UniBeast: Install OS X El Capitan on Any Supported Intel-based PC

Discussion in 'El Capitan Desktop Guides' started by tonymacx86, Oct 1, 2015.

  1. KingLui88

    KingLui88

    Joined:
    Oct 1, 2015
    Messages:
    7
    Oct 1, 2015 at 8:01 PM #41
    KingLui88

    KingLui88

    Joined:
    Oct 1, 2015
    Messages:
    7
    I have a lenovo t440p here, and i made the stick for yesimite.. when i select boot from osx ... the apple logo comes and freezes.. nothing happens ? :(

    i started the installation agein now i see error: root device uuid is "XXXXXXXXXXXXXXXXX"

    edit2: now error: error loading kernel cashe 0xe after flags -x -v
     
  2. isaintor

    isaintor

    Joined:
    Aug 31, 2015
    Messages:
    15
    Mobo:
    GA Z170N WIFI
    CPU:
    Intel i3 6100 3.7Ghz
    Graphics:
    Intel® HD Graphics 530
    Mac:
    iMac
    Mobile Phone:
    Other
    Oct 1, 2015 at 8:15 PM #42
    isaintor

    isaintor

    Joined:
    Aug 31, 2015
    Messages:
    15
    Mobo:
    GA Z170N WIFI
    CPU:
    Intel i3 6100 3.7Ghz
    Graphics:
    Intel® HD Graphics 530
    Mac:
    iMac
    Mobile Phone:
    Other
    I did have this problem. Solution was enable the UEFI mode from the bios and prepare the USB using UEFI. Legacy mode throw this to me. :D
     
  3. thedman

    thedman

    Joined:
    Mar 8, 2012
    Messages:
    80
    Mobo:
    Gigabyte GA-Z170-HD3 DDR3
    CPU:
    Intel® Core™ i3-6100 Processor
    Graphics:
    HD530
    Mobile Phone:
    iOS
    Oct 1, 2015 at 8:17 PM #43
    thedman

    thedman

    Joined:
    Mar 8, 2012
    Messages:
    80
    Mobo:
    Gigabyte GA-Z170-HD3 DDR3
    CPU:
    Intel® Core™ i3-6100 Processor
    Graphics:
    HD530
    Mobile Phone:
    iOS
    Me too, anyone else?
     
  4. isaintor

    isaintor

    Joined:
    Aug 31, 2015
    Messages:
    15
    Mobo:
    GA Z170N WIFI
    CPU:
    Intel i3 6100 3.7Ghz
    Graphics:
    Intel® HD Graphics 530
    Mac:
    iMac
    Mobile Phone:
    Other
    Oct 1, 2015 at 8:17 PM #44
    isaintor

    isaintor

    Joined:
    Aug 31, 2015
    Messages:
    15
    Mobo:
    GA Z170N WIFI
    CPU:
    Intel i3 6100 3.7Ghz
    Graphics:
    Intel® HD Graphics 530
    Mac:
    iMac
    Mobile Phone:
    Other
    something is wrong. The label it says Installing boot loader is the sign it was about to finish up. So it may have stuck.
     
  5. subzerofun

    subzerofun

    Joined:
    Mar 19, 2011
    Messages:
    8
    Mobo:
    Maximus Gene-Z
    CPU:
    Intel i7 2600k
    Graphics:
    ASUS GTX770
    Oct 1, 2015 at 8:20 PM #45
    subzerofun

    subzerofun

    Joined:
    Mar 19, 2011
    Messages:
    8
    Mobo:
    Maximus Gene-Z
    CPU:
    Intel i7 2600k
    Graphics:
    ASUS GTX770
    Looks like a speedstepping issue. I have an i7 2600k and had no problems - may because of this kext:
    Put the attachment (NullCPUPowerManagement.kext) in EFI/CLOVER/kexts/10.11/ - if that doesn´t work try putting the kext in /System/Library/Extensions via Kext Beast (under tonymac Downloads).
     

    Attached Files:

  6. thedman

    thedman

    Joined:
    Mar 8, 2012
    Messages:
    80
    Mobo:
    Gigabyte GA-Z170-HD3 DDR3
    CPU:
    Intel® Core™ i3-6100 Processor
    Graphics:
    HD530
    Mobile Phone:
    iOS
    Oct 1, 2015 at 8:25 PM #46
    thedman

    thedman

    Joined:
    Mar 8, 2012
    Messages:
    80
    Mobo:
    Gigabyte GA-Z170-HD3 DDR3
    CPU:
    Intel® Core™ i3-6100 Processor
    Graphics:
    HD530
    Mobile Phone:
    iOS
    Its already there...
     
  7. linuxrox

    linuxrox

    Joined:
    Aug 5, 2013
    Messages:
    643
    Mobo:
    Gigabyte Z97N-Wifi
    CPU:
    i7-4790K
    Graphics:
    HD4600
    Oct 1, 2015 at 8:26 PM #47
    linuxrox

    linuxrox

    Joined:
    Aug 5, 2013
    Messages:
    643
    Mobo:
    Gigabyte Z97N-Wifi
    CPU:
    i7-4790K
    Graphics:
    HD4600
    7. Run CustoMac Essentials to install FakeSMC and ethernet support.


    This is gets installed into /Library/Extension , why not to EFI partition, 10.11 folder ? Does anyone know ?
     
  8. MacMan

    MacMan Administrator Staff Member

    Joined:
    Feb 2, 2010
    Messages:
    7,596
    Mobo:
    GA-Z77X-UP5 TH
    CPU:
    Core i7-3770K
    Graphics:
    GTX 670
    Mac:
    MacBook Pro
    Classic Mac:
    Power Mac, PowerBook
    Mobile Phone:
    iOS
    Oct 1, 2015 at 8:37 PM #48
    MacMan

    MacMan Administrator Staff Member

    Joined:
    Feb 2, 2010
    Messages:
    7,596
    Mobo:
    GA-Z77X-UP5 TH
    CPU:
    Core i7-3770K
    Graphics:
    GTX 670
    Mac:
    MacBook Pro
    Classic Mac:
    Power Mac, PowerBook
    Mobile Phone:
    iOS
    We decided to do that for these reasons:

    1) Eliminates the need to access the Clover kexts folder to install or update kexts.
    2) Eliminates the need to migrate kexts from one OS version folder to another.
    3) If you use the kext folder in EFI, you may run into the risk of Clover inject failing at some point.
    4) Allows for portability between boot loaders
    5) Apple is stating the only location for 3rd party kexts to be installed is /Library/Extensions.

    You can use the Clover EFI kexts folder if you want, but all of our tools will only install to /Library/Extensions.
     
  9. smafra

    smafra

    Joined:
    Jun 7, 2014
    Messages:
    20
    Mobo:
    GA-H97N-Wifi
    CPU:
    Intel i7-4770
    Graphics:
    Intel HD 4600
    Mac:
    MacBook Air
    Mobile Phone:
    iOS
    Oct 1, 2015 at 8:37 PM #49
    smafra

    smafra

    Joined:
    Jun 7, 2014
    Messages:
    20
    Mobo:
    GA-H97N-Wifi
    CPU:
    Intel i7-4770
    Graphics:
    Intel HD 4600
    Mac:
    MacBook Air
    Mobile Phone:
    iOS
    Yeap.. same here. Waiting for directions.
     
  10. iciconnect

    iciconnect

    Joined:
    Oct 7, 2013
    Messages:
    10
    Mobo:
    Gigabyte GA-B85-HD3
    CPU:
    Intel i5-4460 Haswell Quad-Core 3.2Ghz
    Graphics:
    EVGA GeForce GT 610 2GB 64-Bit DDR3 PCI Express 2.0 x16 HDCP
    Mobile Phone:
    Android, iOS
    Oct 1, 2015 at 8:38 PM #50
    iciconnect

    iciconnect

    Joined:
    Oct 7, 2013
    Messages:
    10
    Mobo:
    Gigabyte GA-B85-HD3
    CPU:
    Intel i5-4460 Haswell Quad-Core 3.2Ghz
    Graphics:
    EVGA GeForce GT 610 2GB 64-Bit DDR3 PCI Express 2.0 x16 HDCP
    Mobile Phone:
    Android, iOS
    I must be the only one having issues with using UniBeast. :banghead:
    I started this at 9:35am and it's still working on the USB. It's now 12:39pm. Are you sure the size of the USB is 8gb minimal? This is my 2nd try with a different USB, which I originally started at 6:05am.
     

Share This Page