Contribute
Register
Status
Not open for further replies.
Joined
Jul 6, 2014
Messages
83
Motherboard
GA-Z87X-UD3H
CPU
Intel Core i5 4670k
Graphics
EVGA GTX 750 Ti
Mac
  1. MacBook Pro
Classic Mac
Mobile Phone
  1. iOS
So I have finished building my hackintosh and I was wondering if I could use Easy Beast without editing any other settings in MultiBeast and have it work with no problems. If I have to use other settings in MultiBeast (other than the ones chosen for me in Easy Beast) then let me know what I should use in this thread: http://www.tonymacx86.com/general-help/138019-what-multibeast-settings-should-i-use.html

P.S. I am allowed to link one of my own threads in another one of my threads... right? If not then I did not mean any harm, and will remove the link as soon as possible.
 
Joined
May 12, 2011
Messages
2,596
Motherboard
GA-X99M-Gaming 5
CPU
i7-5930K
Graphics
GTX 970
Mac
  1. MacBook Pro
Classic Mac
  1. Color Classic
Mobile Phone
  1. Android
Easy Beast + your network and audio kext. You might find a search here for GA-Z87X-UD3H to be helpful...
 
Joined
May 12, 2011
Messages
2,596
Motherboard
GA-X99M-Gaming 5
CPU
i7-5930K
Graphics
GTX 970
Mac
  1. MacBook Pro
Classic Mac
  1. Color Classic
Mobile Phone
  1. Android
Supposedly the card works oob with native drivers, do a search here for TP-LINK TL-WDN4800 to troubleshoot...

Also, might want to read the rules and put your specs in your profile so people know what hardware you're using, can't help without it...
 
Joined
Jul 6, 2014
Messages
83
Motherboard
GA-Z87X-UD3H
CPU
Intel Core i5 4670k
Graphics
EVGA GTX 750 Ti
Mac
  1. MacBook Pro
Classic Mac
Mobile Phone
  1. iOS
Supposedly the card works oob, do a search here for TP-LINK TL-WDN4800 to troubleshoot...
Ok one last question... I got the boot0 error and I am aware of how to fix it, but I am using an SSD. Is the process for fixing the drive the same as on a hard drive?:confused:
 
Joined
May 12, 2011
Messages
2,596
Motherboard
GA-X99M-Gaming 5
CPU
i7-5930K
Graphics
GTX 970
Mac
  1. MacBook Pro
Classic Mac
  1. Color Classic
Mobile Phone
  1. Android
Can't tell ya, never seen a boot0 error on a SSD, didn't think that could happen. Would be very very hesitant to try the boot0 fix on it until you had more info.
 

MacMan

Administrator
Staff member
Joined
Feb 2, 2010
Messages
8,055
Motherboard
ASUS TUF Z390-PRO GAMING - 2606 - UEFI
CPU
i9-9900K
Graphics
Vega 64
Mac
  1. MacBook Pro
  2. Mac Pro
Classic Mac
  1. Power Mac
  2. PowerBook
Mobile Phone
  1. iOS
Status
Not open for further replies.
Top