a i7 skylake and...
  6. ranjithshegde

    Sierra Intel HD 4600 Support

    Hi, As me and several others here have been facing problems with older nvidia cards I decided to just use the internal Intel HD Graphics for the time being. (HD 4600 (max 512mb) ) But I am facing similar problems there as well. I used Unibeast 7 and installed Sierra. Everything else works fine...
  7. bakejohnson

    Deleted/Solved/Obsolete

    Hello, I apologize as I have read through several guides and am quite confused. Anyhow I successfully installed 10.11.6 on my Gigabyte Z87n Wifi Mobo with a 4770k. I am using a Nvidia 780 which is recognized under the system screen. I am trying to get audio to work through hdmi. Currently my...
  8. jardako

    Lenovo W541, docking station, Displayport

    Hi, I have Lenovo W541 with a docking station. I've managed to install El Capitan, it look fine, but the external monitors do not work (on no port). I need Displayports working. The graphics is Intel 4600. CPU is 4810mq. Tried to search and apply different approaches, but without success. Can...
  9. bodub19

    4K 4600 integrated graphics through HDMI?

    So I have built my first mackintosh and it works fine apart from one thing. I was wondering if I could use my 4k TV to its full potential and use the integrated 4600 graphics and HDMI output to run at 4k or at least 2k At the moment I can run it at 1080p 60hz but I don't know how to get a...
  10. mentosmenno2

    MSI GP60 2PE Leopard El Capitan kexts pack

    After hours of trial and error i finally managed to install El Capitan on my MSI GP60 2PE Leopard laptop. To make life easier, i wanted to share the kexts i used to get this done. There is a description in each folder for each kext you need to install. Please follow those instructions, because...
  11. LiteralTech

    Intel and Nvidia workload split

    Hi guys, as always I'd like to give a big thanks to everyone. On my hackintosh I have two graphics cards active, the integrated Intel on my 4790k (hd 4600) and a nvidia 630 and each one is running a monitor. With that said I've found some things that lead me to believe that the nvidia card is...
  12. clixyco

    Ultra wide resolution not working!

    Can someone help me please i am going insane i just updated my Hackintosh 10.11.4 and i lost my utrawide monitors resolution 2560x1080 last time i used some sort of tool (not switchResX) to fix it and i was using hdmi as i have no graphics card i don't have display port (i have intel 4600...
  13. bharris89

    No audio w/ Asus Z97-A and HD 4600, tried MultiBeast. Please advise.

    Good evening, Everything on my El Capitan installation seems to be working fine, except audio. Ideally, I'd like HDMI audio, but I don't even have onboard audio (headphones don't work in any of the ports). I've looked at a few guides, but none of them have worked for me. I attached a screen...
  14. dzetoad2

    How to get intel 4600, 4k resolution, wasabi mango UHD 42", desktop hackintosh

    Question: See my questions at bottom of post. First I’ll provide setup and background to these issues. Then this main question: Does anyone have clues or tricks on how to get hackintosh OSX (intel 4600 integrated graphics) to not only understand the resolutions desired in plist file but to...
  15. dapanda

    Switching from 7770 to HD 4600 Integrated Graphics

    I had Yosemite set up on my computer with a 7770. The 7770 no longer works, so I had to switch to integrated graphics. My processor is a i5-4670k, so the integrated graphics is Intel HD 4600. When I boot, it loads initially on only one monitor, with the other monitor having a bunch of lines and...
  16. dataghost

    Need some help with MSI GP60 2PE Leopard

    I have pretty much everything running well for the exception of sleep and the AGPM Unknown Platform on boot. For audio I could not get the alc892 to work and I did read the forums, When running codec detect, no codec was found. VoodooHDA fixed this so audio is fine. I was wondering if someone...
  17. DJWackMac

    My Dell Precision M3800 is playing peekaboo with me.

    I just got a Dell Precision M3800, and I followed http://www.tonymacx86.com/yosemite-laptop-guides/144351-guide-dell-xps-9530-using-clover-uefi.html in order to install OS X and tweak it to work. For some reason my laptop's screen is turning off after it boots, and the only way to get it to turn...
  18. doctorhackintosh

    White Noise - Intel HD 4600 - Dell S2440L

    Every time I boot into Yosemite with the Intel HD 4600 connected to my Dell S2440L monitor via HDMI, right after the screen showing the progress bar with the Apple logo and right before the login screen, I get white noise (like the sort we used to see on our old TVs). My resolution is 1920x1080...
  19. doctorhackintosh

    How to correctly configure Intel HD 4600 with QE/CI Full Acceleration? [GA-B85M-D3H & Intel Core i5

    You may recognise me from this thread: http://www.tonymacx86.com/graphics/148657-successful-yosemite-install-asus-gtx-750-ti-but-hdmi-not-working-nvidia-web-drivers-343-01-01f01-f03.html My monitor is connected via HDMI to the ASUS GeForce GTX 750 Ti 2 GB DDR5 (Samsung) PH Series (with single...
  20. btx926

    Can't set resolution

    So, I have my HD4600 working correctly. The BDMESG confirms this --------------------------------------------------------- INTEL DEVICE INFO -------------- --------------------------------------------- Class code: [0300] Intel HD Graphics 4600 [8086:0412] (rev 06) Subsystem: [1849:0412] ...
Top