10.8.3

  1. DaSeeka

    Uninstalled Nvidia Web Drivers, Now Stuck on Apple Loading Screen!

    Hey y'all, Recently picked up a EVGA GTX 780, understanding that it had some risks involved but I do a lot of gaming and everything I read about didn't seem like it would hurt my Hack workflow very much (10.8.3). Anyway, got it installed fine on PC and mac (somewhat, little things were...
  2. Trippytro

    Installation process freezes -retail disc 10.6.3

    System specs: Asus P8Z77 V-LX OCZ AGILITY 3 120GB I5 3570k Asus gtx 660 Hey there, first time posting to the forum. Been using the website as a resource for a while now and it's great, but I can seem to find posts relating to my issue. So I'm using iBoot for ivy bridge, ahci...
  3. markehh

    System hangs after 2 - 3 days with or without sleep enabled

    Hi, I tend to leave my pc on for a few days at a time and have noticed it will completely freeze after 2 - 3 days for no obvious reason. I had originally assumed it to be sleep related and turned sleep off entirely but that has made no difference. I have also checked the console for errors...
  4. Cydonia22

    Kernel Panic after seemingly successful Multibeast - please help

    I had myself 95-99% of the way there, but now on my first startup after a "successful" multibeast install, I get a kernel panic every time: Pics: Thoughts? In case that picture from my iPad came out too small when I added it as an image, the kernel panic line is: panic(cpu 0 caller...
  5. wrx265

    First-time build: Started off with OS X 10.8.4 from the app store and want to downgrade to 10.8.3 or

    Hey guys, Just wondering if it is possible to downgrade my 10.8.4 ( bought from app store and not upgraded) to be at 10.8.3 or lower? I feel as if there are problems with the Multibeast installer because it's all set for 10.8.3 or lower. When I follow guides on the site they don't really match...
  6. Fjordn

    PCIe Sound Card/10.8.3 Compatibility Question

    I have successfully constructed my first Hackintosh, and being very pleased with its performance over the last few months, I'm looking to improve the sound quality. Having trawled the forums many times for information on this, I have been unable to find much, if any, information on internal...
  7. scurra

    Success But Questions: GA-Q77M-D2H with Core i5 3450 and Nvidia GTX 660

    Hi guys, first of all. Thanks to everyone involved with this project. It is just amazing to being able to use my gaming PC which is dead silent to boot OS X and have something to work with on the same machine. I just finished my first Hackintosh and wanted to provide some information for...
  8. IvantheDugtrio

    Installing 10.8.3 on ASRock Z77 Extreme4 with i5 3570k

    Recently I swapped my MSI G41 out for the ASRock mentioned above since the old board had random shutdowns, dysfunctional PS/2 USB 3.0 ports and was bad at overclocking. 10.8.3 worked fine on that board with any of my GPU's (GT 640, GTX 660, Intel HD 4000) besides the HD 7870. So basically...
  9. cats2play

    Help with update 10.8.3 ML on P6X58D-E

    Hi Guys, I need your help. I've had my system up and running with Mountain lion 10.1 but now I'm trying to get it up and running with 10.8.3. Even after a case of beer, it still won't work I ran in -v PCIRootUID=0 to see what was hanging. These are the last 3 lines before the drive dark...
  10. molusc

    Cannot boot without safe mode and GraphicsEnabler=No

    Please help ive been looking around all the forums i can find and i get nowhere. My first problem is that even after multibeast i am not able to boot from the hard drive, it gives an error that says boot0 and many wierd symbols so then i boot from the usb with unibeast and if i just do...
  11. leeno123

    Dvi to hmdi cable help

    Hi, I have a i3- 3225 cpu (4000 graphics) and a GA-H77N mobo. I am looking to buy a 27" monitor which has 2 hdmi ports. http://www.amazon.co.uk/dp/B008I9BKWM/?tag=tonymacx86-21 will my hackintosh running (ML 10.8.3) work using a dvi to hdmi cable. I currently use DVI and it works fine. Thanks
  12. lebigmerm

    10.8.3 GA-H77-DS3H, 660 Ti, 3750k stuck boot on NTFS volume name , 3.1.

    GA-H77-DS3H MSI 660 Ti i5 3750k Corsair Vengance 8 GB I have been searching away for a fix on this, but nothing I have tried has worked. I can only boot in -x, I have tried GraphicsEnabler=No, multiple bootloaders and more. It boots just fine when I use dedicated graphics on the i5, HD4000, but...
  13. hwangy

    10.8.3 Update Issues

    I recently updated my Hackintosh to 10.8.3. Unfortunately, with the new OS, my 660TI graphics card was having issues and would freeze with two displays. After this happened, I researched and found that setting GraphicsEnabler=No could help so installed MultiBeast again and right after that...
  14. mncrnich1

    mncrnich Build -- 2 x Intel Xeon E5-2640 Sandy Bridge-EP 2.5GHz, 64 GB RAM, ~30TB Fiber Storage OS X

    mncrnich Build -- 2 x Intel Xeon E5-2640 Sandy Bridge-EP 2.5GHz, 64 GB RAM, X9DAi, ~30TB Fiber Storage OS X 10.8.3 Server mncrnich Build: 2 x Intel Xeon E5-2640 Sandy Bridge-EP 2.5GHz, 64 GB RAM, X9DAi, ~30TB Fiber Storage OS X 10.8.3 Server Component Apple OS X Mountain Lion with...
  15. leettus

    Apps crashing after 10.8.3 update.

    Hi, i've been searching the forums for a few weeks now without any luck in finding a solution for my problem, the seemingly random app-crashes. The system I am using: GA-ZNN7-WIFI I5-3570k Corsair 1600mhz, 8gb 120gb Sandisk SSD (Customacmini 2012 shopping list) Building the machine went...
  16. sepsep96

    Mac not responding to mouse and keyboard

    Hi all, So I just upgraded my hackintosh 10.8.2 to 10.8.3 and everything as I far as I can tell works. The only thing wrong with it is when it boots up, the mouse does move around when I move it, but when I try to do anything with it like click or right click its unresponsive. Same with the...
  17. prakash5403

    10.8.2 on Dell 15z Ultrabook [URGENT]

    i have dell 15z touch ultrabook,it has no usb 2.0 ports so i am not able to boot into it,can any one help me doing it without usb2.0 ports.
  18. Lnltrn

    Mountain Lion 10.8.3 / GTX 660 : Strange white screens with multicolor dots

    My probleme in 2 lines : I installed Win7 and Mountain Lion 10.8.3 on the same HDD. Everything was working just fine. I shut down the computer, go to sleep. Next morning, OSX crashes just after boot, doing white image with multicolor dots. My computer : Asus P7P55D I7- 860 (lynnfield) 2x4Go...
  19. frankJXL

    Incredibly Random Complete System Freeze (UD5H, i7, GTX 670)

    I've been looking around for an answer to a system-wide freezing I've had for a long time. It's been an issue ever since 10.8.2, but I think it gained frequency after 10.8.3. The build is standard, and it was built using one of the golden build guides. The Symptoms: + Completely random...
  20. pkleiz

    Can i Downgrade in my Hackintosh to Montain Lion 10.8.1?

    Hello guys, I downloaded the new multibeast, updated my pc with multibeast, and now he does not pass the screen with the mac logo. With several letters Black. I wanted to return it to version 10.8.1. Could you give me a step-by-step how to do it? Thank you all!
Top