Contribute
Register

macOS 10.15 Catalina is Now Available on the Mac App Store

Joined
Aug 10, 2019
Messages
48
Motherboard
HP Elitedesk G3 800 -
CPU
i5-6500
Graphics
HD 530
Mobile Phone
  1. iOS
Sadly, it seems WE can't use kext utility as we can't write in library\extensions ?
 
Joined
Feb 2, 2012
Messages
83
Motherboard
GA-Z68MX-UD2H-B3
CPU
i7-2600
Graphics
RX 580
Mac
  1. MacBook Pro
Mobile Phone
  1. iOS
I just updated Clover from 2.4 to 2.5 (5070). Thought it might help for the update later. Now I can't boot - wtf? I've got a black screen after the clover boot screen appears. Anyone got a solution?
 
Joined
Apr 8, 2011
Messages
9
Motherboard
ASUS P9X79 PRO
CPU
Intel i7 3.2 GHz
Graphics
NVIDIA GTX 680
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
  1. Android
  2. iOS
I am getting stuck at ''SATA Warning Enable Drive PHY PM Failed''. Any idea how to fix this?

I have tried the direct upgrade.

System: Asus P9X79 Pro - i7-3930K

Thanks for any help
 
Joined
Aug 10, 2019
Messages
48
Motherboard
HP Elitedesk G3 800 -
CPU
i5-6500
Graphics
HD 530
Mobile Phone
  1. iOS
Anyone with a Realtek usb stick ?
 
Joined
May 27, 2013
Messages
169
Motherboard
GA-Z390 AORUS PRO WIFI
CPU
i9-9900K
Graphics
RX 5700 XT
Mac
  1. MacBook
  2. MacBook Pro
Mobile Phone
  1. iOS
Smooth update, audio (ALC1150), video (Radeon RX580), USB, etc. works like a charm.
Just the clover issue when the system reboot for second time, choose a wrong partition.

Recomendation: logout, remove the device and login again into iCloud.
 
Joined
Jan 24, 2016
Messages
96
Motherboard
z170i
CPU
6700K
Graphics
Radeon 580
Mac
  1. MacBook Pro
Classic Mac
  1. Power Mac
Mobile Phone
  1. iOS
I just updated Clover from 2.4 to 2.5 (5070). Thought it might help for the update later. Now I can't boot - wtf? I've got a black screen after the clover boot screen appears. Anyone got a solution?

Clover has moved some folders around. See this post.
 
Joined
Nov 19, 2010
Messages
233
Motherboard
Gigabyte EX58 UD3R
CPU
X5650
Graphics
GTX 760
Mac
  1. Mac Pro
Anyone else get this message?
Screen Shot 2019-10-08 at 10.25.05 AM.png


Edit for update: I guess this is related to my unsupported SMBIOS. I booted with a newer SMBIOS and was immediately able to download the installer. Still trying to figure what next to do to resolve before installing.
 
Last edited:
Joined
Dec 4, 2012
Messages
58
Motherboard
ASUS TUF Z270 Mark 2
CPU
i7-7700K
Graphics
RX 460 / HD 630
Mac
  1. MacBook Pro
Mobile Phone
  1. iOS
you guys with the ASUS boards, you definitely enabled -disablegfxfirmware, and put the WE/Lilu kexts in the EFI/CLOVER/kexts/Other, right? (and maybe -lilubetaall, but that's only something I saw, didn't help me in the end) sorry I don't have the stamina to read the whole thread, and my answers are uncontrollably wordy even when I want to say something simple... hope you guys manage to get it working soon
 
Top