Contribute
Register

Crash and Reboot During Install - Mojave z370 HD3 970 - Evo 970 M.2 SSD

Joined
Oct 22, 2018
Messages
2
Motherboard
GB Z370M DS3H
CPU
i5 8600
Graphics
UHD 630
Hi, I’m working on getting the hardware below up and running Mojave.

HW:
MB: z370 HD3
CPU: i5 8600
RAM: Viper 16GB
SSD: Samsung Evo 970 M.2 SSD 250 gb

Followed this guide to create a bootable USB, and install clover as well. Also used his EFI folder.
https://www.tonymacx86.com/threads/success-gigabyte-z370-aorus-gaming-5-gtx-1050.261070/

Bios Screenshots:
View media item 191132View media item 191134View media item 191131View media item 191130View media item 191133View media item 191129

Screen shot of Mojave install crash:
View media item 191128

Formatted SSD to GUID and hfs+ before install, tried apfs as well.


Where should i go from here? Is it mobo settings, or the UEFI folder?
I tried the Unibeast/Multi beast method on a different usb and it couldn't get past the Mobo splash screen
 
Last edited:
Joined
Oct 22, 2018
Messages
2
Motherboard
GB Z370M DS3H
CPU
i5 8600
Graphics
UHD 630
I’m now running the most current Unibeast to get going, still does the same thing. There was an “unable to verify..” error as well.
 
Joined
Mar 10, 2019
Messages
7
Motherboard
gigabite
CPU
intel
Graphics
GTX
I had the same issue with a Z77X-UP5-TH, after three days of work I was able to install Mojave finally using Unibeast/Multibeast.....what I see in the above pictures is that I set the internal graphics to ENABLE, not auto, also Wake on Lan to DISABLE, try to load Mojave only using the Mainboard with the internal graphics, the SSD, the monitor, mouse, keyboard and the USB/unibeast, disconnect everything else...
 
Top