Contribute
Register

HP EliteDesk 800 G2 / HP ProDesk 600 G2 - SUCCESS

Joined
Aug 10, 2012
Messages
449
Motherboard
Asus Rog Strix Z370-G GAMING (WI-Fi AC)
CPU
i7-8700K
Graphics
RX 580
Mobile Phone
iOS
Joined
Sep 17, 2017
Messages
38
Motherboard
HP 6300 PRO SFF
CPU
i7 3770
Graphics
HD4000
Mac
MacBook Pro
Mobile Phone
Android
PaintArm2 said:
thank me if it works.....
Thanks so much it works but boots only with ig-platform 193B0005 and I just don't know why IT WONT boot with ig-platform 1912000 .... now I have Native audio through Displayport.... Is there a way to get the Audio Jacks working too?
 
Joined
Jul 23, 2014
Messages
99
Motherboard
GA-Z270X-Gaming 7 Aorus
CPU
i7 7700K
Graphics
HD 630
Mac
iMac
Mobile Phone
iOS
IT WONT boot with ig-platform 1912000
Are you adding the ig-platform manually when clover loads like in your guide? It’s set in the config so you shouldn’t need to. Also it may be a typo but you are missing a 0 on the one quoted. Should be 0x19120000
 

pastrychef

Moderator
Joined
May 29, 2013
Messages
11,272
Motherboard
Asus ROG Strix Z370-G Gaming (Wi-Fi AC)
CPU
i9-9900K OC'd @ 5.0GHz
Graphics
Radeon VII
Mac
MacBook, Mac Pro
Classic Mac
iBook, Power Mac, PowerBook
Mobile Phone
iOS
Try this one, guys.

Be sure to make a backup of your existing/working EFI in case something goes horribly wrong.
 

Attachments

Joined
Jul 23, 2014
Messages
99
Motherboard
GA-Z270X-Gaming 7 Aorus
CPU
i7 7700K
Graphics
HD 630
Mac
iMac
Mobile Phone
iOS
Try this one, guys.

Be sure to make a backup of your existing/working EFI in case something goes horribly wrong.
ok, I tried your EFI and it has certainly enabled the rest of the audio jacks. cheers pastry chef

I had to make some changes as 2 of my USB ports were blocked and the graphics were flickery but all good now

Only issue I have (which I had before) is my USB 3 ports don't register any devices unless I slowly pull them back out a bit. I'll look into that tomorrow I think
 

pastrychef

Moderator
Joined
May 29, 2013
Messages
11,272
Motherboard
Asus ROG Strix Z370-G Gaming (Wi-Fi AC)
CPU
i9-9900K OC'd @ 5.0GHz
Graphics
Radeon VII
Mac
MacBook, Mac Pro
Classic Mac
iBook, Power Mac, PowerBook
Mobile Phone
iOS
ok, I tried your EFI and it has certainly enabled the rest of the audio jacks. cheers pastry chef

I had to make some changes as 2 of my USB ports were blocked and the graphics were flickery but all good now

Only issue I have (which I had before) is my USB 3 ports don't register any devices unless I slowly pull them back out a bit. I'll look into that tomorrow I think
Oops. I configured the USB for a ProDesk 600 G2. You can change this in config.plist > Boot > Custom Flags. Delete the "uia_exclude=" stuff. Then add the 15 port limit patch to KextsToPatch.

Edit:
Try this one. I made the fixes.
 

Attachments

Last edited:
Top