Contribute
Register

Direct Update to macOS Sierra using Clover

Joined
Jun 7, 2011
Messages
4
Motherboard
Intel, Gigabyte,
CPU
i7 3.39 GHZ, i5
Graphics
Nvidia GTX 970 4GB
Mobile Phone
  1. Android
SOLVED!!!

1.- Changed video card (From another setup, that will stay in capitan for now...) using now gt630.
2.- enabled LoadVBios, and disabled InjectNvidia, rechecked use webdriver, et voila!

works.

:headbang::headbang::headbang::headbang:
 
Joined
Mar 9, 2012
Messages
2,717
Motherboard
MSI Z490 TOMAHAWK MAG
CPU
i7-10700K
Graphics
RX 580
Mac
  1. iMac
  2. Mac Pro
Mobile Phone
  1. iOS
Joined
Dec 3, 2011
Messages
21
Motherboard
Gigabyte Z97X-UD3H
CPU
i7-4790 LGA1150
Graphics
NVIDIA GFORCE GT 740
Mac
  1. Mac Pro
Classic Mac
Mobile Phone
Joined
Sep 21, 2016
Messages
6
Motherboard
Gigabyte H170-HD3
CPU
3.19 GHz Intel Core i5
Graphics
Intel HD Graphics 530
Mac
  1. iMac
Classic Mac
  1. iMac
Mobile Phone
  1. Android
Any solution for audio and network?
I also don't have audio and my display screen is glitching all time.
Any solutions?
 
Joined
Sep 23, 2016
Messages
3
Can't boot on my system with asrock h81m-itx and i5-4460 using onboard graphics.
Sierra installs and runs fine on clover 3726, crash occurs on 3751 and 3763 (boot process can't go past phase 1, seems like onboard graphics doesn't get initialized).
I tried also with the standard config.plist with no success, again on 3726 the system boots just fine even with standard config.plist
 
Joined
Sep 21, 2016
Messages
6
Motherboard
Gigabyte H170-HD3
CPU
3.19 GHz Intel Core i5
Graphics
Intel HD Graphics 530
Mac
  1. iMac
Classic Mac
  1. iMac
Mobile Phone
  1. Android
I've updated my profile page and please help me!
 
Last edited by a moderator:
Joined
Jun 7, 2011
Messages
4
Motherboard
Intel, Gigabyte,
CPU
i7 3.39 GHZ, i5
Graphics
Nvidia GTX 970 4GB
Mobile Phone
  1. Android
Exact same situation here.

I have an Intel mb dh55pj , with i3 530 2.93 GHz. Nvidia gt610.

Let us know if you can fix it.


SOLVED!!!

1.- Changed video card (From another setup, that will stay in capitan for now...) using now gt630.
2.- enabled LoadVBios, and disabled InjectNvidia, rechecked use webdriver, et voila!

works.

:headbang::headbang::headbang::headbang:
 
Top