Contribute
Register
Status
Not open for further replies.
Joined
Jul 26, 2016
Messages
6
Motherboard
I still didn't read
CPU
the RULES
Graphics
so ignore me
Mac
  1. iMac
  2. MacBook
  3. MacBook Air
  4. MacBook Pro
  5. Mac Pro
Classic Mac
  1. Classic
Mobile Phone
  1. iOS
Hello everyone, I have recently acquired an R7 260x 2GB graphics card and would like to use it in a machine running El Capitan.

Now strictly speaking, the machine is not a Hackintosh. It is a Mac Pro 1,1 with El Capitan hacked onto it.

I found this thread before: https://www.tonymacx86.com/threads/success-ga-z77-d3h-amd-radeon-r7-260x.183213/

After a month of on and off testing I still haven't been able to get the card to work. Nothing, not even a pixel. I know the card works because it works fine under Windows 7 on the same machine.

I am running 10.11.

Does anyone have any advice or would be willing to offer any help? The link to the Kexts and specs are below...

https://drive.google.com/drive/folders/1WKM2hr73HBmgg2akLNeFSPqK5MrDpckV?usp=sharing


I am so stuck. Anything helps!
 
Joined
Jul 26, 2016
Messages
6
Motherboard
I still didn't read
CPU
the RULES
Graphics
so ignore me
Mac
  1. iMac
  2. MacBook
  3. MacBook Air
  4. MacBook Pro
  5. Mac Pro
Classic Mac
  1. Classic
Mobile Phone
  1. iOS

Thank you for your reply! Unfortunately I have already browsed their site to no avail, and thought posting here might be better. Do you have any idea of what the issue could be with my modified kexts?

I forgot to mention in the original post, but i did the same procedure on my Mac Pro 5,1 and the card works fine under High Sierra.
 
Joined
Jul 26, 2016
Messages
6
Motherboard
I still didn't read
CPU
the RULES
Graphics
so ignore me
Mac
  1. iMac
  2. MacBook
  3. MacBook Air
  4. MacBook Pro
  5. Mac Pro
Classic Mac
  1. Classic
Mobile Phone
  1. iOS
Does anyone have any other advice?
 
Status
Not open for further replies.
Top