Contribute
Register

Catalina Shows Intel UHD 630 7mb only and no audio Intel i5 8600k

Joined
Sep 3, 2018
Messages
2
Motherboard
Gigabyte z370m d3h
CPU
i5-8600K
Graphics
UHD 630
Hi guys please help me I have been trying to fix my Hackintosh since 3 days and I have tried many EFI but still no luck
Glitchy Graphics
No Audio
My PC specs:
Intel i5-8600K​
16gb G.Skill 3100MHz​
Gigabyte Z370M-D3H​
Intel UHD 630​
240GB SSD WD X 2​
1TB hard disk​
Please can someone give me the EFI file that will work or any guide to fix it
I am using latest clover and kexts files
Link to EFI I am using
https://send.firefox.com/download/d44aa24cf7106167/#QmFK0kLfxy6C8_WQWwgHqg
415854
 

P1LGRIM

Moderator
Joined
Mar 2, 2012
Messages
22,338
Motherboard
Lenovo ThinkStation p300 ⌘
CPU
i7-4790K
Graphics
HD 4600
Mac
MacBook Pro, Mac mini
Classic Mac
Power Mac
Mobile Phone
iOS
Not a Desktop Guide - Moved to Desktop Support.

There is no requirement to host your images / files on third party sites - You should attach them to your posts here.
 
Joined
Apr 9, 2019
Messages
20
Motherboard
ASUS ROG Maximus X HERO
CPU
i7 8700K
Graphics
HD 630+GTX 1070 disabled
Mac
iMac, MacBook Pro, Mac mini
Classic Mac
iBook, Portable, Power Mac, Quadra
Mobile Phone
iOS
I think you need to pick a different model.

The Retina 5K, (which is iMac18,3 I think), only uses the onboard intel graphics for processing, not for display. I had a hell of a time getting it to work properly until I switched to iMac18,1.

Try the attached config. You might just want to take the Devices/, RtVariables/ and SMBIOS/ parts. I also have an Nvidia card in my setup, which the config turns off completely.

If you do use my config, you should probably generate a new uuid and serial number. The post I linked to explains how to do that.
 

Attachments

Top