Contribute
Register

OS X 10.11.4 Update

Joined
Jun 16, 2012
Messages
33
Motherboard
GA-Z77N-WIFI
CPU
i7-3770k
Graphics
gtx770
Mobile Phone
iOS
Update went smooth without any issues.
 
Joined
Mar 29, 2014
Messages
18
Motherboard
NUC
CPU
i7
Graphics
HD 6100
Mac
Mac Pro
Classic Mac
128K, Color Classic, iMac, Power Mac, PowerBook, SE
Mobile Phone
Android
Intel NUC 5i7, AppStore install had to boot with -x due to boot errors, the installer finished. As reported by others, I can only boot with -x now.
 
Joined
Nov 15, 2011
Messages
18
Motherboard
HP Z420
CPU
E5-1650v2
Graphics
RX580
I had the same issue as others here--couldn't boot without safe mode (-x). This was on a Z68 board, Gigabyte GA-Z68X-UD3H-B3.

The solution was to swap out the Clover drivers, and use OsxAptioFix2Drv instead of OsxAptioFixDrv.

(I keep a cloned copy of my boot drive, so for me I just booted from that and used Clover Configurator normally. I don't think you can do mount the right EFI partition from safe mode, so others might need to make a Clover USB drive and boot using that to make the changes).
 
Joined
Jun 18, 2011
Messages
24
Motherboard
GIGABYTE GA-Z68MX-UD2H
CPU
i5-2500K
Graphics
HD 6850
I am having the same issue. Is swapping out the driver just a case of removing the old and adding the new after getting into the EFI partition or a new install of clover? Do you have a link to the OsxAptioFix2Drv driver too?
 
Joined
Jun 20, 2014
Messages
960
Motherboard
Gigabyte Aero 15X v8-BK4K4P
CPU
i7-8750H
Graphics
UHD 630 / GTX 1070 Max-Q / 4K
The solution was to swap out the Clover drivers, and use OsxAptioFix2Drv instead of OsxAptioFixDrv
Can you please explain how to do this? I cannot run the Clover installer in Safe Mode. Where can I download OsxAptioFix2Drv and where do I need to copy it to?
 
Joined
Sep 6, 2010
Messages
22
Motherboard
10.8.x+
CPU
i7 2600es@3500Mhz
Graphics
AMD 6850 2G
Mac
MacBook Pro
Classic Mac
Mobile Phone
iOS
Updating through App Store with Clover on Z68X-UD3H-B3/i5-2500K left me unable to boot with the OsxAptioFixDrv error: "requested memory exceeds our allocated..." etc.

The installer finished after booting with -x, but I can't boot to desktop without -x and I'm getting weird video artifacts in Safe mode (I have a Gigabyte HD 6870). Will proceed with changing out OsxAptioFixDrv for Fix2, we'll see how that goes.

Same issues on my z68xp-ud3/amd6850
 
Joined
May 11, 2014
Messages
119
Motherboard
Asus x299 deluxe prime
CPU
i9 7940x
Graphics
GTX 1080
Mac
iMac, MacBook Air, MacBook Pro, Mac mini
Mobile Phone
iOS
strange I never had any problems with My hack and updates in years...

Was trying to Update from the Appstore and had no luck it was super slow.. So I grabbed the Combo update... and installed it with no issues..

I uninstalled Nvida Drivers before doing any of this..

Then once the update was done it appears that Clover is gone!!

I had to use my usb stick to boot back into OS X...

is this normal?

Should i Reinstall clover?
 
Joined
Apr 21, 2015
Messages
171
Motherboard
Gigabyte Z97M-D3H
CPU
i7-4790K
Graphics
MSI GTX960
Mac
iMac, MacBook Pro
Mobile Phone
iOS
Looks like I will be watching and waiting a while longer on this one. First update I have seen in a while that appears to not be smooth sailing for the majority. Sticking with 10.11.3.
 
Top