Contribute
Register

OS X 10.8.5 Update

Joined
May 25, 2013
Messages
6
Motherboard
OSX
CPU
Xeon E3-1230 V2
Graphics
ATI HD 7770 DirectCU
Mac
iMac, MacBook Air, MacBook Pro
Classic Mac
Mobile Phone
iOS
Article: OS X 10.8.5 Update

My Hackintosh
----
GA-H77-D3H
Xeon E3 1230 V2
ATI HD7770 DU
Fusion Drive 620G 120 SSD + 500 HDD

----
Before update I can use USB 3.0 for my Keyboard and Mise.
but after I install update via AppStore and reboot, My USB 3.0 is Stop working,
Keyboard , Mise and everything else I was Plug-in 3.0 is DEAD,
I was tried install USB3.0 driver from Multibeast, which I has done when I first complete the Hackintosh installation.
but still no luck, can someone help me with it? :(
Okay I fixed the USB3.0 problem,
I remove the kext manually and reboot,
USB3.0 is working again. *OMG*

for those who is struggling with 3.0 problem,
Open Terminal and paste this code one line at a time and reboot.

Code:
$ sudo -s
$ cd /Volumes/<DISK_NAME>/System/Library/Extensions/
$ rm GenericUSBXHCI.kext
reboot your hackintosh and Enjoy.

** I was missing that @jk2309 was came out with this solution first.
 
Joined
Jul 24, 2011
Messages
116
Motherboard
GA-Z170X-UD3 F21 / Asus P8P67 Deluxe
CPU
i7 6600 / i7 2600
Graphics
EVGA 740sc 2GB / Asus NVIDIA GTX760
Article: OS X 10.8.5 Update

How is the result of your fermi card performance u still have the freeze or improve graphic performance
I use to get a freeze after about 10-15 minutes when opening ML 10.8.4 and this issue was fixed with the freezefix app.


Last night, after removing the freezefix app, I worked on my computer for about 2 hours and no freeze. Did some edits in FCPX and all was fluid.

I am running the OS X default driver since my latest NVidia driver is incompatible.

My CUDA Driver Version: 5.0.61 and needs to be updated, which I will do later on.

USB 3 not working yet....

Asus P8P67 Deluxe
i7 2600
NVidia Asus GTS 450
 
Joined
Sep 3, 2011
Messages
146
Motherboard
HP dv7 6154ea (Clover Legacy)
CPU
i7-2630QM/HM65
Graphics
HD3000, 1600x900(HD+)
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
iOS
i post it again but i need your help! please!

After update I'm stuck at "still waiting for root device". What can i do?
Remove usb - Done
Hdd first port - done
Pcirootuid=0 - done
Npci=0x3000 0x2000 - done
Graphicsenabler=no - done
-x - done
-s - done
usekernelcache=no - done
cpus=1 - done

Now?
 
Joined
May 20, 2012
Messages
11
Motherboard
Dell Studio XPS 435MT
CPU
i7
Graphics
GT 210N
Classic Mac
Apple, Classic, Power Mac
Mobile Phone
iOS
Unfortunately, it seems that AppleIntelE1000.kext isn't working after my 10.8.5 update. Anyone else has the problem ?
 
Joined
Jan 16, 2011
Messages
531
Motherboard
Asus ROG MAXIMUS X HERO
CPU
i7-9700K
Graphics
RX 580
Classic Mac
Power Mac, PowerBook
Mobile Phone
iOS
Here also audio (ALC889) not reinstallable on Z68X-UD7-B3/i7. Strange sideeffect: Normally with non installed audio the menu bar symbol would be grayed out. In this case it is not greyed out and it is also possible to use the slider or the keyboard to change the volume.
 
Joined
Nov 16, 2010
Messages
2,760
Motherboard
AsRock Z370M ITX/ac
CPU
i7-8700K
Graphics
RX 570
Mac
iMac, MacBook Pro, Mac mini
Mobile Phone
iOS
Article: OS X 10.8.5 Update

889 Audio here on a Z68X-UD3H is not working as well.

This isn't my first rodeo. First time I've experienced not being able to get sound to work. (Yes, I ran multibeast with the correct items checked)

I'm running on the newest UEFI BIOS with no DSDT, so I checked the Without DSDT --> 889 Audio (which has worked for all 10.8+ to this point).
 
Joined
Jan 20, 2012
Messages
61
Motherboard
MSI Z77A-G43
CPU
i5 2500K
Graphics
GTX 970
Mac
MacBook Pro
Classic Mac
Mobile Phone
iOS
Using combo, all fine with MSI Z77a-g43, 2500k and AMD 7750. Audio, Bluetooth, USB3, all fine.
 
Joined
Jan 20, 2012
Messages
61
Motherboard
MSI Z77A-G43
CPU
i5 2500K
Graphics
GTX 970
Mac
MacBook Pro
Classic Mac
Mobile Phone
iOS
Article: OS X 10.8.5 Update

Using combo, all fine with MSI Z77a-g43, 2500k and AMD 7750. Audio, Bluetooth, USB3, all fine.
 
Joined
Mar 9, 2011
Messages
619
Motherboard
Gigabyte Z390 UD
CPU
i9-9900K
Graphics
Vega 56
Mac
iMac, MacBook Pro, Mac Pro
Classic Mac
iMac
Mobile Phone
iOS
Everything went just fine on z77-ds3h, only audio broke but a quick reinstall from multibeast sorted out the problem. Is it me or there are smc errors in console that were not there before? is this a bug?
 
Top