Contribute
Register
Joined
Nov 18, 2018
Messages
5
Motherboard
MSI z270 XPower Gaming Titanium
CPU
I7-7700K
Graphics
GTX 1060
Mobile Phone
  1. Android
Hi All,

i need assistance for installation of macOS High Sierra, i've tried every single forum and guide to install it on my pc, but failed to do it.

sometimes it stuck on apple logo or sometimes it shows ban image.

i can't even reach to installation process.

i've done all bios settings for MSI motherboard.

any kind of help will be helpful for me.

My build :
Processor: Intel i7-7700k
Motherboard: MSI z270 XPower Gaming Titanium
Graphic Card: Zotac Nvidia GTX 1060 6gb
RAM: G-Skill 2400MHz 2x8GB DD4
 
Last edited:

BreBo

Moderator
Joined
Oct 17, 2011
Messages
9,522
Motherboard
Gigabyte GA-Z87X-OC
CPU
i7-4770K
Graphics
GTX 970
Joined
Nov 17, 2017
Messages
37
Motherboard
MSI MPG Z390 Gaming Pro Carbon AC
CPU
i9-9900K
Graphics
GTX 1070 Ti
Mac
  1. iMac
  2. Mac Pro
Mobile Phone
  1. Android
Have you had any luck yet?
I've managed to get 2 stations working. First one was MSI Z370 Gaming Pro carbon AC with 17-8700K cpu.
Second one I just started 2 days ago. MSI MPG Z390 Gaming Pro Carbon AC with i9-9900K cpu.
It takes a lot of work and effort to get these boards working. But once you do, it's amazing.
Bios setup is very important. Then after that it's getting all the correct EFI plugins and kext files setup on your clover setup. It's many hours/days of effort, trial and error. Please post where you are at currently. Maybe we can help.
 
Joined
Nov 18, 2018
Messages
5
Motherboard
MSI z270 XPower Gaming Titanium
CPU
I7-7700K
Graphics
GTX 1060
Mobile Phone
  1. Android
See UniBeast: Install macOS High Sierra on Any Supported Intel-based PC

Boot your system in Verbose Mode and post a picture of your screen when it freezes/hangs.
At Clover Boot Screen press space bar and select Verbose (-v) and Don't reboot on panic (debug=0x100).

Hey bro here is the attached image
SS.jpg
 

UtterDisbelief

Moderator
Joined
Feb 13, 2012
Messages
4,906
Motherboard
Gigabyte Z390M Gaming - Clover UEFI 5102
CPU
i5-9600K
Graphics
RX 570 8gb HDMI 1920x1080
Mac
  1. iMac
  2. Mac mini
Classic Mac
  1. eMac
  2. iBook
Mobile Phone
  1. Android

UtterDisbelief

Moderator
Joined
Feb 13, 2012
Messages
4,906
Motherboard
Gigabyte Z390M Gaming - Clover UEFI 5102
CPU
i5-9600K
Graphics
RX 570 8gb HDMI 1920x1080
Mac
  1. iMac
  2. Mac mini
Classic Mac
  1. eMac
  2. iBook
Mobile Phone
  1. Android
This error came after installing and booted from installed disk

Okay, I misunderstood - in the first post you said:

...
i can't even reach to installation process.
...

so I was trying to check at what stage during install this happened.

If you have already installed macOS on the main drive then check which memory drivers you have installed. You can use the Clover installer to do this - they are in the UEFI section :thumbup:
 
Top