Contribute
Register

Problem Updating From Mavericks to Yosemite

Status
Not open for further replies.
Joined
Nov 30, 2013
Messages
3
Motherboard
MSI Z77A-GD65
CPU
Intel Core i7-3770K
Graphics
GeForce GTX 460
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
I hope this is the right place to post this.

So I finally decided to update my computer. I used the latest version of Unibeast to create my bootable drive. When I try booting from it without making my USB the main boot drive in the BIOS, I get a the error "Can't find mach_kernel."

So then I changed the USB drive to the main boot drive and it loads up to this screen: http://i.imgur.com/4uxynYf.jpg and then freezes. The loading bar does not move at all. I waited for a good 30 minutes and still nothing.
I tried booting with -x -f IGPEnabler=Yes GraphicsEnabler=Yes npci=0x200 and still nothing. This is what I get with with -v and the same flags as before: http://i.imgur.com/XTYUpU2.jpg
So now I decided to just boot back into Mavericks and it freezes on the apple logo now too. This started after I deleted /System/Library/Extensions/GenericUSBXHCI.kext.
Does anyone know what the problem could be? Or how I can just fix Mavericks so I can boot back into that?
 

Attachments

  • flags.jpg
    flags.jpg
    925.4 KB · Views: 98
  • freeze.jpg
    freeze.jpg
    469.4 KB · Views: 76

neilhart

Moderator
Joined
May 25, 2010
Messages
2,731
Motherboard
ASRock Fatal1ty Z270 Gaming - ITX/ac
CPU
i7-7700T
Graphics
GTX960
Mac
  1. MacBook
  2. MacBook Pro
Mobile Phone
  1. iOS
I hope this is the right place to post this.

So I finally decided to update my computer. I used the latest version of Unibeast to create my bootable drive. When I try booting from it without making my USB the main boot drive in the BIOS, I get a the error "Can't find mach_kernel."

So then I changed the USB drive to the main boot drive and it loads up to this screen: http://i.imgur.com/4uxynYf.jpg and then freezes. The loading bar does not move at all. I waited for a good 30 minutes and still nothing.
I tried booting with -x -f IGPEnabler=Yes GraphicsEnabler=Yes npci=0x200 and still nothing. This is what I get with with -v and the same flags as before: http://i.imgur.com/XTYUpU2.jpg
So now I decided to just boot back into Mavericks and it freezes on the apple logo now too. This started after I deleted /System/Library/Extensions/GenericUSBXHCI.kext.
Does anyone know what the problem could be? Or how I can just fix Mavericks so I can boot back into that?

toms900 welcome to the forum. Please read the rules and complete the profile information so that your system is reflected below your avatar. It impossible to provide useful tips to correct your problem without knowing more about your problem and details on the installation.

Good modding,
neil
 
Joined
Nov 30, 2013
Messages
3
Motherboard
MSI Z77A-GD65
CPU
Intel Core i7-3770K
Graphics
GeForce GTX 460
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
Fixed it, sorry about that.
 
Joined
Nov 30, 2013
Messages
3
Motherboard
MSI Z77A-GD65
CPU
Intel Core i7-3770K
Graphics
GeForce GTX 460
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
Okay so I figured out why I can't boot back into Mavericks. It's because I had a USB 3.0 card reader plugged in. And I tried booting with Yosemite to install with -v and it goes through everything and then the screen just goes black and my monitor goes to sleep.
 
Status
Not open for further replies.
Top