Contribute
Register

FIX for boot hangs after BIOS update (ACPI PATCH)

Joined
Feb 6, 2020
Messages
2
Motherboard
Gigabyte Z370 HD3
CPU
i7 8700
Graphics
RX 5700 XT
I need Help ! i have opencore
does anyone knows how to apply this ACPI patch on opencore ?

thanks

EDIT: never mind i found it on page 38
 
Last edited:
Joined
Jul 31, 2015
Messages
33
Motherboard
GIGABYTE GA-Z97X-UD3H (rev. 1.2)
CPU
i7 4790K
Graphics
RX 560
Mac
  1. iMac
  2. MacBook Pro
  3. Mac mini
  4. Mac Pro
Mobile Phone
  1. iOS

In your Bios enable multi monitor support, PEG/PCIE(RX 580) as primary, IGPU enabled DVMT pre allocated memory 128mb.
Hi Matty. I really need you help again. I finally upgrade to Catalina 3 days ago and the install went fine and 10.15.7 is running just fine on my coffee lake with RX560. But when I ran the security update 006 it will not install and i now have the install disk on the clover start page as a third choice. I have posted "

Catalina security update 006 went south" on the Catalina Desktop Support but have not gotten any response​

Thanks for your help, Jim
 
Joined
Mar 12, 2018
Messages
14
Motherboard
Z370 XP SLI
CPU
i7 8700k
Graphics
GTX 1060
Well, updated my Z370XP SLI to F15 due to the warning that there was a security vulnerability. Didn't know about this until I did it. I've tried adding the patch to the installer USB but still will not boot. Any advice?
 
Joined
Jun 13, 2015
Messages
22
Motherboard
Dell Inspiron 5570
CPU
i7-8550U
Graphics
UHD 620 +R7 530
Mobile Phone
  1. iOS
Well, updated my Z370XP SLI to F15 due to the warning that there was a security vulnerability. Didn't know about this until I did it. I've tried adding the patch to the installer USB but still will not boot. Any advice?
I updated F15 and reinstalled mac os is work and no problem.
 
Top