Contribute
Register

[Solved] High Sierra installation: reboots and can't finish to install.

Joined
Aug 28, 2018
Messages
18
Motherboard
Gigabyte Z370 HD3P
CPU
i5 8600K
Graphics
Sapphire RX 590 Nitro+
Hello everybody!
I'm new on tonymacx86 and first of all i want to congratulate because i've Always gave an eye on hackintosh world and found this forum as the best place to get info and support.

So, i'm trying to build my first hackintosh, and after creating a bootable USB with UniBeast and starting to install High Sierra, my PC reboots after some minutes from the installation start. After the reboot, when i get into the boot selection and select the UniBeast USB, i get an error from Mac OS Installation telling me it couldn't be possible to install High Sierra: "An error occurred while loading the installer resources".

Any ideas? I tried to search on forum, but since i'm kinda new to hackintosh i found so many possibilities i don't know where to start from.. :crazy:
Verbose mode's result down.
Thanks in advance :)

Trying to install on:
-i5 4670k
-AsRock Z87 Extreme4
-GTX 1060 3GB
-4GB DDR3 1600

I followed this guide: https://www.tonymacx86.com/threads/...ierra-on-any-supported-intel-based-pc.235474/

And set up my BIOS as described in this other one: https://www.tonymacx86.com/threads/success-asrock-z87-extreme-4-core-i7-4770k-r9-290x.160959/

Verb-1.jpg Verb-2.jpg
 
Last edited:
Joined
Aug 28, 2018
Messages
18
Motherboard
Gigabyte Z370 HD3P
CPU
i5 8600K
Graphics
Sapphire RX 590 Nitro+
Joined
Aug 30, 2018
Messages
7
Motherboard
Maximus Viii Ranger
CPU
6700K
Graphics
1080
Oh, I was having the same problem. Good to know, gonna try with Sierra now.
 
Joined
Aug 30, 2018
Messages
7
Motherboard
Maximus Viii Ranger
CPU
6700K
Graphics
1080
Yeah, "the converted method" caused problems. It's fine now after I tried installing with another drive.
 
Top