hot plug

  1. TripleYoThreat

    USB C cannot hotplug - only available on cold/warm boot - Big Sur 11.4

    Hi, using an ASUS Z490 ProArt Creator, 6900 XT 16GB, 11.4 Beta 1 (just updated to 11.4 tonight) USB Mapped! Thunderbolt 3 configured with hotplug and cold / warm boot With TB3 I can hot plug even with no devices connected at startup With USB C, I cannot hot plug even with devices connected at...
  2. das734

    << Solved >> Internal SATA Hot-Swap bay for HDDs. Anyone have one working?

    Mojave build using 'vanilla' Multibeast options. Everything works great. Recently added an internal hot-swap bay and drives connected at boot are recognized but I cannot hot-swap them. SATA port Hot Plug is enabled in Bios. No SATA options were check-boxed in Multibeast. Does anyone know how...
  3. miliuco

    [SOLVED] SATA hot plug patch not working in Big Sur

    Hello, I have noticed that the patch I used in Catalina to be able to hot plug SATA drives does not work in Big Sur. I mean this patch: Name = com.apple.driver.AppleAHCIPort Find = 40600200 Replace = 00000000 Comment = SATA hot plug. It happens to someone else? How can I solve that? Thank you.
  4. LeleTuratti

    Thunderbolt 3 HOTSWAP work (Finally?)

    Ok, here we are! After a long search I found something interesting and... a possible way to have Thunderbolt hotswap working! I start this thread with the hope that finally we can create a definitive guide (or almost) to enable the thunderbolt hot swap. If it works, it would be a turning point...
  5. sdarktemplar

    Dell Latitude 5480 TB3 hot plug does not work

    Few days ago, I clean install the 10.13.1 on my 5480, and the usb3.1 type-c hot plug works fine. yesterday I got the Dell TB15 (TB3 dock), then TB3 is no hot plug, I have to plug in before boot, and the type-c on the TB15 is no hot plug, either. any idea? Thanks
  6. lamacchiacosta

    USB3 hotplug. How to?

    Hello, I just did a fresh install of Sierra and almost all runs smoothly. My USB3 works nicely when devices are plugged in before system launch, but the hotplug doesn't work so I have to restart any time I want to plug a USB3 device. Is there any setup I should look into? Thanks. :-)
  7. sdarktemplar

    HDMI could not hot plug

    The HDMI only work if I plugin before boot. Here is my IOReg, 1. Unplug HDMI and reboot -> save IOReg -> IOReg_init.ioreg 2. Plugin HDMI -> HDMI no Video -> save IOReg -> IOReg_1stPlugin.ioreg 3. Unplugin HDMI -> save IOReg -> IOReg_1stUnplug.ioreg 4. Plugin HDMI and reboot -> HDMI Video...
  8. wetwater

    No Hot Plug /Swap - PEX1394B3 Startech 3 Port FireWire PCI Express Card

    Hello, I made a new hackintosh with the actual buyers-guide: Mainboard: Gigabyte GA-Z97X-UD5H OSX: 10.10.1 MultiBeast Configuration Quick Start > DSDT Free Drivers > Audio > Realtek ALCxxx > ALC1150 Drivers > Disk > 3rd Party SATA Drivers > Disk > Intel Generic AHCI SATA Drivers > Misc >...
  9. teitz

    3 monitors / HDMI hot plug / LAN hot plug / Audio

    hey guys, i have a couple of questions. a few of them are already in this forum, but i concentrate them here now. my system: Core i7-4770K - GA-Z87N-WIFI - HD4600 (this is a pc from the buyers guide) -------------------------------------------------- Video: i have 3 displays. 1 monitor...
  10. openvista

    Highpoint eSATA card no longer hot swappable

    I have just moved from an official Mac Pro 3,1 system to a Gigabyte z77x-up5-th based system. The PCI-e card in question (purchased here: http://www.pc-pitstop.com/sata_raid_controllers/r622.asp) is the RAID-less version of the RocketRAID 622 card. It has the Marvel 88SE9123 chipset which has...
Top