Contribute
Register

1080 Installation problems

Joined
Sep 11, 2013
Messages
4
Motherboard
Hackintosh
CPU
i7
Graphics
gtx 660 ti
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
Hi guys,

I have a problem long time ago. Im unable to install high sierra, i did once, and 1080 didnt worked to me.
After so much time, i decided to reinstall.

I installed using unibeast, then i used time machine to recover my files.
Here is the problem:

i used to have a black screen clover boot, now it turned white one, and when i try to boot my high sierra i had the black screen.
I tried to do some things i saw on so much forums.
I try to change some parameters on the configuration button of clover for example change SMBIOS to iMac15,1 (i have Mac 5,1 os something like this) but i dont know how to save changes, becouse when i restart, its still Mac 5,1.

i tried to reinstall and dont use time machine, but now, when i click on install from install high sierra (or something like this) on clover, it shows the black screen, so i can do nothing...

Sorry if my english is too bad... and thanks in advice.

my computer is a gigabyte GA-Z77X-UP5 TH, intel core i7 3770k, evga gtx 1080 superclocked.

I dont know if u need anything more...
BTW: i try to find in the guides, but sometimes im too newbie to understand some things...
 
Joined
Sep 11, 2013
Messages
4
Motherboard
Hackintosh
CPU
i7
Graphics
gtx 660 ti
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
i used to have a black screen clover boot, now it turned white one,
I mean the skin of Clover (dunno why it changes, I did nothing)
 
Last edited by a moderator:
Joined
Sep 11, 2013
Messages
4
Motherboard
Hackintosh
CPU
i7
Graphics
gtx 660 ti
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
i cant do any change with clover configurator, since i cant run mac/installer and nothing
 
Top