multibeast

  1. Ksearch

    Multibeast 8.2.3 failed to install drivers (10.11.6)

    Hi, I got this issue after upgrading to 10.11.6 from 10.11.3 in a Skylake build. I got everything working well but audio, so I tried to install it running Multibeast and failed, afterwards I noticed that trying to do any install with MultiBeast will and up failing. Here are the log transcripts...
  2. freaker

    Chimera doesnt boot after clover installation in another drive

    Hi I have a big problem. I made a clone of my osx in another drive to test the upgrade process from Mavericks to El Capitan. I wanted my main os to be safe of any mistakes. I took al the precautions i could. I upgraded this cloned drive, and then proceeded with multibeast. I was ver careful...
  3. rahuliscool

    [Success] Gigabyte GA-H61M-S Mini Itx Motherboard El Capitan Installation.

    Here is my new Budget Hackintosh Build. After many trials and error, I finally managed to run El Captan on it. The Specs are: MotherBoard : Gigabyte GA-H61M-S Processor : Intel Core i3 3220 3.3GHz Ivy Bridge with IntelHD Graphics 2500 RAM: 4 GB (2gb+2gb) Hdd : WD 1TB Green Caviar Boot loader ...
  4. LoryGamer03

    Audio drivers not working

    Hi guys, I installed Mac OS El Capitan today, but i can't hear anything. I opened MultiBeast, then drivers, audio and I tried to install Realtek ALC887/888b and VodooHDA 2.8.8, but it isn't working. I want to use the stereo jack (not an HDMI source) My specs: MotherBoard: H81M-A CPU: i3 4170...
  5. tobiasrj

    Multibeast fails to install drivers

    Hey guys i have some problems getting this build working. Motherboard: GA-Z97X-UD3H CPU: Intel i7 4790 (without K) GPU: EVGA GTX 960 SSC 4gb Ram: 16gb Crucial ballistix sport PSU: 600w Enermax I got my build to post and install. BUT multibeast won't let me install alle the drivers i want. It...
  6. Debsydolittle

    Your help is appreciated...Skylake El Cap

    Hi, had a few hiccups so far but soldiering on. Can't get past this bit though. Multibeast successfully built with suggested settings for GA-H170N-WIFI with i3 6100. Main issue is clover won't boot, just get the message to "insert a valid boot device" or similar. I can only boot Mac using USB...
  7. messenger1316

    MSI Skylake Hackintosh only boots with safe mode

    I have an MSI b150 pro vdh motherboard with a intel core 6400. OS X El Capitan is installed but will only boot with safe mode. Another problem is whenever I run Multibeast it gives me an installation failed error so I am unable to install the bootloader please help.
  8. Anonymouslemming

    Can boot El Capitan from USB but not from Hard Disk

    Hi all, I've just done my first hackintosh installation. I installed 10.11, then multibeast, then 10.11.5, and then re-ran multibeast. My bios is set to UEFI, and if I allow the system to boot from the hard drive, I see the Apple logo for a time, my BluRay drive ejects, then the screen goes...
  9. Jayrose

    Multibeast on Yosemite Log On Issue

    Delete post
  10. Dargenfire

    First Hackintosh build. Clarification needed...

    SO. Tomorrow I am going to assemble my first hackintosh, to be used mainly for video editing etc. But I need to ask some questions because I want to know 100% what I am doing when I install OSX. Here are some (hopefully) helpful specs: CPU - 6700K MOBO - Gigabyte Z170MX Gaming 5 RAM - Kingston...
  11. KazCroker

    Multibeast 8.2.2 INSTALLATION FAILED. not installing Drivers and etc...

    I checked the Multibeast.log and this is the issue: "Install of 'Clover_v2.3k_r3423-UEFI.pkg' failed. installer: installing at base path / installer: The install failed (The installer encountered an error that caused the installation to fail. Contact the software manufacturer for assistance.)...
  12. Tank84

    Multibeast v8.2.2 still has corrupt ALC1150 driver installation package

    As the title said (since 8.1 I guess): multibeast installation finishes with error: 05/28/16 02:12:47 - Starting MultiBeast 8.2.2-20160504 05/28/16 02:14:55 - Install of '/Applications/OSX86/MultiBeast.app/Contents/Resources/Clover-ALC1150.pkg' failed. installing the package on it's own has...
  13. nerdy3000

    Can Only Boot in Safe Mode, Multibeast Fails to load any drivers

    I recently decided to upgrade my pc and buy new motherboard, cpu and video card, all of which I checked against the buyer's guide. There is no video card in the machine yet, I'm using the onboard graphics for now. Motherboard: Asus H170M-E D3 CPU: Intel Core i5-6400 OS: El Capitan I was...
  14. pene42

    Multibeast Error Installation

    Cuando se ah instalado el Capitan y vas a poner Multibeast, Cuando le das a Build(Instalar) solo te permite el quick start, Cuando vas a instalar por separado las cosas da fallo de Instalación. ¿Alguien sabe cual es el problema? When installed ah Captain and going to put Multibeast, when you...
  15. HeavyArms

    Can I follow the El Capitan guide if I haven't switched to Clover yet?

    Can I follow this guide if I haven't switched to clover yet? http://www.tonymacx86.com/threads/unibeast-install-os-x-el-capitan-on-any-supported-intel-based-pc.172672/ I'm trying to find a clear cut instruction on how to switch, but I there is so much information regarding Chimera and Clover...
  16. jacwib

    What options should i use for a lenovo k450e in multibeast?

    I have gotten the installer to boot w/o any modifications (havent installed yet lol) , and i found this thing: http://psref.lenovo.com/syspool\Sys/PDF/Lenovo Desktops/Lenovo K450e/Lenovo K450e.pdf Which has some info about hw, so i know ill need ALC892 audio and RTL8111 ethernet. But what else...
  17. jemmyuk

    Yosemite post install help

    Hi all I had a functional full working Yosemite install on my system. I tried to install El Capitan but it doesnt play ball with the configuration. I wiped the drive and tried to do a fresh install of Yosemite again, it installs fine and then I can boot into it using the unibeast but when...
Top