Contribute
Register

OS X 10.11.4 Update

Joined
Sep 20, 2014
Messages
71
Motherboard
GA-Z87X-UD3H
CPU
i7 4790k OC 4,6Gz
Graphics
Gigabyte GTX 770 WINDFORCE OC3 2Gb
Mac
MacBook Pro
Classic Mac
Mobile Phone
iOS
I will wait new nvidia drivers before upgrade.
Here all work perfect, I am always little scared before make any system update... :p

same :crazy: But I don't feel "all right" if I'm not up to date ... :p
 
Joined
Jul 25, 2012
Messages
155
Motherboard
macOS 10.13.1
CPU
Intel i3-6320 3.9 GHz
Graphics
ZOTAC NVIDIA GeForce® GTX 750 ZONE Edition 1 GB
Mobile Phone
iOS
Just updated (off line update installer) without no problem. Audio / Lan / SSD Trim worked. No additional step required. Just repair permission with disk utility.

MB - Gigabyte GA-Z97M-D3H
CPU - Intel i3-4330 3.5 GHz
RAM - 8 GB DDR3
VGA - Nvidia GeForce GTX 650 Ti Boost 2 GB
SSD - Samsung SSD 850 EVO 250 GB
HDD - WDC WD30EFRX-68AX9N0 3 TB


Audio - Realtel ALC892
LAN - Realtek 8111F-VL

Screen Shot 2016-03-21 at 22.44.46.png
 
Joined
Apr 17, 2010
Messages
21
Motherboard
GA-Z370XP-SLI
CPU
i7 8700K
Graphics
RX 580
Mac
MacBook Pro
Classic Mac
Power Mac
Mobile Phone
iOS
Hi
Now the nvidia 960 its working with hardware accel, but the nvidia control panel says that is using the default driver, and in verbose mode says Web driver loaded, strange and confusing
Anyone updated running skylake?
 
Joined
Feb 13, 2013
Messages
27
Motherboard
Gigabyte
CPU
Xeon
Graphics
Nvidia 440GT
Mac
MacBook Pro, Mac mini, Mac Pro
Classic Mac
512K, Power Mac, PowerBook
Mobile Phone
iOS
Updated to 10.11.4 via app store, all went perfectly apart from nvidia web driver which was expected and I therefore removed it first. As I run an EVGA 760 OC FTW the nvidia driver is not essential but still gives approx 10 FPS more than native OS X driver.
Same here on both my machines. No Problems and all is working well.
 
Joined
Feb 6, 2012
Messages
27
Motherboard
Z68X-UD3H-B3
CPU
i5 2500K
Graphics
ATI Radeon 6870
Mac
MacBook Air
Classic Mac
Mobile Phone
iOS
Updating through App Store with Clover on Z68X-UD3H-B3/i5-2500K left me unable to boot with the OsxAptioFixDrv error: "requested memory exceeds our allocated..." etc.

The installer finished after booting with -x, but I can't boot to desktop without -x and I'm getting weird video artifacts in Safe mode (I have a Gigabyte HD 6870). Will proceed with changing out OsxAptioFixDrv for Fix2, we'll see how that goes.
 
Joined
Feb 24, 2011
Messages
8
Motherboard
Mobile Intel HM77 Express
CPU
Intel Core i3 (2nd Gen) 2367M / 1.4 GHz
Graphics
Intel HD Graphics 3000
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
Android
Thinkpad X131e update via Appstore success / no issues
 
Joined
Feb 28, 2016
Messages
9
Motherboard
P67A-C45 (B3)
CPU
i5-2500
Graphics
HD6850
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
For me it's not working.
I'm on a P67-C45 (B3) with an HD6850 and I have used the combo update.
When I start in verbose mode, I get the following:
IMG_0373.jpg
I'm no expert but I think the GPU is the problem since it seems that the mode-setting fails when booting (short flash but it stays at low resolution when it normally changes to high resolution).
Safe mode is not working either:
IMG_0374.jpg

Edit:
Seems like DSMOS is not arriving.
 
Top