10.8.3

  1. mrkonow

    ML 10.8.3 stuck at apple logo with this verbose

    Hi all. Thanks in advance for any help. i installed ml 10.8.3 with my i5 3570k with asus p8z77-v Le plus what I understand is that I built my pen drive from my Mbp 5,1 that doesn't know my ivy bridge processor. So it hangs at boot with this verbose: Warning: ioplatformpluginutil ...
  2. pbears

    Lazy Photog's build: GA-Z77X-UD5H - i5 3570K - GeForce GTX 660

    Lazy Photog's build: GA-Z77X-UD5H - i5 3570K - GeForce GTX 660 Components GIGABYTE GA-Z77X-UD5H LGA 1155 ATX Intel Motherboard ver 1.1 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813128545 GIGABYTE GA-Z77X-UD3H LGA 1155 ATX Intel Motherboard Original attempt, exchanged for...
  3. aryanbest1

    Struck on Apple logo (Keeps on loading) 10.8.3

    I just updated my hackintosh to 10.8.3 and I cannot boot to the main screen after it. I have been waiting for an hour and it isn't booting up my config are Intel core i5 3570k processor Intel DH77eb mob 16 gb DDR3 Ram Nvidia Ge Force GTX 670 plz help me ASAP as I need to get it working before my...
  4. loosedrag

    Can't get system to recognize new SSD as startup disk

    Noob here, first time on forums. Bought a used working hack for a home-video editing machine. Runs great love it. OSX 10.8.2 (installed using multibeast) GA-EX58-UD 2.83 Intel Core i7 GeForce 9800 GTX + 512 24 gb ram I want to put OS & apps on an SSD (2.5 OWC 240 mercury electra 3g)...
  5. zolo185

    All the Fx Keys have been remapped ML 10.8.3

    I just fresh installed ML 10.8.3 on my Probook 4530s and everything went well , everything works, and i have no bugs ...unlike OSX 10.7.5 :problem:. As i wanted to test if Sleep worked when i pressed FN and F1 i got that "beep' that tells you your doing something wrong. And i started to press...
  6. Yannich

    (help) dsdt for gigabyte b75n

    i'm in search of a dsdt for my gigabyte b75n board. i stuck on the installation of ml 10.8.3 when i try to use NO dsdt in unibeast. With the standart dsdt i get an kernel panic error and can't even boot to install screen :( info :i use a i7 2600k and 8gb ddr3 1600 ram on it hope you can help me...
  7. ProfessorBobo

    Intel NUC DC3217IYE Install Problem

    Hope someone can help me out here. The NUC just sits at the Apple logo with the spinning wheel every time the NUC restarts after installing with UniBeast - Mountain Lion 1.7.0. After the UniBeast install the NUC reboots and I choose the newly formatted mSATA drive, there is a about 45 seconds...
  8. KyleACummings

    No Audio after 10.8.3 update.

    Hi, After the 10.8.3 update i have not been able to enable sound, I have followed numerous guides and deleted/restored/backed up numerous kexts, and using MB to instal the correct driver does not work either. Many of the guides I have found I find difficult to follow towards the end and I...
  9. pmeisner

    GA-Z77-DS3H / i7-3770K using HD4000 - Flickering / sluggish / poor graphics

    [SOLVED] GA-Z77-DS3H / i7-3770K using HD4000 - Flickering / sluggish / poor graphics My setup: GA-Z77-DS3H rev.1.0 i7-3770k using HD4000 Samsung 830 SSD Everything worked 100% with ML 10.8.2 but after updating to ML 10.8.3 (I used the combo-update), the Intel HD4000 is not performing as...
  10. InflamedSoul

    [SUCCESS] Gigabyte H77M-D3H // i5 3470 // EVGA GTX 650 1GB // 10.8.3

    Hey guys. Because of all the help I got in this board, I'm gonna share what Problems I encountered installing this configuration and how to solve them ;) Requirements: Technically correct assembly of the hardware; BIOS on version F9 Step 1: Follow tonys guide till "Step 3". Before you can...
  11. Stingray88

    Looking for help to run four monitors with a GTX 670

    Looking for help on running four monitors with a GTX 670 I'm trying to get four monitors working off my GTX 670. Here is a link to the card I have: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814125423 I'm running 10.8.3, and have had 3 monitors working flawlessly off the GTX 670...
  12. feb289

    Hang on startup on Mountain Lion 10.8.3

    Hey guys! Installed ML 10.8 then updated to 10.8.3 through the combo update, its working fine except that when every startup i need to boot through the USB that i made boot ML there ever since installing Snow Leopard chimera cant be installed through my system, and when starting up there is a...
  13. pryomaniac555

    Newbie stuck on 10.8.3

    Hey guys. This is my first hackintosh build and I've been playing around with it for over a week and I think I'm just about ready to give up. Everytime I update to 10.8.3 something always goes extremely wrong. My hardware is: GA-Z77X-UP5 TH running F11 Intel Core i7-3770K 8GB 1600Mhz DDR3...
  14. andgest

    GTX 470 unrecognized with 10.8.3 (Normally Natively !?)

    [SOLVED] GTX 470 unrecognized with 10.8.3 (Normally Natively !?) Hello With the release of Mountain Lion 10.8.2, the GF100 graphics cards are recognized natively. Good news for me, I am in possession of an EVGA Nvidia GTX 470. But no ! Let me explain: So I try to install 10.8.3 Lion...
  15. coljaboy

    Any Recommendations on Wireless for 10.8.3?

    I am currently running the Gigabyte ZA-Z77N Wireless Mini-ITX motherboard, which comes with two antennae, however they are not being recognized by OS X 10.8.3. I only have one PCI slot, which is being used by my GFX card, so I need a Wifi USB adapter. I saw someone recommend this one...
  16. vincentcuneo

    MultiBeast issue on OSX 10.8.3

    Hello tonymacx86 community. This is my first post following my first build ever of a computer, and it is an awesome Hackintosh workstation. Thank you for this wonderful website, forums, advices. My build is : Case Corsair Carbide 500R Mobo Gigabyte GA-Z77X-UP5 TH Core i7 3.5GHz RAM DDR3 32 GB...
  17. sleppek

    sleppek's Cube 2.1 Build: Core i7-3770T - GA-Z77N-WIFI - 16GB RAM - 500GB SSD - ATI 6670

    sleppek's Cube 2.1 Build: Core i7-3770T - GA-Z77N-WIFI - 16GB RAM – 500GB SSD - ATI 6670 Components Intel Core i7-3770T, 4x 2.50GHz, LGA1155, 45W TDP CPU [amazon-de]http://www.amazon.de/dp/B008ACVF9A[/amazon-de] Gigabyte GA-Z77N-WIFI, Z77 Mainboard...
  18. Chaper

    GA-z77x-ud5h Built-in Monitor speakers do not work

    Hey all, So I built my first hackintosh using tony's Custo- MAC pro build I am using the 670 for my graphics. My mobo is the ga-z77x-ud5h. Now both the green port and the headphone port are working just dandy when I connect my headphones or a separate speaker system. However when I connect my...
  19. hapi

    HD 6950, P8P67 Pro - Graphics Acceleration in Mountain Lion 10.8.3

    Hi, two days trying to pull off graphics acceleration, but so far without success. My configuration is: CPU: Intel i5 2500k MB: Asus P8P67 Pro GPU: Sapphire ATI HD6950 (dual bios version - switched to base nonflashed bios) RAM: 12GB - 1600Hhz (2x2GB + 2x4GB) I tried several methods. Each is...
  20. bookert

    Wi-Fi drops out constantly (TP-Link TL-WDN4800) [10.8.3]

    I am having this problem where I can connect to a network, browse for about 5 minutes and then I lose all connectivity even though the network remains connected. Turn wi-fi on/off will fix this problem but I have to do it every 5 minutes. Does anyone have any experience with this kind of issue?
Top