Contribute
Register

macOS 10.12.6 Update

Joined
Jun 4, 2016
Messages
103
Motherboard
ASRock H97M-ITX/AC
CPU
i3-4170
Graphics
HD4400
Mac
  1. MacBook Pro
Joined
Apr 10, 2016
Messages
611
Motherboard
<< need model # >> See Forum Rules !!
CPU
I3 5020U
Graphics
Hd5500
Mac
  1. MacBook Pro
Mobile Phone
  1. Android
just one click. so boring
 
Joined
Feb 23, 2017
Messages
7
Motherboard
Gigabyte GA-Z170N-WIFI
CPU
Intel i5 6600
Graphics
Intel HD Graphics 530
Mac
  1. MacBook Air
  2. MacBook Pro
Mobile Phone
  1. iOS
Updated fine from 10.12.5 to 10.12.6, on the Mac App Store.
 
Joined
Aug 13, 2017
Messages
2
Motherboard
MSI h110m pro-vd
CPU
I3-6100 3.70 ghz
Graphics
Gigabyte GeForce GTX 1050 Ti OC Low Profile 4G GDDR5
Need help!
Did backup and updated from appstore.
This is what I get now (with verbose/no reboot on panic).
If I go safe mode it starts fine in safe mode.

I can take any help available before I start messing around....
Thanks a lot,

S
 

Attachments

  • 2017-08-13 09.59.04.jpg
    2017-08-13 09.59.04.jpg
    2.4 MB · Views: 203
Joined
Nov 28, 2015
Messages
112
Motherboard
Gigabyte GA-Z170X-UD3
CPU
I5-6600K
Graphics
GTX 750 Ti
Mac
  1. MacBook
It's always the same for me, I always have to put back that EmuVariableUefi-64.efi file.. It gets removed every updates I apply. Now that I've figured it out it's not too bad, but I must be missing something that this happens, right?
 

P1LGRIM

Moderator
Joined
Mar 2, 2012
Messages
25,105
Motherboard
Lenovo ThinkStation p700
CPU
2 X Xeon E5-2620 V3
Graphics
RX 560
Mac
  1. MacBook Pro
  2. Mac mini
Classic Mac
  1. Power Mac
Mobile Phone
  1. iOS
Need help!
Did backup and updated from appstore.
This is what I get now (with verbose/no reboot on panic).
If I go safe mode it starts fine in safe mode.

I can take any help available before I start messing around....
Your image shows an active Serial port (SuperIO) which should be disabled in your BIOS settings.
 
Joined
Apr 11, 2017
Messages
11
FYI, it probably was mentionned before but it makes not only the AMD Radeon RX 4XX and 5XX work but, at least on mine, it's 100% compatible with no more black screen at boot !
I have a MSI RX 470 8GB
 
Joined
Aug 13, 2017
Messages
2
Motherboard
MSI h110m pro-vd
CPU
I3-6100 3.70 ghz
Graphics
Gigabyte GeForce GTX 1050 Ti OC Low Profile 4G GDDR5
Your image shows an active Serial port (SuperIO) which should be disabled in your BIOS settings.

Thank you p1lgrim, you are right, I now disabled it, this is the new screen I get, somehow different from before, do you see anything else that could be the cause?

Thanks a lot
 

Attachments

  • DSC_0401.JPG
    DSC_0401.JPG
    2.5 MB · Views: 126
Top