Contribute
Register

Error loading operating system

Joined
May 2, 2020
Messages
1
Motherboard
Gigabyte Z390 Aorus Elite
CPU
i7-9700k
Graphics
MSI RX580 8GB OC
Mac
MacBook Pro
Mobile Phone
iOS
Hi, nice to meet you guys. Here is my build.

CPU:i7-9700k
MB:Gigabyte Z390 Aorus Elite
RAM:Crucial DDR4 2666 16GB*2
SSD1:Samsung EVO 970 plus 250GB (for OS)
SSD2:Samsung EVO 970 plus 250GB (WIN10 installed)
GPU:MSI RX580 8G (bought, still on delivery)
POWER: Antec 650W
CASE:NZXT H510

Now I'm going to install 10.15.4 and have completed the STEP 2: Create a Bootable USB Drive with UniBeast .
However, when trying to setting bios and booting from the USB, screen showed "Error loading operating system."
And I've started again from erasing the USB and creating the bootable USB drive. But I still stuck in the same place.
At the step of setting bios, I can't hardly find all the suggestion, only loaded optimized defaults and disabled CPU VT-d.
If someone built with the same MB successfully, please sharing your bios setting or any other helpful advice.

And, for SSD Samsung EVO 970 plus, I know I didn't do the best buying suggestion...but I find some articles about updating the firmware can solve the problems maybe...

First time to post here, if I do something wrong, please let me know and thank for your reading or help.
 
Joined
Feb 14, 2013
Messages
29
Motherboard
Gigabyte Z390-UD
CPU
i7-9700K
Graphics
RX 5500 XT
Mac
iMac
Mobile Phone
iOS
I have the same problem ,same haward. her please
 
Joined
Apr 10, 2013
Messages
149
Motherboard
ASRock x99e-itx/ac
CPU
E5-2696 v3
Graphics
R9 Nano
Mac
iMac, MacBook, MacBook Pro, Mac mini
Classic Mac
Classic
Mobile Phone
iOS
Is your mobo set for UEFI booting instead of LEGACY? Did you create your UniBeast in UEFI or Legacy mode?
 
Top