Contribute
Register

HDMI could not hot plug

Status
Not open for further replies.
Joined
Nov 11, 2013
Messages
31
Motherboard
HP ZBook G2 15 - Clover
CPU
i7-4910MQ/HM87
Graphics
AMD FirePro M5100/Intel HD 4600,1920x1080
The HDMI only work if I plugin before boot.

Here is my IOReg,
1. Unplug HDMI and reboot -> save IOReg -> IOReg_init.ioreg

2. Plugin HDMI -> HDMI no Video -> save IOReg -> IOReg_1stPlugin.ioreg

3. Unplugin HDMI -> save IOReg -> IOReg_1stUnplug.ioreg

4. Plugin HDMI and reboot -> HDMI Video work -> save IOReg -> IOReg_2ndPlugin.ioreg

5. Unplugin HDMI -> save IOReg -> IOReg_2ndUnplug.ioreg

6. Plugin HDMI -> HDMI no Video -> save IOReg -> IOReg_3rdPlugin.ioreg

7. Unplugin HDMI -> save IOReg -> IOReg_3rdUnplug.ioreg
 

Attachments

  • Archive.zip
    9 MB · Views: 102

RehabMan

Moderator
Joined
May 3, 2012
Messages
186,497
Motherboard
Intel DH67BL
CPU
i7-2600K
Graphics
HD 3000
Mac
  1. MacBook Air
Mobile Phone
  1. iOS
The HDMI only work if I plugin before boot.

Here is my IOReg,
1. Unplug HDMI and reboot -> save IOReg -> IOReg_init.ioreg

2. Plugin HDMI -> HDMI no Video -> save IOReg -> IOReg_1stPlugin.ioreg

3. Unplugin HDMI -> save IOReg -> IOReg_1stUnplug.ioreg

4. Plugin HDMI and reboot -> HDMI Video work -> save IOReg -> IOReg_2ndPlugin.ioreg

5. Unplugin HDMI -> save IOReg -> IOReg_2ndUnplug.ioreg

6. Plugin HDMI -> HDMI no Video -> save IOReg -> IOReg_3rdPlugin.ioreg

7. Unplugin HDMI -> save IOReg -> IOReg_3rdUnplug.ioreg

Your kextcache indicates kexts are not installed correctly.
See post #2 of the guide:
https://www.tonymacx86.com/threads/guide-booting-the-os-x-installer-on-laptops-with-clover.148093/
 
Status
Not open for further replies.
Top