10.9.3

  1. PhantomCamOp

    Dual GTX 680 difficulties

    Hello! I'm trying to get two GTX 680 GPUs working in my X79 build, but its not happy yet. From what I've read on the forum, these cards should be natively supported--even multiples. But I must be missing something. I've been studying this post intensely and I hoped that the Nvidia driver for...
  2. camelCaseD

    z87mx-d3h and i5-4670k 10.9.3 update error unknown cpu model 0x3c

    My computer includes a z87mx-d3h and an i5-4670k cpu and I'm trying to update from 10.9.2 to 10.93. I get the following error after applying the combo package update: 'getCPUIDInfo: this is an unknown CPU model 0x3c'. I had a similar problem when originally installing mavericks(10.9.0) onto my...
  3. thornton.as

    10.9 System Freezes GA-Z87N-WIFI - Can't Resolve!

    Hi All; I'm currently running ML 10.8.5 on my Hack setup using the Chimera boot loader for sometime now and haven't had any issues at all. I've followed the guides here to get my rig up and running (thanks). Now, on numerous occasions, i've installed Mavericks 10.9 to 10.9.3 using different...
  4. cloventt

    [SUCCESS] Core i5 4570 -- GA-H87M-D3H -- OSX 10.9.3

    Thought I'd report my successful build in case it helps anyone in the future. This is a mini Hackintosh without a discrete graphics card in a very Mac Pro-esque case. If you want to use this same build, be aware you can add a graphics card if you want, there is plenty of room. I just don't think...
  5. Fly1ngSquid

    Lenovo G780 10.9.3 issues

    Hey all, I have a slight problem with a few things on my hackintosh laptop. I have a Lenovo G780 (Model 2182). Currently, I have Mavericks 10.9.3 installed on the machine, and have the essentials running. I currently have sleep support, battery percentage, ethernet, USB, and WiFi. While this...
  6. bloodlessAUT

    Z97 BOARD Troubleshooting Thread

    ​Hi, we have some problems and cant find any way to fix them. Hope you can help us. First of all, the system: Gigabyte Z97X UD5H (F5) Intel I7 4770k (4x3,5Ghz) Corsair XMS3 4x8GB (32GB - 1600Mhz) Geforce ASUS GTX770DC2OC 2GB Wifi PCI-Card TP-Link-WDN4800 LG Optical Drive BH16NS40 Enermax...
  7. macdja38

    GTX780 Crashes Almost all games.

    I recently upgraded from a GT 640 to a GTX 780 EVGA possibly rev. a (refurbished) after a faulty HDMI cable scared me i got the system up and running with no issues, luxmark worked, preview works. I am running 10.9.5 I installed NVIDIA drivers. I have an HD4000 motherboard in ASUS Z77 I have...
  8. khawar.shzd

    HP Probook 4740s not booting after updating to 10.9.3

    Hi My HP Probook 4740s was working fine on 10.9.2. After I update it to 10.9.3 using combo update, its panic. If I try using boot flags IGPEnabler=Yes IGPlatformID=01660004 PCIRootUID=0 GraphicsEnabler=No -x The Apple logo screen comes with a status bar in bottom, but system just turns off...
  9. molisani

    Can't boot off disk (via Chimera on USB) after install

    I used the UniBeast method of installing Mavericks 10.9.3 (the Mac App Store Version). Here are the specs: MOBO: MSI B85M-G43 (VT-d disabled, XMP enabled, in AHCI mode) CPU: Intel Xeon E3-1230v3 (Haswell) SSD: 128GB (currently GUID partitioned in half, one HFS+, the other is free space) From...
  10. bombastica

    On the home stretch getting iMessage working w/ Clover - but it's using a UUID and SN from Chameleon

    On the home stretch getting iMessage working w/ Clover - but it's using a UUID and SN from Chameleon??? For weeks I've been struggling with iMessage, constantly getting the red "this user is not registered with imessage" error. At the advise on someone on a forum I switched from Chameleon to...
  11. johnniewolker

    Graphics Issue After update to 10.9.3

    Graphics Issue After update to 10.9.3 (HD3000) Hello guys... I recent update my asus (x53s)k53sv to 10.9.3 After that i do not have the HD3000 Graphics I delete all (NVDA,Geforce,ATI,AMD,HD4000,HD5000) kexts I use GraphicsEnabler=No, IGPEnabler=Yes and IGPlatformID=00301000 on my...
  12. isaac103

    Installing Mac OSX 10.9.3 using Unibeast problems

    The other day, my computer wouldn't see my clover bootloader so i was forced to start from scratch. After installing Mavericks via Unibeast, I got this problem now whenever I attempt to boot up:banghead:: Here are my specs: Gigabyte Z87-D3HP Intel i7-4770K NVIDIA GTX 660 Ti 2G 16GB memory...
  13. mysticmerlin

    10.9.3 breaks 5770 Display Port

    10.9.3 breaks 5770 Display Port. Was working fine under 10.9.2. Any ideas welcome. I could really use that third screen . The 2 dvi ports are working fine Apparently this is not the only graphics card concerned by this problem Cheers
  14. zweckmehl

    4K SAMSUNG U28D590D with Iris Pro of MBPro 2013

    I don't know if this is of Interest or the right Forum to Post this Information to. Today i testet a SAMSUNG U28D590D UHD Display (here in Germany for 600€ yours) on my 15" 2013 MacBook Pro Retina with internal Iris Pro to see if i get 60Hz in native Resolution with OS X 10.9.3 (Displayport)...
  15. Sigma

    Kernel Panic After Updating to 10.9.3

    I just finished installing the 10.9.3 update, but now I can't seem to boot. I have attached an image of the kernel panic I get when I try to boot. My system specs: HP Pavilion g6-1d38dx Laptop Intel Core i3-2350M / HM65 Intel HD 3000 Mobile / 1366x768x32 8GB DDR3 RAM On 10.9.2, I was using...
Top