Contribute
Register

[Guide] HP 6200 Pro / 8200 Elite SFF Desktop - macOS Sierra / High Sierra Install Guide

Joined
Oct 6, 2020
Messages
3
Motherboard
6200 MT
CPU
i7 2600
Graphics
k620
The Quadro K620 and Quadro 600 are not supported. https://www.tonymacx86.com/threads/...-of-desktop-cards-with-native-support.283700/

The Quadro K600 is fully supported. Look for one on Ebay. Use the DP output on the card, hopefully to a monitor with DP input. You can also buy one new for 50 bucks on Newegg. Looks like it will come with adapters but you'd have to ask the seller to make sure of that. https://www.newegg.com/nvidia-vcqk600-pb/p/N82E16814133482
would the GeForce 210 work as a temp GPU?

thanks!
 
Joined
Dec 22, 2020
Messages
1
Motherboard
Hp
CPU
i3 2100
Graphics
MSI G710
Mac
  1. MacBook Air
Mobile Phone
  1. iOS
After a few blackouts in my house the operating system does not load, yes the windows that I have on another disk but not mac I get the apple but the computer restarts, I have restarted the bios and nothing I have also tried to reinstall it but neither let me
 
Joined
Dec 29, 2014
Messages
14
Motherboard
Dell 9020 SFF
CPU
i7-4790
Graphics
HD 4600
Hello!

Have you been able to install Big Sur? Any guide?
 

trs96

Moderator
Joined
Jul 31, 2012
Messages
19,397
Motherboard
GA-Z97X-UD3H-BK
CPU
i5-4690K
Graphics
HD4600 / RX 570
Mac
  1. MacBook Pro
  2. Mac mini
Mobile Phone
  1. Android
Hello!

Have you been able to install Big Sur? Any guide?
No longer own one, will not post a guide. You could install BS on your 8300 with HD4000. I made a video guide for that you can follow.

 
Joined
Dec 29, 2014
Messages
14
Motherboard
Dell 9020 SFF
CPU
i7-4790
Graphics
HD 4600
No longer own one, will not post a guide. You could install BS on your 8300 with HD4000. I made a video guide for that you can follow.

I will try, thanks!

Can I use GT 710?
 

trs96

Moderator
Joined
Jul 31, 2012
Messages
19,397
Motherboard
GA-Z97X-UD3H-BK
CPU
i5-4690K
Graphics
HD4600 / RX 570
Mac
  1. MacBook Pro
  2. Mac mini
Mobile Phone
  1. Android
Can I use GT 710?
HD4000 will work. You have an i7-3770. That has HD4000. If you want to use the GT 710 it will also work.
 
Joined
Feb 13, 2019
Messages
4
Motherboard
HP 8200 Elite SFF
CPU
Intel® Core™ i7-2600 CPU @ 3.40GHz × 8
Graphics
NVIDIA Corporation GP107 [GeForce GTX 1050 Ti]
Hi,

Is this still working in 2020? I have started the installation, but at around 60% at the Apple logo it resets the machine :(

Thanks
 

trs96

Moderator
Joined
Jul 31, 2012
Messages
19,397
Motherboard
GA-Z97X-UD3H-BK
CPU
i5-4690K
Graphics
HD4600 / RX 570
Mac
  1. MacBook Pro
  2. Mac mini
Mobile Phone
  1. Android
Is this still working in 2020?
Use the HD3000 graphics if you have those. Not sure which i7 CPU you have. Or which HP model. I've also never seen or even heard of a 1550 TI graphics card. Probably a typo. Fill out your profile completely. HP and i7 are not detailed enough.
 
Last edited:
Joined
Feb 13, 2019
Messages
4
Motherboard
HP 8200 Elite SFF
CPU
Intel® Core™ i7-2600 CPU @ 3.40GHz × 8
Graphics
NVIDIA Corporation GP107 [GeForce GTX 1050 Ti]
Use the HD3000 graphics if you have those. Not sure which i7 CPU you have. Or which HP model. I've also never seen or even heard of a 1550 TI graphics card. Probably a typo. Fill out your profile completely. HP and i7 are not detailed enough.
Hi,

I have updated my profile. It's a HP 8200 Elite SFF, with Intel® Core™ i7-2600 CPU @ 3.40GHz × 8, 16GB RAM and GeForce GTX 1050 Ti. I hope this helps.

Thanks
 
Top