whatevergreen

  1. someoneelse

    I cannot get headless iGPU working properly

    My Hackie has been running splendidly on Mojave for some time, 10.14.6. I'm using Clover 4934 with Lilu/WhateverGreen installed from MB 11.3, Gigabyte Z170X-UD3 rev 1, i7 6700k, Vega 64 GPU. I've had no problems since getting this thing installed and running, but recently I fired up Starcraft 2...
  2. deeveedee

    Solved > UHD 630 VideoDecodersUnavailable after waking from sleep

    This problem is solved. See solution here. ------------------------------------------------ I have an almost perfect HackMini8,1 thanks in part to this guide (see my HP EliteDesk 800 G4 Mini solution here). However, when my system wakes from sleep, I have two problems that I have observed...
  3. miliuco

    [GUIDE] Radeon RX 580 on macOS Catalina

    Radeon RX 580 8 GB graphics card on macOS High Sierra (as of 10.13.6), Mojave and Catalina on the P55-USB3 board: excellent performance with acceleration (Metal) OOB, no need for drivers (kexts), with 3 drawbacks, one has to do with the boot of the operating system (a solution is proposed)...
  4. miliuco

    [GUIDE] Install macOS 10.15 on P55-USB3 board

    Install macOS 10.15 Catalina on Gigabyte P55-USB3 with Radeon RX 580 graphics card using a USB device created with the createinstallmedia command and Clover as bootloader. Instructions to install macOS 10.14 Mojave on this computer are almost identical, replacing Catalina app with Mojave, so...
  5. deeveedee

    [GUIDE] Catalina on HP EliteDesk 800 G4 Mini - The Perfect MacMini8,1 Hackintosh

    ******************************************************************************************* In this thread, I have fully documented the installation of macOS Catalina on my HP EliteDesk 800 G4 Mini. It is a PERFECT HackMini8,1 and is running very well for me without any issues. I hope this...
  6. OMA2k

    Black screen after Apple logo when booting from Unibeast USB drive. How to fix it in the USB drive itself? (before installation)

    Hello. I'm having trouble installing Mojave in my PC. After going through some hoops to get my PC to recognize my USB drive it finally worked and it boots into Clover but then when trying to start the installation, I get the apple logo for a minute and then my screen goes completely back. From...
  7. y5l6pc7h

    7mb of ram on macOS Catalina Intel HD 4600 support (w/ gtx960)

    Hello everyone, I am a young developer that needs to use xCode. I created an macOS Catalina bootable USB using Unibeast and have installed macos succesfully on a usb thumb drive (I want to test my hackintosh in a usb stick first, before I install it on my hdd). My setup: a intel core i7 @ 3,6...
  8. georgeanton

    ASUS VivoBook F510UA on Mac OS Mojave

    Laptop: Asus Vivobook F510UA CPU: Intel Core i5-8250U Graphic: Intel UHD 620 Wifi: Intel Dual Band Wireless-AC 8265 (no kexts for intel wifi) :( Card Reader: Realtek_CardReader(RTL8411B_RTS5226_RTS5227) Camera: ASUS UVC HD 7.Audio: Conexant Audio CX8050 Touchpad: ELAN1300...
  9. wojtaszko

    Dell UP2414Q 4k recognized as two 4k 30hz monitors

    I am currently using Hackintosh with Catalina installed. My kit is the i5 7500 processor, MSI B250M PRO VDH and MSI Radeon RX 580 Armor. I have 3 monitors: Dell UP2414Q, Dell U2515H, Dell U2518D. The only problem is the Dell UP2414Q monitor. I installed the latest versions of Lilu.kext and...
  10. ianni992

    Catalina Blank screen post installation

    Hello to all Sorry my english, I'm italian. PC configuration: cpu:i5 4690k ram:32gb Motherboard:GA-Z97X-UD3H gpu: ATI 590 nitro + I had previously installed Mojave without any problems. I formatted and installed catalina Catalina is vanilla. installation without problems. I boot with clover, I...
  11. jibrann.kamal

    Hardware Patching Issues

    Hello Everyone, I have successfully build dual boot win10 + mojave 10.14 and updated to the latest build 10.14.6. The issues i am facing are: 1. IGPU Error (Picture Attached) 2. No audio devices 3. No imaging device (No Camera) 4. No wifi working (Although i know realtek wifi will not work...
  12. Z0HAN

    [IGPU] Would somebody please patch a framebuffer for me? (Mojave)

    Hi, My Build i5-8400 UHD 630 Graphics ASUS PRIME B360M-A I recently installed macOS Mojave on my Hackintosh. I fixed many problems but I can't figure this one out at all. Integrated graphics isn't working (Shows 7MB). I read a lot about Framebuffer patching but it has driven me nuts. I will...
  13. xtrell

    Unable to boot macOS or Recovery but need to bring WEG to L/E folder... Ideas?

    As stated in title, I think I made a mistake and installed Lilu and VirtualSMC to Library/Extensions, but at the time didn't realize WEG would be critical for booting up... and sure enough, I get a graphics error after the Apple loading screen. I've tried countless things (flash BIOS and change...
  14. Trevor12

    Corrupted output at 4K resolutions

    I have an HD Graphics 4600 driving a 4K display at 30Hz using HDMI. The only way that I can get this to work is to use whatevergreen WEG with patches to the framebuffer size. If I don't patch the framebuffer size then it is not possible to run at 4K an that option is not avaiable. If I patch...
  15. ByKiwito

    Freezed while starting

    Hi friends. I've got a i7 4770k GTX 1050 16GB RAM SSD computer and I successfully installed MacOS High Sierra. After That I installed nvidia drivers for the GTX and the computer was working well. I had restarted for many times and nothing happend. The problem come's in when you have to shutdown...
  16. ByKiwito

    nvidia Web Drivers Fall Down

    Hello everybody. I'm a hackintosh begginer and I'm actually running one with an i7 4770k and a GeForce GTX 1050 2GB Graphics Card, and the screen looks like running with no GPU. I'd installed the nvidia Web Drivers for High Sierra 17G66 but it still not working. Per defect, I created the...
  17. Mojo28

    HD7850 not working on Mojave

    Hi all, I am struggling now for two weeks to get my card working properly - I have Sapphire HD7850 2GB OC and cannot seem to get hardware acceleration working. I am using vanilla mackintosh build. I only seem to get 5mb vram available for my GPU. Screenshot attached together with my...
  18. littlecreature

    WhateverGreen and purple lines? HDMI black screen on Vega 64. DP works.

    Running at 4K@60 Another user suggested I ask in a dedicated thread for whatevergreen but I could not find one. Specifically, they said that if whatever green is working I should not see purple lines. Thread is here. Vega64 with DP works except I get occasional drops to black screen which...
  19. SteveGary

    Can't boot without "nv_disable=1" with GTX 770 - Mojave

    Had a clean install of Mojave which is working fine except for the graphics side. I'm using a Nvidia GTX 770 which should be supported via Lilu and Whatevergreen (they're installed in Clover), but I'm actually experiencing huge lags and flickering in the UI. If no boot options and no...
  20. crendore

    Solved > Whatevergreen + Intel HD 630 = Thunderbolt Display stuck on blue logo

    Hello, Previously I have had this setup working in 10.14.2, but not with Whatevergreen. After upgrading to 10.14.6, It became clear to me that all the intel patches/kexts had been merged into Whatevergreen. So I did my best to follow the instructions, and removed all the old kexts/patches...
Top