Contribute
Register

macOS Mojave Public Beta is Now Available

Status
Not open for further replies.
Joined
Mar 7, 2011
Messages
55
Motherboard
Z270M Mortar (MSI)
CPU
I5 7600K (4.8Ghz oc)
Graphics
Intel 630/ATI RX 580 8G
Mac
MacBook Pro, Mac mini
Mobile Phone
Android, iOS
Just installed my copy - only thing I had to do was remove whatevergreen from my kext/other folder, kill it in Library/Extensions, and remove a few device edits. Changed audio layout to 2, added boot flag -lilubetaall and -alcbeta and everything running smoothly again once I dropped in the latest Clover, lilu and AppleALC. Even unlocking with the Apple Watch still works fine.
 
Joined
Nov 11, 2010
Messages
366
Motherboard
Gigabyte GA-H97-D3H
CPU
i7-4790
Graphics
HD 4600 & R9 270X
Mac
iMac, Mac Pro
Mobile Phone
Android, iOS, Other
Joined
May 17, 2017
Messages
9
Motherboard
MSI H270 Gaming M3
CPU
i5-7500
Graphics
HD 630
Mac
iMac, MacBook Air
Mobile Phone
iOS
Remember, if you're using Lilu kexts with Mojave, to add -lilubetaall in Boot->Arguments in config.plist

Thanks to vandroiy2013 here.

Mojave beta working here, on a 64GB USB drive.

With -lilubetaall added, Intel HD530 Graphics are working for me under Mojave (with Inject -> Intel=true in config.plist & IntelGraphicsFixup.kext in kexts -> Other). Still problems waking up after sleep, but am going to have a play about with Mojave tomorrow.
Could you please post your EFI zip?
 
Joined
Jul 26, 2017
Messages
1
Motherboard
Asus B85-PRO GAMER
CPU
Intel Core i5-4460
Graphics
Gigabyte Geforce GTX 760
Mac
MacBook
Mobile Phone
iOS
Updated my High Sierra installation, everything seems to work.
Zrzut ekranu 2018-07-4 o 19.42.49.png
 
Joined
Nov 6, 2013
Messages
4
Motherboard
Gigabyte Z77-DS3H
CPU
i7-3770
Graphics
NVidia Geforce GT 640 2GBRam
Mac
iMac, MacBook Pro
Classic Mac
Color Classic, eMac, iBook
Mobile Phone
iOS
I had to downgrade to an older Nvidia GT 640 since I became increasingly annoyed with the behavior of my Nvidia GTX 1050ti, after installing to a old 40GB HDD the only thing I am missing is Audio [not a major concern since My MOTU 828MKII works just fine via Firewire]
 

Attachments

Joined
Feb 7, 2011
Messages
9
Motherboard
MSI Intel H270M BAZOOKA
CPU
i5-7500
Graphics
Radeon RX 560
Mobile Phone
Android
no success .. installed using kext beast .....
EFI folder -> config.plist -> RtVariables -> 0x67
Reboot.
Install io80211family.kext from High Sierra using kext beast.
Repair permissions with Kext Utility.
EFI folder -> config.plist -> RtVariables -> 0x0
Reboot.
My TP-LINK TL-WDN4800 is working now.

For Audio I use usb sound card.
Method for ALC887: AppleALC.kext, Lilu.kext, Inject = 7 , 1 , 2 , 3 , 5 , 11 , 13 , 17 , 18 , 33 , 99 no longer working.
Before in H. Sierra it worked with Inject =13
 
Last edited:
Joined
Jan 26, 2017
Messages
8
Motherboard
Dell Inspiron 5323
CPU
i3-3337U
Graphics
HD 4000
Mac
MacBook Air
Mobile Phone
iOS
I installed Mojave this morning, running the installer from High Sierra Applications directory with the destination disk set to a spare 60Gb throwaway I had.
Installation went flawlessly and found that booting from the Clover that I use to boot High Sierra seemed to work fine.
As this was a first attempt, with absolutely nothing to lose I took the horn by the bulls and copied out the kexts (drivers) from the High Sierra /Library/Extensions onto the Mojave Desktop, then using Kextbeast I put them into the Mojave /Library/Extensions directory:
AHCI_3rdParty_eSATA
AHCI_3rdParty_SATA
FakeSMC's (all 5)
IntelMausiEthernet
NullCPUPowerManagement

So far everything seems to be fine and working as it should, audio is not a problem as I have an M-Audio Super DAC.

Gigabyte GA-Z170X-Gaming 7
Intel i7 7700k
nVidia GTX 970
24Gb Crucial RAM
240Gb Samsung EVO (with High Sierra)
60Gb Throwaway SSD
Various other mechanical HDD's
I could only boot Mojave via USB. Could you please give me a guide to boot it directly?
 
Joined
Feb 15, 2018
Messages
129
Motherboard
Aorus x299 Gaming 7 Pro
CPU
I9-7960X
Graphics
RTX 2080
Mac
iMac
Mobile Phone
iOS
Mojave public beta 2 is out
 
Joined
Jul 13, 2016
Messages
707
Motherboard
ASUS ROG STRIX Z370-F
CPU
I5-8600K
Graphics
RX580
Mac
Mac mini, Mac Pro
Mobile Phone
iOS
EFI folder -> config.plist -> RtVariables -> 0x67
Reboot.
Install io80211family.kext from High Sierra using kext beast.
Repair permissions with Kext Utility.
EFI folder -> config.plist -> RtVariables -> 0x0
Reboot.
My TP-LINK TL-WDN4800 is working now.

For Audio I use usb sound card.
Method for ALC887: AppleALC.kext, Lilu.kext, Inject = 7 , 1 , 2 , 3 , 5 , 11 , 13 , 17 , 18 , 33 , 99 no longer working.
Before in H. Sierra it worked with Inject =13
Do you have -lilubetaall boot argument?
 
Status
Not open for further replies.
Top