Contribute
Register

Confirmed Audio Interfaces (Hobbyist/Pro-sumer/Pro) & Drivers - Mac OS X

Joined
Jul 1, 2012
Messages
62
Motherboard
Z77X UP5-TH
CPU
i73770k
Graphics
Asus Geforce GTX 660-ti
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
Confirmed Pro Audio Interfaces & Drivers - Mac OS X

Hi guys. Is there any possibility that my delta 66 will work under ML? I have just finished my system build a few days ago, and it is running very well (apart from some bad ram which I have to RMA). Thanks for your help and replies.
 

adamsmasher

Data Destroyer
Staff member
Joined
Jan 21, 2010
Messages
6,815
Motherboard
ASUS Z490-P
CPU
i5 10400
Graphics
AMD 580
Mac
MacBook Pro
Classic Mac
eMac, iBook
Mobile Phone
iOS
Confirmed Pro Audio Interfaces & Drivers - Mac OS X

I can confirm that the Tascam US-2000 works fine in Mt. Lion :D :headbang::headbang:
 
Joined
Sep 26, 2011
Messages
2
Motherboard
HP 618266-001
CPU
Dual Intel Xeon e2670 v1
Graphics
Nvidia GTX 740
Mobile Phone
Android
Confirmed Pro Audio Interfaces & Drivers - Mac OS X

Hi

I have a line6 toneport ux 2 working flawlessly on my build.

Gigabyte p35ds4 intel q9550
ati radeon 4850
8gb ram
Logic 9.1.8
Macos 10.7.5
 
Joined
Nov 7, 2011
Messages
5
Motherboard
windows 8
CPU
amd phenom
Graphics
gigabyte
Mac
MacBook Pro
Classic Mac
Mobile Phone
iOS
Confirmed Pro Audio Interfaces & Drivers - Mac OS X

Behringer UCA222 (USB audio) - Working fine for me.

Costs around £22 here in the UK so is a cheap option if you just need a simple RCA 2 In/2 Out based setup. You cant plug in 1/4 inch jacks (eg. guitar leads) or XLR plugs but it does have an optical out!

Full info here:
http://www.behringer.com/EN/Products/UCA222.aspx
Hello i have the shame behringer and the shame mobo as you but i only can find usb audio codec.
i can,t set it to 5.1 so i only have stereo and i wanted at least 5.1 how can i do that.

with the best regards xal
 
Joined
Dec 27, 2012
Messages
45
Motherboard
GA-Z77X-D5H
CPU
i7 3700K 4 x 3.5 Ghz
Graphics
NVIDIA GTX-650
Mac
MacBook Pro
Classic Mac
Mobile Phone
iOS
Confirmed Pro Audio Interfaces & Drivers - Mac OS X

Focusrite Saffire Pro 14works
 
Joined
Jan 14, 2013
Messages
2
Motherboard
Hp Pavilion Elite m9340f
CPU
4 Cores @ 2.66
Graphics
Nvidia Geforce 9500GS @ 512Mb
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
iOS
Confirmed Pro Audio Interfaces & Drivers - Mac OS X

I have an avid mbox 3rd gen....i get alert sounds and i can record but under the sound utility it tells me i have no cored audio or i cant select any output, may be someone here can shed some light on my situation
 

BoomR

Moderator
Joined
Dec 18, 2011
Messages
1,228
Motherboard
Gigabyte AORUS Z370 Ultra Gaming
CPU
i7-8700K
Graphics
RX 580
Mac
MacBook Pro, Mac mini, Mac Pro
Classic Mac
Apple, Performa, Power Mac, Quadra
Mobile Phone
Android
Confirmed Pro Audio Interfaces & Drivers - Mac OS X

I can confirm AVID Pro Tools|HD Native card works in CustoMac, running Mountain Lion 10.8.2 and PT 10 (also with Logic and soon will test Digital Performer 8).

Also, you might want to do a little clean up RE: Apogee Symphony I/O - this device does not have Firewire at all (but is listed in the FW section??), and connects to a Mac using either the PCIe Symphony 64 card, or USB. I can confirm that Apogee Symphony I/O works via USB under Mountain Lion, so suggest you move Symphony I/O under USB, and put Symphony 64 card under the PCIe card section.

RE: Symphony 64 card - While it does work quite well with the Symphony I/O, I had some rare/random issues where the S64 card would cause a restart instead of shutdown. This is in no way related to the issue of the LAN wake from sleep setting in the BIOS. With my current music rig 2.0, this issue seemed to manifest itself immediately after the installation of either a) a new device to the system, or b) a new software app to the system. The first shutdown attempt after the new installation would result in a reboot (not a shut-down). It would take an additional 1 or 2 shutdown attempts before my machine would finally power down.

Again, this doesn't have anything to do with the card not working & doing the job of I/O between the Symphony I/O and your computer - that works flawlessly. I suspect it may have something to do with the fact that the Symphony 64 PCIe card is an Apple-only solution, and there may be some obscure hardware incompatibility or anomaly because the S64 card is not in Apple-branded hardware.
 
Joined
Oct 20, 2012
Messages
458
Motherboard
Asus X299 Prime Deluxe
CPU
i7-7980XE
Graphics
GTX 1080 Ti
Mac
MacBook Air
Yesterday I was successful in getting a Universal Audio Apollo to run butter-smooth via Thunderbolt in both OS X and Win 7.

I tested it with Pro Tools 10.2 and Studio One 2.5...

My build also has 2 UAD-2 quads, so that is a ****-ton of power! :crazy:
 
Joined
Jul 1, 2012
Messages
62
Motherboard
Z77X UP5-TH
CPU
i73770k
Graphics
Asus Geforce GTX 660-ti
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
Running Ml with a Saffire pro 24 DSP, using an apple thunderbolt to Firewire adaptor with logic pro. All works very well. I tried the bench mark test out and got up to 106 tracks.

ps

Also I have to use an 800 - 400 firewire adaptor cable coming out of the apple thunderbolt to Firewire adaptor in to my Saffire pro.
 
Top